Şimdi Ara

Baska Muonline!!!(Bakın Mutlaka) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LineageTurkey

Bak arkadaşım sana bişi demeden hopladın öle chat programı falan bende yazarım kafana takma sen 97 den beri uraşıyon bende 96 dan beri bu işle uraşiyom ustelik bu işler uzerine diplomamda var yani olması gerektigi gibi yapıyorum işlerimi öle excel de hesap falan yazmıyorum anlıcan ben bugune kadar hiç bir konu hakkında yazmadım bu forma ama o osiris denilen kendini begenmiş yok herkesi gm cevirim falan demiş kızdım nokta o madem okadar kendinize guveniyorsunuz işte meydan size 1 hafta veriyorum yapın yapıcanızı ama siz 1 haftada bizim sitemize yada serverimize bişey yapamazsanız ben sizin varsa tabe site adresinizi zlım bide ben yoklayım sizi öle herkesin arkasından konuşmak olmuyor yaptıgı saygısızlıktan ve kendini begenmişlikten başka bişi deil biliyorsan gerektiginde bunu kulan kendini begenmişlik yapma ben 29 yaşindayım ve böle olaylar cok geldi başıma ama butur bir kendini begenmişlige cvb yazarım anca terbiyesizlik yapmayın şurda harcanan bir emek var biliyorsan öle bişi gelirsin kardeşim senin şurda bi acık var istersen bi kontrol et dersin sonrada ben orasıyla ilgilenmezsen suç bendedir böle ortaya cıkıpta yok ben şunu yaparım bunu yaparım demeyle olmaz madem öyle buyrun site ve server belli daha başka nedeyim

bn senin kim olduunu biliorm yasın 29 dorudur.kafen filan warmis oda dogrudur benimde diplomam war mrk etme microsoft sertifkam war sen hopladin bizim muabbetimize ben adama sakayla karisik gonderme yaptim zaten bi b.. yapmak istesem gelip burda reklam yapmam benim yaptigimi kimseye belli etmem.29 yasında olman bise deistirmemis hala 14 yasındakiler gibi konuusosn benm KIL olduum konu bu.

• ya lütfen tartısmayalım burda osiris (murat bi ) sen kafana takma ben biliorm senin yapabilecegini olum bu adama fazla bulaşmayın kendini göstermez ama onun bilgisi üstüne tanımam adam cokertirim diyosam cokertir başkalarıda öyle şaşkınlıkla bakakalır
  • arkadaşım bak okadar yazmak istemiyorumki ama illa bana cvb ver diyor gibi yazıyosun bak ilk baştada dedim ben burda hiç bir konu hakında yazmadım server actık hiçbir konudahi yazmadım ewet ben buyuk konuşanıda buyuk anlatanıda sevmem bunu bahadır cok iyi bilir sanırım acıklarını kapamadın bahadır sen git once onları kapagel sona bana laf yetiştir
    bu arada arkadaşım beni tanıman bişi deiştirmez istiyosan adresim k.kale aydın internet kafe dersen herkes gösterir buyur gel beni burda şahsi olark tanı istiyosan tabe ama dedim gibi cıkıpta burda cocuklara ben oraya böle yaparım şöle yaparım deme sen bana diosun 14 yaş muabbeti yapıyon diye madem öle sen neden cocuklara hava atıyorsun orayı ben şöle yaparım böle yaparım die bu senin yaptın nedir eger bilgin varsa paylaşırsın eger bilgin yoksa örenirsin ama hiçbir zaman bu işler de benbiliyom demek olmaz sanırım nedemek istedimi anladın ben nesenle nede başkasıyla polemige girme niyetim yok ama eger sen halan diretiyorsan buyur site adreslerimi ve forum adreslerimi herkes biliyor yaparsan yaptım dersin bende acıklarımı kapatırım kafana takma sen ewet bu yaş meselesine gelince sanırım bu formda yaş ortalaması 17 :)) bakıyorumda sende baya bi konuyazmışın bilmem anlata bildimmii arkadaşım bu arada bahadır bana bidaha olm die hitap etme seni allahımı inkar edeyimiki bulurum o bilgisayarınıda bilgilerinide ......... terbiyesizlik yapma öle herşeyede fırlama senlik bi konu yok ortada sen neden zıplıyorsun hemen sen git acıklarını kapa sonda bide adam olmaya heves et öle hacker falan olmaya da heveslenme

• pfff gülüm haddini aşmaya başladın senin bilgin ne dostum bir ping atmayı bide dupe yapmayı biliyorsun de get te Allahm ya sen once insan ol sonra karşıma gel oldumu abem
  • :)) lol
  • quote:

pfff gülüm haddini aşmaya başladın senin bilgin ne dostum bir ping atmayı bide dupe yapmayı biliyorsun de get te Allahm ya sen once insan ol sonra karşıma gel oldumu abem

Karşında Konustugun Adam baban yAşında lan Sibop...
    + Benım Abem lafımı kullanmayın Yedırırım o lafı sıze bıtaraflarınıza bı abem abem yazdık butun forum abem dıo nedırlen bu ozentılık?? Amaaaaaaan :D

.bebe Cocuk Genco :D bende laf cok abem.

Yaw Erol abi bu Trex ın sıtesıne Kım ındex basmıştı Burhan abılermı :D:D Yazık Çok yazık :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kestelcik -- 25 Haziran 2006; 18:51:01 >
  • zuhaha onlarda o kabiliyet ne arar onlar ping basmayı ve dupe yapmayı bilir dimi abem konussanıza biz yapmadık die
  • GhosTr ben gordugume ınanırım O sıtenın ustunde Index ındexın ustunde GhosTr yazıodu Ghost ta Burhan abımız Burhan Cello :D .
  • suan siteye baslamıyo tam da ark la acc alıp oyuna baslıcaktık
  • quote:

Orjinalden alıntı: --tReX--

zuhaha onlarda o kabiliyet ne arar onlar ping basmayı ve dupe yapmayı bilir dimi abem konussanıza biz yapmadık die

trex sen göze batıyosun bu aralar aman haaa dikkatli ol yalvarsanda yakarsanda kurtaramazsın ;) sakin ol ve kendi baslığına odaklan server hakkında acıklamalar yap.. burda görmeyeyim seni..
  • OSİRİS + Trex ikinizde kasınıyonuz yazmayacaktim ama illaha BODY babamız gelsin bize 1-2 laf versin gitsin dionuz olum siz dedinizi bilmionuzkii birinizin serverni hackledik hala konsuuyo birinizi burda millete g... ettik oda konsuuyo siz g... de olamıyonuz ne olmak istionuz bana söleyinde yardımcı oluyum ... !

Trex -- olum evinize TV ustune 50 ytl bıraktım sen onla git kendine security program al lazim olur :)

OSIRIS -- sizin evede vestiyerin üstüne 40 YTL biraktim sende kendine BOYA al biraz calisma yapp

sömürdü beni bunlar sömürdüüüüü ömrümü yedilerr :))SAYGILAR tabi hakedene...!

~~ BODY ~~
  • Lütfen bu baslık altında küfür etmeyiniz.. tşkler..
  • noldu yaw bu serverde mi gettiii
    dün geceden beri kapalı şimdi siteyede girilmiyo
    saygılar
  • ŞuanLık BaskaMu oyunumuz askıya aLınmıştır. Kısa zaman içerisinde tekrar açıLırmı biLinmez.. Benim gönLüm tekrar açıLmasından yana.. hacklenme veya o tür şeyler yüzünden kapanmamıştır. bunu bilmenizi isterim.. saygılar

pRoDiGy den alıntıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIRST

ŞuanLık BaskaMu oyunumuz askıya aLınmıştır. Kısa zaman içerisinde tekrar açıLırmı biLinmez.. Benim gönLüm tekrar açıLmasından yana.. hacklenme veya o tür şeyler yüzünden kapanmamıştır. bunu bilmenizi isterim.. saygılar

pRoDiGy den alıntıdır

geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

ŞuanLık BaskaMu oyunumuz askıya aLınmıştır. Kısa zaman içerisinde tekrar açıLırmı biLinmez.. Benim gönLüm tekrar açıLmasından yana.. hacklenme veya o tür şeyler yüzünden kapanmamıştır. bunu bilmenizi isterim.. saygılar

pRoDiGy den alıntıdır

geçmiş olsun

i$allah tekrar açılır.....ama bir ay bile olmadan kapanması biraz ilginç!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaHZeN -- 7 Temmuz 2006; 11:13:05 >

• manyaqturk elimden kurtuldu ona yaniom bi tek char i mi dagittilar ona bu kadar uzulmedim ama yinede aramisda 15 res fark olmasina ramen adam 0 cekiodu o coq hosuma gidiodu asdasdjkd nese baska serverda artq server acildiginda bida yazlia falan gitmicem manyakturk gibi arklarimizda artizlenemicek...
  • lan ayıp sana cocuksun bişe demiyorum gene dokdurmussun urasamam senin gibi insanalrla senin gibi insanlar yzunden 27 reslik adami delete yaptırdım az konus
    her yerde yuzunu gostermeye hiç mi hiç utanmiyosun yazik sana inan azicik akllın olsa bunlari demessin o serwerda beni bilen umutu tanıyan tanır senın gibi coluk cocuklar gelısmemıs zekali bebelerse işte artist der serwerin kapanma nedenleri sizsiiniz lan konusmak ıstemıyorum ugrascak waktim we zamanım yok zamanım benım ıcın degerli sen burda istediklerini yaz herkes neyin ne oldugunu bilir noob!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynaktrk -- 7 Temmuz 2006; 15:13:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

pRoDiGy den alıntıdır

geçmiş olsun

Sağol teşekküler ama bu sunucunun kapanmasını dört gözle bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak maalesef. Hatta ve hatta BurasiBaska artık yeni iki server daha açıyon birisi Lineage II Oyun sunucusu (http://lineageturkey.com) ikincisi KO (http://knighttr.com) iki sunucuda şu anda ONLINE ama site tasarımları ve Client editleme işlemleri henüz tamamlanmadı kurulumlar nedeni ile oyunda kopmalar yaşanabilir oyunculardan özür diliyoruz...

• beyler çok sorry ama bu stadium neresi bana da bi detaylı öğretin yoksa hiç kasamıcam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.