Şimdi Ara

Baska ulkede yasamayi dusunuyorum, yardimlarinizi bekliyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abilerim bu sene lise bitiyor. Artik baska ulkede yasamayi dusunuyorum. Ingilizcem cok iyi derecede ce ayriyetten 2 dil daha biliyorum. Hangi ulkelerde yasayabilirim ?

• Estonya.
  • türkiye
  • İzmir.
  • Sunu soyleyim, Bu konuyu dalga gecmek icin acmadim. Durum ciddi.
  • Adana
  • O kadar dilin varsa turkiyeye 4 sene daha katlanıp lisansınla birlikte git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz3rs

O kadar dilin varsa turkiyeye 4 sene daha katlanıp lisansınla birlikte git.

Sanirim oyle olacak. Zaten tercih olarak Uluslararasi Ticaret veya Uluslararasi iliskileri yazacagim. O ikisi olmazsa da, Gumruk isletmeyi tercih edecegim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukki1997

quote:

Orijinalden alıntı: Raz3rs

O kadar dilin varsa turkiyeye 4 sene daha katlanıp lisansınla birlikte git.

Sanirim oyle olacak. Zaten tercih olarak Uluslararasi Ticaret veya Uluslararasi iliskileri yazacagim. O ikisi olmazsa da, Gumruk isletmeyi tercih edecegim.

Alıntıları Göster
    İsviçre

• Bence ABD nin gelişmiş şehirlerinde yaşayabilirsin liseden sonra bende istiyorum dayım amerikada gerçekten iyi ama din ırk renk ayrımı çok fazla ezilebilirsin :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysb223

Bence ABD nin gelişmiş şehirlerinde yaşayabilirsin liseden sonra bende istiyorum dayım amerikada gerçekten iyi ama din ırk renk ayrımı çok fazla ezilebilirsin :/
    Para lazim, aylik gelirin en az 4000 TL(Aile) olacak ki gelismis ulkelere gidebilesin.

(Liverpool'dan selamlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 3 Ağustos 2015; 20:15:48 >
  • quote:

Bence ABD nin gelişmiş şehirlerinde yaşayabilirsin liseden sonra bende istiyorum dayım amerikada gerçekten iyi ama din ırk renk ayrımı çok fazla ezilebilirsin :/

Insanlara saygi gosterirsem onlarinda bana ayrim yapmayacagini dusunuyorum.
  • quote:

sanmıyorum sen müslümansın onlar hristiyan ki yahudileri bile kabul etmiyorlar doğru düzgün yoksa benimde senin gibi bir isteğim var ve oraya gittiğinde elinden tutabilecek biri olmalı yada ne yapacağını ayarlayıp gitmelisin zenginsen bir şey diyemem ama normal memur çocuğu isen dediğim gibi sadece bunla kalmıyor yemek kültür herşey farklı her şey daha iyi ve her şey daha kötü tekrardan düşünmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdszBiri

İsviçre

Evet olabilir ama Almanca konusan bir bolgesinde.
  • quote:

quote:

sanmıyorum sen müslümansın onlar hristiyan ki yahudileri bile kabul etmiyorlar doğru düzgün yoksa benimde senin gibi bir isteğim var ve oraya gittiğinde elinden tutabilecek biri olmalı yada ne yapacağını ayarlayıp gitmelisin zenginsen bir şey diyemem ama normal memur çocuğu isen dediğim gibi sadece bunla kalmıyor yemek kültür herşey farklı her şey daha iyi ve her şey daha kötü tekrardan düşünmelisin

Amerika olmazsa Almanya veya Isvicrenin Almanca konusan bolgesini dusunebilirim.
  • Baska onerileride bekliyorum.
  • quote:

Anlamadım neden ezsinler Amerikada her ırktan insan var. Ben şu ana kadar hiç bir ırkçılık ile karşılaşmadım. Türk olduğun için ezerler falan gibi bir durum yok. Herkes herkesin hayatına saygılılı.
    Kimse kimsenin kıyafetine, saçına, sakalına karışmaz. Bizim Türkiye gibi değil. Yok şu şöyle giyinmiş keko, yok kezban yok kürt gibi düşünmüyor kimse.
  • Git hollandaya ya da isveçe hayatini yaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: underground

quote:

Anlamadım neden ezsinler Amerikada her ırktan insan var. Ben şu ana kadar hiç bir ırkçılık ile karşılaşmadım. Türk olduğun için ezerler falan gibi bir durum yok. Herkes herkesin hayatına saygılılı.
    Kimse kimsenin kıyafetine, saçına, sakalına karışmaz. Bizim Türkiye gibi değil. Yok şu şöyle giyinmiş keko, yok kezban yok kürt gibi düşünmüyor kimse.

Amerika'da yasiyorsunuz sanirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: underground

quote:

Amerika'da yasiyorsunuz sanirim.

Evet Amerika'da yaşıyorum. Ülkeler hakkında bilmek istediklerini bizzat orada yaşayanlara yada gidenlere sor çünkü halkımız tarafından bilinen bir sürü yanlış bilgi var.

Yurtdışına okumak için mi? Yoksa çalışmak için mi çıkmak istiyorsun?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.