Bildirim
Başka wifi ağ bulunca bağlantının kesilmesi.. Yardım...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Şifresiz kablosuz ağlara otomatik bağlanma seçeneğini iptal etmen gerekiyor. -
olmuyor ya başka bir ağ bulunca direkt kesinti oluyor nette ve tekrar bağlanmam gerekiyor. online oyun oynarken falan çok sıkıntı oluyor. Anlayan arkadaş yok mu? -
Başka ağa bağlanmaya mı çalışıyor sorununu tam olarak anlatamıyorsun ki anlayalım. -
yahu nette gezinirken bir bakıyorum bağlantı kesilmiş. yandan bakıyorum hem benim ağım var, hem başka bir de ağ var. sağ altta neti simgeleyen çentiklerin üstünde bir yıldız oluyor. Sonra benim ağıma tıklayıp bağlan deyince tekrar bağlanıyor. -
Başka bir ağ bulma ile ne alakası var bunun. O ağ zaten varsa her daim vardır. Merkezi noktalarda 40-50 ağ olunca insanlar bağlantı kuramıyorlar senin mantığınla.
Modeme girip wireless ayarlarından kanal değişimi yap büyük ihtimalle sorunun ortadan kalkacaktır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X