Bakalim ne yazmislar benim hakkimda diyerek okumus olabilir ama fazla rahat
Evet olabilir ama adam hastalanıp sorgudan çıkıyor gazeteyi kim nasıl veriyor ona ? ve sadece bunlar değil 4 gündür hep gülüyor rahat tavırlar sergiliyor. bize bi mesaj mı veriyor acaba ? sizde rahat olun gibisinden
quote:
Orijinalden alıntı: moonstar_1907
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Bakalim ne yazmislar benim hakkimda diyerek okumus olabilir ama fazla rahat
Evet olabilir ama adam hastalanıp sorgudan çıkıyor gazeteyi kim nasıl veriyor ona ? ve sadece bunlar değil 4 gündür hep gülüyor rahat tavırlar sergiliyor. bize bi mesaj mı veriyor acaba ? sizde rahat olun gibisinden
Olabilir ifadesi hakkida bir yazi var ifadede'de çok temiz konuşmuş
Vallahi hepimiz paranoyak olcaz bu gidişle :))) su is bı sonuclansada hayirlisiyla önümüze baksak artık
Elindeki İddaname olduğu söyleniyor yani hala suçlamaların olduğu dosya keyif değil arkadaşlar... çünkü mavi cilt kapaklı bir dosya o .
Üzerindede resimler var sanki . Acaba kanıt görüntülerimi tamda anlayamadım ama O.o
quote:
Orijinalden alıntı: KURSAD.
Elindeki İddaname olduğu söyleniyor yani hala suçlamaların olduğu dosya keyif değil arkadaşlar... çünkü mavi cilt kapaklı bir dosya o .
3. resme dikkalice bakarsan dosyanın önünde gazeteyi tutuyor. dosya gazete parçasından mı oluşuyor yoksa ? böyle saçmalık olamaz. tükenen umutlarım yeniden yeşerdi aklanacağız gibi geliyor. bi kere o boma etkisi yaratacak ses kayıtları videolar neden yok ? gizlilikse resimler neden yayınlandı ? arkadaşın dedği gibi paranoyak oldum ben galiba
quote:
Okuduğu şey gazete
Elindeki İddaname ile hastaneye göndermezler.
Arkadaşlar başka yerlerede bakıyorum Aziz yıldırımı götüren Ambulans DGM nin olduğundan olay çıkmaması için Hastaneye götürüyoruz diyerekden Cezaevinede götürebilirler diyorlar. Hay böyle işin ben ya .
quote:
Arkadaşlar başka yerlerede bakıyorum Aziz yıldırımı götüren Ambulans DGM nin olduğundan olay çıkmaması için Hastaneye götürüyoruz diyerekden Cezaevinede götürebilirler diyorlar. Hay böyle işin ben ya .
Yok öyle bişey , ''Aziz Yıldırım yeniden Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.'' serbest bırakılması dışında hertürlü kararda orayı yıkarlar zaten.
Bu zamana kadar kendi hakkında yapılan bütün haberler bir dosya haline getirilmiş ona göz gezdiriyormuş . Ntvspor da yapılan açıklamaya göre.
quote:
Orijinalden alıntı: Artesus
Bu zamana kadar kendi hakkında yapılan bütün haberler bir dosya haline getirilmiş ona göz gezdiriyormuş . Ntvspor da yapılan açıklamaya göre.
Olurda çıkarsa ,yakacak desene
Biz burda kahroluyoz bizim başkan keyf çatıyor bu işin içinde onundamı parmagı var nedir
dar ağcında olsak bile..
Herseyden bisey cikarmaya gerek yok. Bu resimde anormal birsey de yok. Hasta adam uzanacak tabi gazete okurken.