Şimdi Ara

Başkası adına kayıtlı telefon hattı kullananlara EKİM 2013'e kadar süre (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
38
Favori
95.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün avea genel müdürlük beni aradı ve artık numara taşıma işlemi yapılmış numaraların da asıl operatöre dönmeden devir alınabileceğini iletti. Yani asıl operatöre dönmeden hattı üzerimize almak artık mümkün.

Bilginize.
  • Bugün vodafone bayisine gittim. Hat devir işlemini gerçekleştirdikten sonra hattmızı 2014 ekim ayında başka hatta taşıyabiliyor muşuz. Yani müşteriyi iyice sömürmeden bırakmak istemiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mshysteria

Bugün avea genel müdürlük beni aradı ve artık numara taşıma işlemi yapılmış numaraların da asıl operatöre dönmeden devir alınabileceğini iletti. Yani asıl operatöre dönmeden hattı üzerimize almak artık mümkün.

Bilginize.

Hattımı Turkcell'den Avea ya taşımıştım. Az önce Avea mh aradım. Hat devur işlemi icin Turkcell e numaramı taşımam gerektiğini söyledi. Durumu bilmiyorlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaFiAMaX

quote:

Bugün avea genel müdürlük beni aradı ve artık numara taşıma işlemi yapılmış numaraların da asıl operatöre dönmeden devir alınabileceğini iletti. Yani asıl operatöre dönmeden hattı üzerimize almak artık mümkün.

Bilginize.

Hattımı Turkcell'den Avea ya taşımıştım. Az önce Avea mh aradım. Hat devur işlemi icin Turkcell e numaramı taşımam gerektiğini söyledi. Durumu bilmiyorlar mı?

Bana yapılan dönüş direk genel müdürlüktü ve gidip devir talebinde bulundum. Avea iletişim merkezindeki görevli olmaz falan dedi ama siz gönderin dedim.

Telefona mesaj geldi devir işlemleriniz başlamıştır ve onay mesajı 2 gün içinde ayrıca gönderilecektir diye. Vodafone'da devir talebinde bulunduğunuzda telefona bir sms geliyor ve görevli sms'le gelen kodu sisteme girdiğinde hemen hat sizin üzerinize oluyor ama avea'da iletişim merkezleri merkeze fax çekiyor ve orası onaylıyor sanırım.

En iyisi gidip genel müdürlükle görüştüm ben, siz gönderin deyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mshysteria -- 4 Ağustos 2013; 11:32:42 >

• Millet çakal olmuş arkadaş, yazıklar olsun..
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN DİKKAT (O YÜZDEN BÜYÜK HARFLERLE YAZDIM) !! (yukarda verilmediyse)

2 ağustos 2013 itibariyle hattı başka biri üzerine olan ve hattını kendi üzerine almak isteyen turkcell hat sahiplerinden de ücret alınacakmış, turkcell müşteri hizmetleri ile konuştum, doğruladı.

ben hattımı 25 temmuzda kendi üzerime aldım, online işlemlerde güncel fatura tutarım fazla gözüküyordu, müşteri hizmetlerini aradım, hani devir işleminde ücret alınmayacaktı dedim, yeni bir kural çıktı dedi , bir saniye inceleyim dedi vs , siz 25 temmuzda yaptığınız için evet alınmayacak gözüküyor ancak 2 ağustos tarihi itibariyle yeni bir kural konuldu , bundan sonra alınacak dedi

devir işleminden sonra hattımı kapatabiliyor muyum, kapatırsam şu an ne kadar ödiycem dedim:

-aylık paketiniz + ekstra kullanımınız + telsiz kullanım YILLIK (AYLIK=2,5 tl DEĞİLMİŞ) ücreti = 15 tl , yeni ruhsat yeni abonelik taksiti = 5 tl dedi, hattınızı kapatamıyor olabilirsiniz , çünkü süreli devirle üzerinize almışsınız (eski hat sahibiyle gidip beraber almadınız diyo yani), eski hat sahibinin 1 yıl itiraz hakkı var, bayiye gidin onlar iptal talebinizi alsın, bir problem olursa söylerler , dedi

• quote:

Bilginize.

benim hattım turkcellden alınma. fakat şuan avea. yani ben şimdi gidip aveadan işlemlerimi yapıp hattı ücretsiz şekilde üzerime alabilecek miyim ? bu bahsettiğiniz kesin bilgi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu61

quote:

Bilginize.

benim hattım turkcellden alınma. fakat şuan avea. yani ben şimdi gidip aveadan işlemlerimi yapıp hattı ücretsiz şekilde üzerime alabilecek miyim ? bu bahsettiğiniz kesin bilgi mi?

Evet, bu sekilde ben 1 hatti uzerime aldim. Gorevli olmaz falan derse siz yinede gonderin deyin haberleri yok.

• peki diyelim ki bu işlemi yaptık hattı üzerime aldım. 2014 ekime kadar başka operatöre geçemiyorum ona eyvallah ama faturalı olan hattımı kontörlüye geçmede sıkıntı çıkarıyorlar mı ?undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu61 -- 7 Ağustos 2013; 22:46:01 >
  • Arkadaşlar ben avea yeni nesil 500 tarifesi kullanıyorum, tabletime hat almaya gittiğimde adıma fatura olmadığı için babam üzerine almıştık yine, şimdi kendi adıma bankadan fatura çıkarttım gidip kendi üzerime alayım istiyorum. Tablet hattımı alırken bayan 3 Ekim'e kadar kendime ait bir faturayla gittiğim taktirde taahhütüm, tarifem ve indirimlerim vs bozulmadan ve hiçbir ücret ödemeden kendi üzerime alabileceğime söyledi.

Bayanın verdiği bilgi doğru mudur? Taahhüt, indirim, tarifem vs bozulmadan bu iki avea hattımı da babam olmadan hiçbir ücret ödemeden aveadan üzerime alabilir miyim? (numaralar ilk alındığından beri avea, hiç operatör değiştirmedi)
  • Dün Aveaya gittik, artık geçişin paralı olduğunu söyledi. 55 lira mı ne dedi, faturaya yansıyacak dedi. Böyle bir şey var mı? Güya ekime kadar ücretsizdi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali119

Dün Aveaya gittik, artık geçişin paralı olduğunu söyledi. 55 lira mı ne dedi, faturaya yansıyacak dedi. Böyle bir şey var mı? Güya ekime kadar ücretsizdi???

evet öyle olmuş, forumda bir arkadaş konusunu açmıştı bulamadım şimdi..
  • arkadaslar bugün turkcell e gittim. açık hattımı kendi üzerime almak için. 49 tl istediler ve 1 ağustostan beri bu şekilde para aldıklarını söylediler.

hiç btk'ya vs. başka yere şikayet edip ücretsiz yapabilen var mı acaba? çok pahalı geldi açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theoden_00

arkadaslar bugün turkcell e gittim. açık hattımı kendi üzerime almak için. 49 tl istediler ve 1 ağustostan beri bu şekilde para aldıklarını söylediler.

hiç btk'ya vs. başka yere şikayet edip ücretsiz yapabilen var mı acaba? çok pahalı geldi açıkçası.

ben de aynı durumdayım arkadaşlar turkcelli değiştirmek istemiyorum hattı üzerime alıp ben yaptım 500e geçmem lazım. Vars bilgi paylaşırsanız memnun olurum.
  • Hat devir artık ücretli...

@YXZ @theoden_00 @oznklckp @ali119

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

Hat devir artık ücretli...

@YXZ @theoden_00 @oznklckp @ali119

işlem ücretsiz yapılmaya başlandığında tonlarca sorun çıkarmışlardı,şimdi nasılda hemen devreye soktular..

• Aynen öyle...

• valla ben verip parayı üzerime alacağım tarife değiştirmek için mecburen. Bir arkadaş bana gerekenleri söyleyebilir mi acaba?
  • http://www.turkcell.com.tr/bireysel/yardim/sayfalar/turkcellliolmak/hatinizla-igili-islemler/gecis-devir-islemleri.aspx

Gençlere özel tarifelerden yararlanmak için devir yaptırman şart değil, kendini TİM'den hattın kullanıcısı olarak tanımlatırsan yararlanabilirsin diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/yardim/sayfalar/turkcellliolmak/hatinizla-igili-islemler/gecis-devir-islemleri.aspx

Gençlere özel tarifelerden yararlanmak için devir yaptırman şart değil, kendini TİM'den hattın kullanıcısı olarak tanımlatırsan yararlanabilirsin diye biliyorum.

öyle mi? Bu bilgi mükemmel oldu çok sağolun :D

edit: hattın yasal sahibiyle beraber türkcell iletişim merkezine giderek ücretsiz olarak hattı kullandığımızı belgeleyebiliyormuşuz. Böylece kullanabiliyormuşuz. Çok sağolun beni büyük bir masraftan kurtardınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oznklckp -- 13 Ağustos 2013; 16:44:14 >

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.