Şimdi Ara

Başkası adına kayıtlı telefon hattı kullananlara EKİM 2013'e kadar süre (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
38
Favori
95.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4 yıldır ablamın üstüne olan hattı kullanıyorum. 4 veya 5 ay önce turkcellden aveaya geçiş yaptım. ( FATURASIZ HAT )

1- Hattı üzerime almak için AVEA'ya mı yoksa TURKCELL'e mi gitmem gerekiyor ?
    2- Farklı şehirlerdeyiz tek taraflı geçiş işlemi oluyor mu ?
    3- Hattımdaki her ay yenilenen paket iptal olur mu ?
    4- Hattımdaki TL sıfırlanıyor mu yoksa olduğu gibi kalıyor mu ?
  • Hat yalnızca açıldığı operatörde devredilebilir. Devir ücretlidir.

Hat açıldığı operatörde değilse numara taşıma işlemini yalnızca hat sahibi yapar, SIM kartı sana postalar. Hat açıldığı operatörde ise yalnız başına 1 ekime kadar devralabilirsin.

Devir yeni hat açılışı niteliğinde olduğundan TL'ler sıfırlanır, yenilenen paketler ve bakiye hakları silinir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işlemi tavsiye etmiyorum.

Örneğin Vodafone'da 23 liraya komple paketi kullanıyorsunuz ve hattı kendi üzerinize aldınız. Paketiniz iptal oluyor ve tekrar paketi alamıyorsunuz. Yakın bir arkadaşımın başına bu durum geldi ve hiçbir şekilde paketi bir daha alamadı. Hattı başka operatöre de taşıyamıyor. Öyle kampanyasız şekilde sanki sıfır hat almış gibi ortada kaldı. Bu nedenle bu devri yapmadan önce çok iyi araştırın.
  • Yıkılan paketim silinir veya bi kıllık yaratırlar diye hattı üstüme almaya çekiniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretsiz dönemi kaçırdık
  • Allahtan bunlara güvenip beklememışim ekime kadar aldım üzerime bedava kurtuldum

• Devir değil hocam hat başkasını üzerine ise müşter işlem merekzlerine git ben bedavaya aldım üzerime yasa var dı bedavaydı en son ama paralı olmuş olabilir

Bende son anda kurtarmışım bedavaya getirdik ama aynı hatı 1 sene boyunca taşıyamıyorsunuz kapatamıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno moomce -- 17 Ağustos 2013; 19:22:32 >
  • İşte sorun orada, Ekim 2013'e kadar kendi üstüne tek başına alabileceksin; ama bu işlem Ağustos başından itibaren paralı...

• Paralı olması kötü oldu
  • Taşıyamama olayı turkcell in çakallığı btk da böyle bir karar yok

• bir arkadaşım hattını faturalıya geçirecek ama hat tanımadığı kişinin üzerine kayıtlı,hattın devrinede para istemişler..

yeni bir hat mı alsak napsak ya
  • avea ne kadar alıyor hattı üzerine almak için?
  • beyler bu devir ücreti tek başımıza gidersek mi geçerli? yani hat babamın üzerine beraber gitsek gene ücret ödemem mi gerekiyor?
  • Aksi çıkana kadar, ki pek çıkacağını zannetmiyorum, ücret ödemek zorundasın...

• Kesin fiyatı bilmemekle birlikte bi 50-60 TL'yi gözden çıkarın...

• Hattı devir aldıktan sonra sanırım operatör değişikliği yapamıyoruz, abim hattını kendi üzerine aldı bir başkası üzerinden, ama o kişiyi tanımıyoruz bi yanlışlık olmuş sanırım 5,6 sene önce hattı alırken hem 39tl para ödedik hemde 1 yıl hattınızı başka operatöre taşıyamazsınız dediler, 1 yıl çok uzun değil mi ya ?
  • Turkcell'de devredildiyse 01/10/2014'e kadar taşıyamazsınız.
    Avea/Vodafone'da devredildiyse hat devrinden en az 90 gün sonra taşıyabilirsiniz.

• Oha ücretli mi yaptılar?

İkametgah belgesi almakla uğraşmamak için hep ertelemiştim, ben böyle işin..
  • Abim geçen gün hattımı Vodafone'dan Turkcelle taşıdı. Oradaki görevli hangi pakedi istiyorsunuz dediğinizde abim gençtarifeyi söylemiş ama abimin yaşı 25+ olduğu için kabul etmemişler. Abim hattı kardeşim kullanıyor deyince benim bilgilerimi aldılar ve şuan gençtarifedeyim. Görevli artık hattın sahibi değil, kullananını baz alıyoruz demişler.

Sizce hat benim üzerime taşınmış mıdır? Çünkü abim hat hala benim üzerime kayıtlı dedi. Yanıtlarsanız sevinirim .Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.