Şimdi Ara

Başkası adına kayıtlı telefon hattı kullananlara EKİM 2013'e kadar süre (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
38
Favori
95.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avea Hattımı üzerime almak için gittim 52 TL istediler.
    bunun Ekim 2013 e kadar süresi yokmuydu.

hala ücretsiz yapan yerler var mı?
  • Turkcell için bugün konuştum 39 TL istediler ankarada bu işlemi ücretsiz yapan bildiginiz sube var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakkımı helal etmiyorum turkcelle şubat ayında gittim 39 tl dediler sonra ben de operatörümü taşıdım baktım bir çok kişi internette ücretsiz yapmış mart ayında başka bir turkcell bayisine gittim bu kez 10 tl dediler ve operatörünü taşıyamadan yapamayız dediler BTKya şikayet ettim onlar da bir mesaj attı bu metni yazıcıdan çıkarıp turkcell bayisine götürün tekrar ücret istemeleri halinde personelin ve şubenin adını bize bildirin dediler operatörümü taşıdım temmuzda gittim şuan sorun var taşıyamıyoruz ağustosta yeni yasa çıkacak onu bekleyin dediler geçen gün de müşteri hizmetlerine internet üzerinden mesaj attım 2 ağustostan itibaren 39 tl ücret alacaklarmış gel de küfür etme

• Son durum nedir arkadaşlar ave ücret alıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enorton

Son durum nedir arkadaşlar ave ücret alıyor mu?

ücretliydi ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: YXZ

quote:

Orijinalden alıntı: enorton

Son durum nedir arkadaşlar ave ücret alıyor mu?

ücretliydi ..

Teşekkürler...
  • Vodafone bayisi numarayi ustune alirsan 1 yil boyunca hattini baska operatore tasiyamazsin dedi varmi asli astari bilen varmi

Birde kullandigim tarifeden cikip baska bir tarifeye gecmem gerekiyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 13 Eylül 2013; 18:58:49 >
  • Kimse kusura bakmasın kapanırsa kapansın hat.39 lira 52 lira falan veremem bir hat için.Gider yeni hat alırım.
  • ailenizin yakınınızın üstüne olan hattı taşımayın, ne diye çakallara 40-50 tl versin bu kadar insan...
    iyi niyetin de içine ediyor operatörler ve devlet...
    zaten yapmamak için türlü bahaneler yapıyorlardı, biz de zamanında gittik önce para istediler , sonra haftasonu olmuyormuş da haftaiçi olacakmış..
    ulan çalışıyor bu kadar adam, snn sisteminin keyfine göre mi iş yapacaz.

Valla bankalara falan laf edilir de bu operatörlerin kazandıgı paranın haddi hesabı yok bi de karşılık alamıyorsun..
    eski bir hattım var kapatmıyorum diye sabit ücret alıyorlar 10 tl...

zihniyet hep aynı, depremden sonra aldıkları vergileri hala ödüyoruz..sen itiraz etmez isen, koyun olursan, hala hülllooğğğ yaparsan daha cok sitem edersin!!

işçi, memur adamların kapitalizme uşaklık etmesini hiç anlamam..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAXville -- 15 Eylül 2013; 11:51:03 >
  • devir ettirmezsek ne oluyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone bayine gittim hiç ücretsiz tasima olmamis bu zamana kadar 35. tl dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet600

vodafone bayine gittim hiç ücretsiz tasima olmamis bu zamana kadar 35. tl dediler

Buna sadece gülerim, hem de .....
    Biz nasıl devraldık o zaman hatlarımızı, Vodafone durduk yere insafa mı geldi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Btk'nin resmi sitesinde boyle bir aciklama varmi varsa link alabilirmiyim ciktisi alip vodafone gitcem

• ahmet600 kullanıcısına yanıt
    btk.gov.tr
    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
    http://btk.gov.tr/mevzuat/kurul_kararlari/dosyalar/2012%20DK-14-453.pdf

• Konu hakkında az önce avea ile görüştüm 54 TL vergi alıyorlarmış ama ücretsizmiş
    Dedim neden ücretsiz diyorsunuz o zaman bal gibi de 54 lira ücretli! Hayır beyefendi 54 TL yi biz almıyoruz dedi.
    Tabi sen almıyorsan sorun yok
  • ali119 kullanıcısına yanıt
    Aynen. Az önce 55 lira verdim. Hattın sahibini tanımıyorum, 9 sene önce açık hat almışım. Ne numara taşıma ne de faturalıya geçiş hakkım var böyle olunca tabii. Mecburen verdim ücreti.

Bir senedir uğraşıyorum ben bu işle. Avea bayileri önce böyle bir şey olmadığını söylüyordu, sonra böyle bir şey olduğunu ama merkezden kendilerine iletilen bir şey olmadığını söylediler. Böyle böyle aylar geçti. Şimdi ücret alınca cümlemi bitirmeden anladılar ne işlem yaptırmak istediğimi.

İlk başta masraflar gsm operatörlerine aitti. Bu işi aylar sonra halledip kullanıcıdan ücret almaya başlayınca iş de tıkır tıkır olmaya başladı. Başta masraf alınmayacak diyen BTK'dan da ses yok.
    Böyle bir ülkede yaşıyoruz işte maalesef.

Tahsil edilen tutar olarak da 54.68 TL görünüyor. Aldıkları ücret 55 TL. Şu ana kadar bu işlemi 666 bin küsür kişi yaptırmış, daha da yaptıran birçok kullanıcı var. Haksız yere aldıkları 54.68 TL'nin yanında 32 kuruş da hava parası alıyorlar. Belki 1 milyonu geçecek hatlarını üzerine alanların sayısı, ödenilen tutarı siz düşünün.

• Arkadaşlar,örneğin şu an kullandığımız hat babamın üzerine ve 13 seneden beri kullanıyorum.

1 Ekim'e kadar üzerime almadığım takdirde kapanma gibi bir risk söz konusu mu?
  • Arkadaşlar, bugün tüm haber sitelerinde BTK nın verdiği kararın yargıdan yürütmeyi durdurması kararı alınmış. Bu sebepten önce para alınmıyordu şimdi alınıyor.
    Yani bu iş için operatörler para alıyor devlete ödüyor (güya), yargıya kim başvuru yaptı acaba devlet mi? :)

not: ben parasız yaptıranlardanım...

• arkadaşlar vodafone ne kadar alıyor. bir de üzerimize almazsak ne olur . bilen var mı ?

• arkadaşlar öncelikle merhaba. size sormak istediğim aklımı fazlasıyla meşgul eden ve beni oldukça endişelendiren bir sorum var. ben 3 gün önce avea ya gittim ve hat devir işleminin gerçekleşmesi için gerekenleri yaptım ardından 2 öncede devir başvurunuz alınmıştır , onay için 2 içinde size mesaj gelecektir diye bir mesaj aldım . mesaj gelmedi. acaba hat devir işlemi geçersiz mi sayıldı, boş yere mi ücret ödedim bilemiyorum ve ne yapacağımı da bilmiyorum .bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.