Şimdi Ara

Başkası adına kayıtlı telefon hattı kullananlara EKİM 2013'e kadar süre (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
38
Favori
95.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cofeemate

Arkadaşlar,örneğin şu an kullandığımız hat babamın üzerine ve 13 seneden beri kullanıyorum.

1 Ekim'e kadar üzerime almadığım takdirde kapanma gibi bir risk söz konusu mu?

kapanmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar vodafone ne kadar alıyor. bir de üzerimize almazsak ne olur . bilen var mı ?

• nescafe20 N kullanıcısına yanıt
    çok para.. sahibini tanımıyorsan hat ile ilgili işlem yapamazsın o kadar...
  • çok doğru söylemişsiniz. ülkemizde yapılan saçma sapan işlerden biri işte buda mantık aramamak lazım. ben artık hiç bir şeye şaşırmıyorum bu ülkede her şey olabilir. @Sènior Farfalla
  • arkadaşlar vodafone dan yakınlarda yeni hat alan var mı yeni hat fiyatları ne alemde biliyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nescafe20

arkadaşlar vodafone dan yakınlarda yeni hat alan var mı yeni hat fiyatları ne alemde biliyor musunuz ?

İçerisinde 20 TL yüklü başlangıç paketi 52 TL. (Ana bayilerde) İçerisindeki 20 TL hediyeyi düşersek hat 32 liraya geliyor.

Alt bayiler resmi fiyatın üstünde 5-10 lira da ekstra kendi karlarını koyacaktır.

Ayrıca resmi sitede yazmıyor ama içerisinde 5 TL yüklü olan hattın resmi fiyatı da 34 TL. Bunları piyasadan çektiler ama bazı bayilerde hala var. 52 TL veremem derseniz 34 TL olan başlangıç paketini bulmaya çalışın.

• quote:

Orijinalden alıntı: xu

quote:

Orijinalden alıntı: nescafe20

arkadaşlar vodafone dan yakınlarda yeni hat alan var mı yeni hat fiyatları ne alemde biliyor musunuz ?

http://www.vodafone.com.tr/Kontor_Islemleri/kontorislemleri.kontor_fiyatlari.php

İçerisinde 20 TL yüklü başlangıç paketi 52 TL. (Ana bayilerde) İçerisindeki 20 TL hediyeyi düşersek hat 32 liraya geliyor.

Alt bayiler resmi fiyatın üstünde 5-10 lira da ekstra kendi karlarını koyacaktır.

Ayrıca resmi sitede yazmıyor ama içerisinde 5 TL yüklü olan hattın resmi fiyatı da 34 TL. Bunları piyasadan çektiler ama bazı bayilerde hala var. 52 TL veremem derseniz 34 TL olan başlangıç paketini bulmaya çalışın.

teşekkürler

• John Barleycorn J kullanıcısına yanıt
    Bana 3. günde onay mesajı geldi. Birkaç gün daha gelmezse işlemi yaptırdığım bayiye gidip verdiğin numarayı kontrol ettir bence önce. Olmazsa operatörü ara geç olmadan.
  • Annemin üzerine olan hattımı üzerime alayım ücretsizdir herhalde diye düşünmüştüm ama bunda bile 50 lira vergi varmış yuh
  • Turkcell numara taşımayı engelliyor mu hala?

• ıyıde hattı bız kullansak nasıl algılayacaklar kı ? , hat sımdı normalde 0536 lı ama ben bımcellım bu hattı kendı uzerıme nerede aldıracağım turkcelde mı bımcel de mı ?
  • Beyler aklıma takılan birkaç şey var.

Şimdi ben geçiş yapmazsam ne olacak, hatmı kapanıyor, cezamı geliyor ne oluyor yani?

2.si bu vergi olayı nedir konu içindeki mesajlara göre Avea 55 Vodafone 35 Turkcell 40 TL istiyor ve hepsi vergi diyor. Vergi dediğin sabit bir fiyatı olur bu operatörler bizimi kekliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

Beyler aklıma takılan birkaç şey var.

Şimdi ben geçiş yapmazsam ne olacak, hatmı kapanıyor, cezamı geliyor ne oluyor yani?

2.si bu vergi olayı nedir konu içindeki mesajlara göre Avea 55 Vodafone 35 Turkcell 40 TL istiyor ve hepsi vergi diyor. Vergi dediğin sabit bir fiyatı olur bu operatörler bizimi kekliyor ?

Hocam,geçiş yapmazsan hiçbirşey olmaz,
    Fiyatları değişiyor,
    Hattı alırken de 3-5 tl oynuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden 1 Ekim son deniliyor peki hocam, olayı anlamadım ben.

Kendi adımıza alma zorunluluğu falan yok mu yani, sadece 1 Ekimden sonra kendi üzerine alma işlemimi kalkıyor, ömür boyu babamın üstüne kalacak bu mu yani tek dava.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock -- 27 Eylül 2013; 0:25:16 >
  • Kanunda son tarih 1 ekim olarak belirtildiği için 1 ekim.

Ailenizin üzerine olan bir hattı kendi üzerinize alma gibi bir zorunluluk yok. Babanızın üzerine olan hattı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Bu kanun açık hatlar için çıkartıldı, yani sahibini bilmeden başkası üzerine alınan hatları üzerinize alabilmek için.
  • Anladım hocam sağolun cevap için.

Banada pek mantıklı gelmedi o yüzden kafam karışmıştı, Babamda dün internette görmüş yasadışı birşey falan sanmış hemen git yaptır dedi biraz garantici biridir kendisi 100 TL ücret alıyorlar desem yinede yaptır der.

Önce bi araştırayım dedim zorunluluk varmı diye sonuçta mantıklı gelmedi bana, bilmediğim birinin üzerine olsa anlarımda babamın üzerine yani ne olacak 10 sene olmuş alalı.

Edit: Hep etiketi unutuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock -- 27 Eylül 2013; 0:33:38 >
  • Ücreti 100 TL değil. 40 TL ücreti var. İsterseniz gidip yaptırabilirsiniz. Ancak bu şekilde hattı üzerinize aldığınızda ekim 2014'e kadar hattı başka operatöre taşıyamazsınız.

Dilerseniz babanızla birlikte gidin, yine ücreti aynı. Ancak babanızla birlikte giderseniz kısıtlama ekim 2014'e kadar değil sadece 3 aya düşüyor. Yani babanızla birlikte gidip hattı üzerinize alırsanız 3 ay sonra hattı istediğiniz operatöre taşıyabilirsiniz.

Hatırlatma: Operatörlerin belirttiği işlem ücreti 40 TL. Ancak bayiler bu rakamın üzerine 5-10 TL koyabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

ıyıde hattı bız kullansak nasıl algılayacaklar kı ? , hat sımdı normalde 0536 lı ama ben bımcellım bu hattı kendı uzerıme nerede aldıracağım turkcelde mı bımcel de mı ?

Her hat yalnızca açıldığı operatörde devredilebilir. Bu açık hat devrinden önce de böyleydi, şimdi de böyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hükümet-operatörler işbirliği yaparak halkı söğüçlemenin peşinde. Beraber paylaşıyorlar toplanan paraları. Bence hiç birşey yapmayın bakalım ne yapabilecekler. Ama koyun eti yiye yiye koyun gibi olduk denileni yaparız biz. Bu yapılanlar resmen soygun, haraç; ama yasal işte. Yaptıkları soygunu bir şekil yasal hale getiriyorlar. Bu işte amaç nedir, bunun kişiye faydası nedir hiçbirşey. Suçluyu ortaya çıkarmaksa amaç zaten başkasının adına hattı alır,kullanır,atar. Amaç halkın cebindeki parayı o şekil ya da bu şekil almaktan başka birşey değil. Hattınızla ilgili hiçbirşey yapmayın birşey yapamazlar.
  • Az önce Avea bayiine gittim kullandığım hattı üzerime almak için, görevli 54,68 faturaya yansıyacak dedi. Bu işlem ücretsiz diye biliyorum ben dedim, 1 Ağustos'tan beri ücretli dedi. Var mı böyle bir şey arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.