Şimdi Ara

Başkası adına kayıtlı telefon hattı kullananlara EKİM 2013'e kadar süre (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
38
Favori
95.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki hattin onceki sahibi bir dilekce verirse itira edemez tukcell
    ORnek
    .... tarihinden beri uzerime kayitli olan ...... numaralı hattimin yeni sahibi istediği operatore 3 ay beklemeden gecmesinde tarafimca bir sıkıntı yoktur gibi bir yazi yazip imzalayip gonderirse

Aklima geldi yazayim dedim olur olmaz bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

quote:

Orijinalden alıntı: man utd

quote:

Orijinalden alıntı: turexxx

Merhabalar, bir sorum olacaktı. Turkcell hattım var ve hat annemin üzerine; hattı hem Ekim 2013'ten önce kendi üzerime geçirtmek, hemde Bimcell'e taşımak istiyorum.

Bunun için sıra nasıl olmalı ? Kimisi önce Turkcell hattı üzerime alırsam yeni yasa ile Ekim 2014'ten evvel hattı taşıyamayacağımı söylüyor.

Peki önce Annemle Bimcell'e gidip hattı taşısam. Sonra da Bimcell'den (ya da Avea'dan vs.) hattı üzerime alsam olur mu ? (Not: Hattı üzerime alırken ücret ödemek istemiyorum.)

Cevabınız için teşekkürler.

Hattınızı uzerinize alabilmek icin ilk alındığı operatorde olması gerek.
    Bimcell e tasirsaniz alamazsiniz

ve bu kural Turkcell ile bozulur...

Btk bu kadar omurgasız olursa şaşırmamak lazım..

• onu da düşündüm, öyle bir dilekçeyi kabul etmiyorlar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blocktrade

arkadaslar merhaba..Benim senelerdir kullandıgım hat babanın üstüne. ben baba ile 1 senedir görüşmüyorum.. Hattım ilk aldıgımda avea idi. sonra vodafone a tasıtmıstım.. Suan da avea ya geçip faturalı yapmak istiyorum hattımı.. Fakat hattı benim üstüme devir etmiyorlar.. Diyorum 1 senedir görüşmüyorum adam nerde onu bile bilmiyorum diyorum yok olmaz hat sahibi gelmesi lazım diyorlar.. Birde vodafone hattı benim üstüme zaten vermiyor once avea ya tasıyıp oradan almanız lazım diyor.. Kanun çıkmadı mı bu nasıl iştir ben çözemedim.. Yeni bir hat almakta istemiyorum senelerdir kullandıgım numara.. Yardımcı olur musunuz bir akıl verin bana lütfen..

Yakın zamana kadar her numara yalnızca açıldığı operatörde devredilebiliyordu; ama 2 gün önce Turkcell İletişim Merkezi'nden aldığım kesin bilgi: Turkcell'de olup 506'lı olan bir hat, Turkcell'deyken ücretsiz süreli devir edilebiliyor; ama Turkcell'in bunu yapmasında bir art niyet görüyorum; çünkü Turkcell'de süreli devir yapılan bir hat 01.Ekim.2014'e kadar Turkcell'den başka bir operatöre geçiş yapamıyor.

Umarım yakın zamanda Vodafone'da avea'da açılmış hatları (örnek olarak...) süreli devir yapabilir duruma gelir. Belki de artık yapabiliyorlardır, araştırmak lazım.

Benimkide arkadşın durumuna benziyor; Benim hattım Turkcell ve babamın üzerine, ama şimdi bende aveaya geçmek istiyorum, napmalıyım

• ya babayı bulacak numaranı avea'ya taşıyacaksın ya da turkcell de süreli devir yapacak 2014 ekime kadar turkcell de kalacaksın.

• güzel uygulama

• aklı olan yaptırmasın yani ben kendi üstüme aldım sonra aveaya taşımak istedim kabul etmedi sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 22 Temmuz 2013; 21:59:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pustherif

quote:

quote:

arkadaslar merhaba..Benim senelerdir kullandıgım hat babanın üstüne. ben baba ile 1 senedir görüşmüyorum.. Hattım ilk aldıgımda avea idi. sonra vodafone a tasıtmıstım.. Suan da avea ya geçip faturalı yapmak istiyorum hattımı.. Fakat hattı benim üstüme devir etmiyorlar.. Diyorum 1 senedir görüşmüyorum adam nerde onu bile bilmiyorum diyorum yok olmaz hat sahibi gelmesi lazım diyorlar.. Birde vodafone hattı benim üstüme zaten vermiyor once avea ya tasıyıp oradan almanız lazım diyor.. Kanun çıkmadı mı bu nasıl iştir ben çözemedim.. Yeni bir hat almakta istemiyorum senelerdir kullandıgım numara.. Yardımcı olur musunuz bir akıl verin bana lütfen..

Yakın zamana kadar her numara yalnızca açıldığı operatörde devredilebiliyordu; ama 2 gün önce Turkcell İletişim Merkezi'nden aldığım kesin bilgi: Turkcell'de olup 506'lı olan bir hat, Turkcell'deyken ücretsiz süreli devir edilebiliyor; ama Turkcell'in bunu yapmasında bir art niyet görüyorum; çünkü Turkcell'de süreli devir yapılan bir hat 01.Ekim.2014'e kadar Turkcell'den başka bir operatöre geçiş yapamıyor.

Umarım yakın zamanda Vodafone'da avea'da açılmış hatları (örnek olarak...) süreli devir yapabilir duruma gelir. Belki de artık yapabiliyorlardır, araştırmak lazım.

Benimkide arkadşın durumuna benziyor; Benim hattım Turkcell ve babamın üzerine, ama şimdi bende aveaya geçmek istiyorum, napmalıyım

aynen benim durum. hat babama kayitli, aveya gecicem geçemiyorum birleşip dernek falan kuralım.

• Ben 2014 ekime kadar beklemeyi göze alıyorum da o süreden sonra hattın %100 sahibi biz oluyoruz değil mi? O süreden sonra bir sorun çıkmaz inşallah.
  • Turkselin yaptığı üçkağıtçılık mıdır?
    Normalde 3 aydan sonra hatlar taşınmıyor mu? Avea/Vodafone da Ekim 2014'e kadar bekletiyor mu taşımak için?
    Yoksa Turksel kafasına göre kanun mu uydurmuş?
  • Arkadaşlar hat annemin uzerineydi kendi uzerime aldırdım ama işte malumunuz hattı taşıyamıyorum (turkcll!!) simdi annem bu duruma itiraz edip hattı tekrar kendi üzerine alsa hattı hemen taşıyabilirmiyiz yoksa 3 ay yine beklermiyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Innova

Bugün Turkcell TİM'e gittim babamın üzerine olan, yıllardır benim kullandığım hattı üzerime almak için fakat soyadı benzerliğinden dolayı yararlanamayacağımı söylediler. Babamla beraber gelip, 39 TL ücret ödeyerek devir alabilirmişim. Saçmalığın daniskası. Var mı böyle bir şey yahu? Forumda hatları ablasının, abisinin üzerine olan bir çok kişi üzerlerine alalabilmişler. Gider yeni hat alırım onun yerine.

harbi saçmalamışlar amcamın üzerine olan hattı 2 dakikada üzerime almıştım.
  • turkcell ücretsiz yapıyo ama ben hala yapmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaska Yolcusu

quote:

Orijinalden alıntı: pustherif

quote:

quote:

aynen benim durum. hat babama kayitli, aveya gecicem geçemiyorum birleşip dernek falan kuralım.

Kaç tane avea bayiine gittim bana mısın demiyorlar ya baban gelecek ya da birşey yapamayız dediler.. Taahhutname yi bana verin birşekilde birinden yollayım imzalasın geri getireyim dedim yok.. Btk ya şikayet ettim 1 senedir götüşmüyorum nerde onu bile bilmiyorum dedim bana söyledikleri hattı önce avea ya tasıtmalısınız sonra üstünüze alırsınız.. Bir cümleyi ezberlemişler baska bildikleri yok..Hanımefendi zaten babamla görüşsem sizle niye konusayım diyorum hala aynı cümle..Peki hanımefendi bu adam ölse yine mi üstüme alamayacagım ben bu hattı dedim yok alamazsınız dedi.. Bende sinirlendim suratına kapattım.

• Benim de babam vefat etti 15 gün önce.

Kardeşimin kullandığı faturalı Avea (Fenercell) babamın üstüne. Daha önce Vodafone'dan taşınmış numara Avea'ya. Şimdi tekrar Vodafone'a taşısak olmaz, üstümüze alalım desek babam yok nasıl olacak bu iş?

Vefat belgesini falan sunup hattı kapattırsak mı yoksa? Yani problem olmaması için.

Yoksa faturaları ödediğimiz müddetçe problem falan olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mshysteria -- 26 Temmuz 2013; 3:38:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mshysteria

Benim de babam vefat etti 15 gün önce.

Kardeşimin kullandığı faturalı Avea (Fenercell) babamın üstüne. Daha önce Vodafone'dan taşınmış numara Avea'ya. Şimdi tekrar Vodafone'a taşısak olmaz, üstümüze alalım desek babam yok nasıl olacak bu iş?

Vefat belgesini falan sunup hattı kapattırsak mı yoksa? Yani problem olmaması için.

Başınız sağolsun. Gerekli işlemleri yapıp hattı kapatın. Evet kullansanız da normal şartlarda bi sorun olmaz ama ileride bir işlem veya birşey yapmak istersiniz başınız ağrır. En temizi hattı kapatın yeni bir hat alın kafanız rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliofage

quote:

Orijinalden alıntı: mshysteria

Benim de babam vefat etti 15 gün önce.

Başınız sağolsun. Gerekli işlemleri yapıp hattı kapatın. Evet kullansanız da normal şartlarda bi sorun olmaz ama ileride bir işlem veya birşey yapmak istersiniz başınız ağrır. En temizi hattı kapatın yeni bir hat alın kafanız rahat olsun.

Teşekkür ederim, sağolun. Yarın avea cep merkezine gideceğim veraset ilamı ile, bakalım ne diyecekler.

• arkadaşlar ben avea hat kullanıyordum hattımın başkası ustune olduğunu ogrendım gıttım avea bayısınden hattı kendı ustume almak ıcın devır ıslemlerı başlattım onay mesajı geldı onaylıyorum dedım oda buna karşılık hattınız devır ıslemıne daır onayınız alınsmıtır.ıslemınız ek kısa surede sonuçlanacaktır dıyeç.. pekı bu tarıh ne zaman yanı hat benım kesın ustume ne zaman geçecek bılgı sahıbı olan arkadaşlar mevcutmudur acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: makovad

arkadaşlar ben avea hat kullanıyordum hattımın başkası ustune olduğunu ogrendım gıttım avea bayısınden hattı kendı ustume almak ıcın devır ıslemlerı başlattım onay mesajı geldı onaylıyorum dedım oda buna karşılık hattınız devır ıslemıne daır onayınız alınsmıtır.ıslemınız ek kısa surede sonuçlanacaktır dıyeç.. pekı bu tarıh ne zaman yanı hat benım kesın ustume ne zaman geçecek bılgı sahıbı olan arkadaşlar mevcutmudur acaba..

Normal devir alma süresi ne kadarsa bu da o kadar sürer diye tahmin ediyorum. Başka türlü olursa zaten onu burada kimse tahmin edemez. Müşteri hizmetlerini ararsınız devrolmuş mu ne zaman olacak vs tüm bilgileri öğrenebilirsiniz

• Kimin kullandığını nasıl anlıyorlar? Babamın üzerine olan hattı ben kullanıyorum ne olacak ki?
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.