Şimdi Ara

Başkası adına kayıtlı telefon hattı kullananlara EKİM 2013'e kadar süre (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
38
Favori
95.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: om3rr

quote:

Orijinalden alıntı: cevdetay

quote:

Orijinalden alıntı: om3rr

quote:

malasef arkadasimin da basina boyle tatsiz bir olay geldi tam 3 ay once hatti kendi uzerine aldi faturali olarak bugun hat tasima icin dürtcell iletisim merkezine gittik hattimizi baska bir operatore tasiyacaz 3 aylik suremiz bittimi bakabilirmisiniz dedik yetkili bir bayana pc nin basindan hatti devir mi almistiniz dedi evet dedik pis pis gulerek 2014 ekim ayinda tasiyabilirsiniz dedi tedaylari anlatti arkadasta hattimi on yuklemeli yapalim dedi ardinda da hat iptal dilekcesi istedik dilekceyi alip avea dan ucretsiz faturali yada kontorlu hat alicaz artik

Nasıl yani biraz ayrıntılı anlatır mısınız?

Turkcell'de hattı iptal etsem ücretsiz Avea'dan yeni hat alabilir miyim?

sansinizi bir deneyin ekim 2014 te kapatabilirsiniz dedi malasef

Sorumu anlamadininiz galiba veya ben soramadim
    Neyse sağolun cevabınız için

hatti ekim 2014 de kadar tasiyamadigimiz icin iptal edemiyoruz iptal etseydik iptal dilekcesi ile baska bir operatorden vergileri odemeden yani ucretsiz bir hat alacaktik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vodafonda hatti uzerine alirken, hat yanimizda olmak zorunda mi. Yani turkcelldeki gibi sms sifre olayi falan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

vodafonda hatti uzerine alirken, hat yanimizda olmak zorunda mi. Yani turkcelldeki gibi sms sifre olayi falan var mi?

Gerek yok. Onay mesajı başvurudan birkaç gün sonra geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albus Dumbledore

quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

vodafonda hatti uzerine alirken, hat yanimizda olmak zorunda mi. Yani turkcelldeki gibi sms sifre olayi falan var mi?

Gerek yok. Onay mesajı başvurudan birkaç gün sonra geliyor.

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jolibar

quote:

ardinda da hat iptal dilekcesi istedik dilekceyi alip avea dan ucretsiz faturali yada kontorlu hat alicaz artik

Bu nasıl oluyor acaba?

Ön ödemeli hattı iptal ettirip hat iptal belgesi ile başka operatörden vergi ödemeden hat almak mümkün mü?

Evet. o iptal belgesi yeni operatöründeki hattaki vergilerin ödenmemesini sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Konuyu uzun zamandır takip etmiyordum.

En sonra ücretsiz yasal haktan faydalanarak üzerimize alınan hat ertesi gün başka operatöre taşınabiliyordu, sonra bunu 3 ay taşınamaz olarak değiştirdiler (Tıpkı yeni bir hat alınmış gibi)

Şimdi, ücretsiz şekilde üzerimize alınan hatların ekim 2014'e kadar taşınamadığını okuyorum forumdan.
    (sanırım bunu şundan dolayı yaptılar: ücretsiz bir şekilde hattı üzerimize almak için son tarih ekim 2013, önceki hat sahibinin 1 yıllık itiraz hakkı da ekim 2014'e kadar. Eğer üzerinize aldığınız hattı taşıdıktan sonra hattın ilk sahibi itiraz ederse operatör değişmiş olduğu için sorun çıkabilir, bunu düşünerek bu uygulamayı başlatmışlar diye tahmin ediyorum)

Sormak istediğim şu: Ben hattımı yaklaşık 5-6 ay önce üzerime alıp hemen ertesi günü taşıdım, sorun yaşamadım. Şimdi bu hattın tekrar taşınması konusunda yine ekim 2014 kuralı geçerli mi? Yoksa bir kere taşıma işlemi yaparak bu uygulamadan kurtuldum mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Bence sorun olmaz, sonuçta sen asıl operatörden kurtulmuşsun. Bizde aptallık ettik 3 ay geçsin taşıyalım dedik şimdi düştüğümüz durumlara bak.
  • Fatura hattımı üzerime aldıktan sonraki ilk faturam geldi. Ek bir vergi vs yok. Normal ücretler gelmiş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

quote:

quote:

ardinda da hat iptal dilekcesi istedik dilekceyi alip avea dan ucretsiz faturali yada kontorlu hat alicaz artik

Bu nasıl oluyor acaba?

Ön ödemeli hattı iptal ettirip hat iptal belgesi ile başka operatörden vergi ödemeden hat almak mümkün mü?

Evet. o iptal belgesi yeni operatöründeki hattaki vergilerin ödenmemesini sağlıyor.

Ön ödemeli hattımı da iptal ettirip bu belgeyi alabiliyor muyum acaba?

Evet. önemli olan o kapandı belgesi ile aynı (kapattırdığınız operatörde) vergi muafiyetinden faydalanamıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Orijinalden alıntı: treko

2014 kadar bekleme mevzusu beni deli etti kaç gündür btk sikayetvar gibi yerlerden olayı dile getiriyorum ve bir çözüm yolu bulmamız çok zor gibi
    şu ana kadar ki en mantıklı çözüm yasal sahibi bulup hattı geri aldırmak, aldıktan sonra geçmek istediğimiz operatöre taşımak, taşıdıktan sonra devir ücreti ne ise verip hattı üzerinize almak bunun dışında şuan çıkar yol göremiyorun

Taşınan hatlarda hiçbir şekilde devir yapılmıyor. Sadece hattın ilk açıldığı operatör devir yapabilir.

nasıl yani? 10 yıl once telsim (vodafone) den alınmış bir hat kullanıyoruz başkasının üzerine
    şu anda operatör turkcell
    biz nereye başvuracağız işlem için
    yoksa hattı vodafona taşıyıpmı başvurmamız gerekiyor???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozgurel -- 9 Haziran 2013; 20:32:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oozgurel

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Orijinalden alıntı: treko

2014 kadar bekleme mevzusu beni deli etti kaç gündür btk sikayetvar gibi yerlerden olayı dile getiriyorum ve bir çözüm yolu bulmamız çok zor gibi
    şu ana kadar ki en mantıklı çözüm yasal sahibi bulup hattı geri aldırmak, aldıktan sonra geçmek istediğimiz operatöre taşımak, taşıdıktan sonra devir ücreti ne ise verip hattı üzerinize almak bunun dışında şuan çıkar yol göremiyorun

Taşınan hatlarda hiçbir şekilde devir yapılmıyor. Sadece hattın ilk açıldığı operatör devir yapabilir.

nasıl yani? 10 yıl once telsim (vodafone) den alınmış bir hat kullanıyoruz başkasının üzerine
    şu anda operatör turkcell
    biz nereye başvuracağız işlem için
    yoksa hattı vodafona taşıyıpmı başvurmamız gerekiyor???

Hattın ilk sahibini bulup vodefone'a geri taşıtmanız daha sonra da devir başvurusu yapmanız lazım. Başka bir yolu maalesef yok.

• Çözüm yok arkadaşlar malesef süreli devirlerde hat taşıma için tek yolu Turkcell için söylüyorum 39 tl vererek hattın gerçek sahibiyle gidip normal devir işlemi yaptırmanız. Bende artık sabredemedim bimer 1 aydır cevap vermedi tek çare parayı vermekte.
  • Kardeşimin kullandığı adıma kayıtlı 537'li Turkcell hattı kardeşim süreli devirle kendi üstüne aldı, 90 gün geçti, numara taşıyamadı, ben de süreli devire itiraz ettim, itiraz sonrası abonelik yaşı normal gözükmesine rağmen hâlen daha numara taşınmıyor, bugün 532'ye bıraktığım kayıt için (kaç defa oldu hatırlamıyorum) yine aradılar, çözmek için uğraştıklarını söylüyorlar, 5 ayda ben Afyon'daki şebekeyi sıfırdan kurardım bea...

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

Kardeşimin kullandığı adıma kayıtlı 537'li Turkcell hattı kardeşim süreli devirle kendi üstüne aldı, 90 gün geçti, numara taşıyamadı, ben de süreli devire itiraz ettim, itiraz sonrası abonelik yaşı normal gözükmesine rağmen hâlen daha numara taşınmıyor, bugün 532'ye bıraktığım kayıt için (kaç defa oldu hatırlamıyorum) yine aradılar, çözmek için uğraştıklarını söylüyorlar, 5 ayda ben Afyon'daki şebekeyi sıfırdan kurardım bea...

Onun çözümü yok hocam 2014 eylüle kadar beklemek zorunda.Beklemek istemiyorsanız 39 tl vererek normal devir işlemi yapacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

quote:

Kardeşimin kullandığı adıma kayıtlı 537'li Turkcell hattı kardeşim süreli devirle kendi üstüne aldı, 90 gün geçti, numara taşıyamadı, ben de süreli devire itiraz ettim, itiraz sonrası abonelik yaşı normal gözükmesine rağmen hâlen daha numara taşınmıyor, bugün 532'ye bıraktığım kayıt için (kaç defa oldu hatırlamıyorum) yine aradılar, çözmek için uğraştıklarını söylüyorlar, 5 ayda ben Afyon'daki şebekeyi sıfırdan kurardım bea...

Onun çözümü yok hocam 2014 eylüle kadar beklemek zorunda.Beklemek istemiyorsanız 39 tl vererek normal devir işlemi yapacaksınız

Süreli devir yapınca beklemeyi belki anlarım (avea-Vodafone böyle yapmıyor...); ama süreli devire itiraz edince ne diye 2014 ekimine kadar bekleyecekmişim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

quote:

Süreli devir yapınca beklemeyi belki anlarım (avea-Vodafone böyle yapmıyor...); ama süreli devire itiraz edince ne diye 2014 ekimine kadar bekleyecekmişim?

Süreli devire itiraz edince ekim 2014 e kadar bekleyeceğini kim söyledi? Böyle birşey varsa saçma olur gerçekten ama yok diye biliyorum.

• kimsenin bir şey söylemesine gerek yok, süreli devire itiraz ettim, numarayı hala taşıyamıyorum, durum bu...

• quote:

kimsenin bir şey söylemesine gerek yok, süreli devire itiraz ettim, numarayı hala taşıyamıyorum, durum bu...

Saçmaymış gerçekten
  • Her yere şikayet ettim düzelttik diyorlar hala taşıyamıyorum bende açık hat devire itiraz sonrası

• Arkadaşlar Bir sorum olucak.

532'li trkcell hattım var, şimdi bu hattımı eşimin şirketi üzerine devir yapıcam (kurumsal) olarak yani.

sonra bu hattı avea kurumsala taşıyacam 3 ay mı beklicem yoksa ekim 2014'e kadarmı yazılanları okuyunca korktum yani.

Teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.