Şimdi Ara

Başkasından hoşlanan kızın aklını nasıl çelerim?(Taktik ustaları gelsin) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
9.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: R0ME

Yukarıdaki yorumların çoğu yanlış.

Kaybedilecek olan hoşlanılan kız olduğu sürece her şeyin denenmesi sadece hoşlandığınız kızın sizden daha çabuk uzaklaşmasına neden olur.

Bir kıza hoşlandığınızı belirttikten sonra ipin çoğu karşı tarafa geçer.Bunu unutmayın.Siz o kız için debelendikçe,peşinden koştukça ipi,kızın eline daha fazla vermiş olursunuz.

Şöyle düşünün;Bir kız sizden hoşlandı ve siz de başka bir kızdan hoşlanıyorsunuz.Kız,size bunu belirttiği anda sebepsiz bir özgüven duygusu yaşarsınız.O kızın daha çok peşinizden koşmasını istersiniz.

Ancak kız,ilgisini çektiği anda bu kez siz ''Acaba ne oldu da birden bu kadar uzaklaştığı.'' diye düşünerek kıza yaklaşmaya çalışırsınız.

Şunu unutmayın,ikili ilişkilerde kadınlar her zaman daha avantajlıdır.Eğer bir erkekten hoşlanma durumları varsa bunu mutlaka hoşlandığı erkek de biliyordur fakat bazı sebeplerden dolayı yüz vermiyordur.O erkek,kız için imkansız olduğu sürece kızın hoşlantısı bir yere kadar zirve yapacak ve sonrasında bitecektir.

O yüzden siz beklemede kalın.Eğer o kızdan hoşlanan başka rakipleriniz varsa,kıza karşı olan duygularınızı belirterek zaten rakiplerinizden öne geçmiş oldunuz.Şimdi sıra hamleleri doğru yapmakta.

Israrcı olmayın.İrdelemeyin.Arkadaşlık isteğinizi geri çekin.Sadece ''Günaydın günaydın,iyi akşamlar iyi akşamlar.'' şeklinde devam edin.Bu sırada tabi normal hayatınıza da devam etmeyi unutmayın.Herhangi bir değişiklik olduğunu hoşlandığınız kıza belirtmeyiniz.

Zaten hoşlandığı kişiden yüz bulamayınca alternatiflere yönelmeye başlayacaktır.

Siz de ilginizi çektiğiniz anda kızın gözünde imkansıza doğru gitmekte olacağınız için çok geçmeden size gelecektir.

Size ROMEO diyebilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Arkadaşlar merhaba.

bu aralar baya dertliyim bi kız konusunda. evde yalnız yaşayan biri olarak derdimi anlatacak birini bulamadım size anlatayım dedim.

aynı dersi aldıgımız bir kızdan çok hoşlandım. bu kıza hiç muhabbetimiz olmadığı için akşama face de eklemeye yüzüm olsun diye "quiz varmış doğru mu" diye bi soru yönelttim "hayır" diye kestirdi attı. Bende "varmış ama öyle duydum" dedim o da tekrar kafasıyla hayır dedi. kız biraz soğuk bir kız pek gülmez yurtta kızlara somurtarak bakan bir tipmiş. Facebook'unu bir arkadaşın hesabını aldım sağolsun tek tek yorumlara baktım adam akıllı erkek arkadaşı bile yok. Doğum gününü kutlayan kişilere tek tek baktım 1 tane sevgili iması yapan biri yoktu.

Neyse cuma akşamına face den ekledim ne kabul etti ne reddetti. Pazar akşamı mesaj attım gördü cevap atmadı.

Bugün kenara çektim, özet geçersek ondan ilk gördüğüm anda hoşlandığımı(hoşuna gitti güldü) ama sevgilisi varsa peşini bırakacağımı söyledim.

sevgilisi yokmuş ama hoşlandığı biri varmış. bende kısa kestim "tamam o zaman" diyip ayrıldık ordan.

Şuan rahat kafayla enine boyuna düşünüyorum acaba çok erkenden mi kestirip attım diye..Yani mantıken o birinden hoşlanıyo bende ondan hoşlanıyorum o zaman kıza takılmamam için bir sebep yok. Şimdi hep o kızı düşünüyorum sanırım bu kızı ayrı seviyorum yada pek ilgi göstermemesi tatlı geldi..

Cuma günü derslerimiz çakışıyor. Tekrar kenara çekip konuşsam diyorum bu seferde çok mu kıçını kaldırırım diye korkuyorum. Hani tipim gayet iyidir bakılmayacak bir tipim kesinlikle yok ama kız birinden hoşlanıyor malesef bende ondan(erkekte bundan hoşlansa büyük ihtimal çıkarlardı diye düşünüyorum.yani erkek sanırım bundan hoşlanmıyor)

Ağzım laf yapar, tipimde var. Sizce taktiğim nasıl olmalı? Bu kızın aklını nasıl çelerim? Benim tek korkum çok yüzsüz olurmuyum bi daha rahatsız etmeyeceğim diyip 2 gün sonra tekrar kenara çekersem kızı?

Bende birinden hoşlanıyorum aa ne güzel ortak yönümüz varmış diyebilirdin ondan sonra gerisi gelirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

Başbakandan hoşlanan kız diye okudum. Yatsam iyi olacak herhalde...

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: munasipbirdil

quote:

+1

Alıntıları Göster
    taktiğimi şöyle yapmaya karar verdim.

cuma günü güzel bi muhabbet ortamından ve bana ısındırdıktan sonra telefonunu alıp her gün mesaj atıp bir anda kesmek(klasik bi yöntem ama işe yarar bence)
  • Kizi cok rahatsiz Edersen bidaha sense konusmk istemeyebilir.bunuda unutma.ama tipim iyi diyosun her Kiz tipin iyi diye senden hoslanicak diye bisi yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam yorumun çok mantıklı çok güzel ancak bir şey demek istiyorum.

Ben gerçekten çok az konuştum o kızla. Hani biraz konuşsam, bi kafede otursak beni tanısa sevecek.

2 gün sonra yani Cuma gününe tekrar kenara çekip daha uzun uzadıya konuşmak istiyorum. İçimdekileri komple dökmek, samimi bir muhabbet ortamı kurmak ve sonunda da telefonunu verirmisin ile biten bir cümle.. Eğer yine olumsuz sonuçlanırsa baya bir sessizliğe gömüleceğim kız için. Kız da sanırım meraklanacaktır.

Ne dersiniz bu taktiğe?

Dediğiniz taktiğin sonucu ''Ya çok iyisin ~Lion King~ ,çok düşüncelisin ama Ben Seni arkadaşım olarak görüyorum.'' olacaktır.Başka bir şey beklemeyin.

Biz erkekler olarak kadınları ciddi anlamda saf ve erkeklerden daha düşük zeka seviyesine sahip olarak görüyoruz ancak bu yanılgımız zaten bizi bitiriyor.

Öncelikle şunu belirtmek isterim; karşı cins ile samimi bir muhabbet olmadan,ortak arkadaşlar mevcut olmadan kız hakkında yürüttüğünüz her fikir yanılgıyla sonuçlanacaktır.Ve hoşlanma amacınızı belirtmeniz,karşı taraf tarafından ''Senden fiziki sinyaller neticesinde aldığım bir hoşlantı var.'' şeklinde yorumlanacaktır.

Şimdiye kadar kendinize bile itiraf etmemiş olabilirsiniz ancak şu dakikadan sonra tekrar düşünün,Siz bu kıza karşı sadece görüntüsel bir hoşlanmaya sahipsiniz.Kızın ne huyunu ne de suyunu biliyorsunuz.Sadece gözünüze çarpan bir kaç sempatik hareketi,işvesi ve cilvesi sizi cezbetti.

Bunu bir hemcinsiniz rahatlıkla anlayabiliyorsa,karşı cins tarafından rahatlıkla anlaşılabilecektir.Bu yüzden kendinizi tanıtmak için çabaladığınız her saniye,attığınız her kulaç sizi geriye götürecektir.

Şunu unutmayın,kadınlar karşı cins hakkında ilk ağızdan bilgi toplamaz.Çevresindeki saygınlığına,itibarına,arkadaşları ile olan ilişkilerine,hatta geçmişteki ilişkilerine bakar.Bankalar bile kredi kartı verirken sizi arayıp ''Daha önce bir bankaya borçlandınız mı?'' diye sormaz,diğer bankalar ile iletişime geçer.

Sahip olduğunuz her şeyi bir anda pat diye kızın önüne dökmek zaten yanlış bir stratejidir.Kadınlar kaşiftir.Haritası çıkartılmış mağaraya girmek istemezler,yanlış da olsa kendileri bir harita çıkartabilmek uğruna bilmedikleri mağaralara dalarlar.
    Bu zevki ona yaşatırken aynı zamanda da mağaranın uçsuz bucaksız olduğunu göstermeniz lazım.Böyle yapacaksınız ki daha önce keşfettiği şeylerin yanlış olduğunu bilecek,daha bir hırsla o mağara içerisinde ilerleyecek.

Muhabbet sonucunda telefonu istemek karşı taraf açısından şu şekilde yorumlanır; ''Off bütün gün belirli şeylerle kafamı doldurdu zaten,bir de numaramı istiyor,daha çok kafa açacak.Neyse vereyim de bari mesaj olarak bir daha görüşmek istemediğimi belirtirim.''.

Şu an duygularınıza ve yatarken tavana bakarak kurduğunuz hayallerin rüzgarına kapılıp fevri davranma düşüncesindesiniz.Vazgeçin.Bırakın adımlar karşı taraftan gelsin.

Kendi menfi çıkarlarınız uğruna,tüm erkeklerin boğuşacağı sorunlara alet olmayın.

Unutmayın,bir kadının burnunu kaldıran şey onun gerçekten mükemmel olması değildir.Rüzgarına kapılıp,peşinden koşan erkeklerin ayaklarını yerden kesmesidir.Ve bu kadınlar,ayaklarını en sert yere bastıran erkeklerin peşinden giderler.

Ekleme;Eğer bir kızın facebookta bile paylaştığı şeylere saçma sapan yorumlar yapan,beğenen,duvarında anlamsız sözler paylaşan bir kız arkadaş grubu yoksa o kızın ya ciddi anlamda facebook ile ilişkisi yoktur yada bazı şeyleri artık aşmıştır.

Kadınlar Masai Mara savannasında sürüler halinde avlanan sırtlanlar gibidir.Bir kadın sürüden ayrıldıysa ya ciddi problemleri vardır,ya da o sürü ile ilerleyemeyecek kadar delikanlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: primogen

Kizi cok rahatsiz Edersen bidaha sense konusmk istemeyebilir.bunuda unutma.ama tipim iyi diyosun her Kiz tipin iyi diye senden hoslanicak diye bisi yok
    Israr etme ama hep göz önünde ol. Kızın sana baktığını farkettiğinde hemen ona bak göz göze gelin bakışın gerisi gelir zaten.

Bu arada nickten dolayı iplemeyebilirsin, normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MilosKrasic

Israr etme ama hep göz önünde ol. Kızın sana baktığını farkettiğinde hemen ona bak göz göze gelin bakışın gerisi gelir zaten.

Bu arada nickten dolayı iplemeyebilirsin, normaldir.

Alıntıları Göster
    Arabanı kullan.
  • quote:

quote:

Ben gerçekten çok az konuştum o kızla. Hani biraz konuşsam, bi kafede otursak beni tanısa sevecek.

2 gün sonra yani Cuma gününe tekrar kenara çekip daha uzun uzadıya konuşmak istiyorum. İçimdekileri komple dökmek, samimi bir muhabbet ortamı kurmak ve sonunda da telefonunu verirmisin ile biten bir cümle.. Eğer yine olumsuz sonuçlanırsa baya bir sessizliğe gömüleceğim kız için. Kız da sanırım meraklanacaktır.

Ne dersiniz bu taktiğe?

Dediğiniz taktiğin sonucu ''Ya çok iyisin ~Lion King~ ,çok düşüncelisin ama Ben Seni arkadaşım olarak görüyorum.'' olacaktır.Başka bir şey beklemeyin.

Biz erkekler olarak kadınları ciddi anlamda saf ve erkeklerden daha düşük zeka seviyesine sahip olarak görüyoruz ancak bu yanılgımız zaten bizi bitiriyor.

Öncelikle şunu belirtmek isterim; karşı cins ile samimi bir muhabbet olmadan,ortak arkadaşlar mevcut olmadan kız hakkında yürüttüğünüz her fikir yanılgıyla sonuçlanacaktır.Ve hoşlanma amacınızı belirtmeniz,karşı taraf tarafından ''Senden fiziki sinyaller neticesinde aldığım bir hoşlantı var.'' şeklinde yorumlanacaktır.

Şimdiye kadar kendinize bile itiraf etmemiş olabilirsiniz ancak şu dakikadan sonra tekrar düşünün,Siz bu kıza karşı sadece görüntüsel bir hoşlanmaya sahipsiniz.Kızın ne huyunu ne de suyunu biliyorsunuz.Sadece gözünüze çarpan bir kaç sempatik hareketi,işvesi ve cilvesi sizi cezbetti.

Bunu bir hemcinsiniz rahatlıkla anlayabiliyorsa,karşı cins tarafından rahatlıkla anlaşılabilecektir.Bu yüzden kendinizi tanıtmak için çabaladığınız her saniye,attığınız her kulaç sizi geriye götürecektir.

Şunu unutmayın,kadınlar karşı cins hakkında ilk ağızdan bilgi toplamaz.Çevresindeki saygınlığına,itibarına,arkadaşları ile olan ilişkilerine,hatta geçmişteki ilişkilerine bakar.Bankalar bile kredi kartı verirken sizi arayıp ''Daha önce bir bankaya borçlandınız mı?'' diye sormaz,diğer bankalar ile iletişime geçer.

Sahip olduğunuz her şeyi bir anda pat diye kızın önüne dökmek zaten yanlış bir stratejidir.Kadınlar kaşiftir.Haritası çıkartılmış mağaraya girmek istemezler,yanlış da olsa kendileri bir harita çıkartabilmek uğruna bilmedikleri mağaralara dalarlar.
    Bu zevki ona yaşatırken aynı zamanda da mağaranın uçsuz bucaksız olduğunu göstermeniz lazım.Böyle yapacaksınız ki daha önce keşfettiği şeylerin yanlış olduğunu bilecek,daha bir hırsla o mağara içerisinde ilerleyecek.

Muhabbet sonucunda telefonu istemek karşı taraf açısından şu şekilde yorumlanır; ''Off bütün gün belirli şeylerle kafamı doldurdu zaten,bir de numaramı istiyor,daha çok kafa açacak.Neyse vereyim de bari mesaj olarak bir daha görüşmek istemediğimi belirtirim.''.

Şu an duygularınıza ve yatarken tavana bakarak kurduğunuz hayallerin rüzgarına kapılıp fevri davranma düşüncesindesiniz.Vazgeçin.Bırakın adımlar karşı taraftan gelsin.

Kendi menfi çıkarlarınız uğruna,tüm erkeklerin boğuşacağı sorunlara alet olmayın.

Unutmayın,bir kadının burnunu kaldıran şey onun gerçekten mükemmel olması değildir.Rüzgarına kapılıp,peşinden koşan erkeklerin ayaklarını yerden kesmesidir.Ve bu kadınlar,ayaklarını en sert yere bastıran erkeklerin peşinden giderler.

Ekleme;Eğer bir kızın facebookta bile paylaştığı şeylere saçma sapan yorumlar yapan,beğenen,duvarında anlamsız sözler paylaşan bir kız arkadaş grubu yoksa o kızın ya ciddi anlamda facebook ile ilişkisi yoktur yada bazı şeyleri artık aşmıştır.

Kadınlar Masai Mara savannasında sürüler halinde avlanan sırtlanlar gibidir.Bir kadın sürüden ayrıldıysa ya ciddi problemleri vardır,ya da o sürü ile ilerleyemeyecek kadar delikanlıdır.

Mükemmel anlatım
  • pes etme hep kızın yanında ol yeter ben 1 yılda sonuca ulaştım
  • quote:

quote:

Ne dersiniz bu taktiğe?

anlatım mükemmelde hocam ne yapayım o zaman? anca ondan cevap gelmesini mi bekleyeceğim? kız zaten başkasından hoşlanıyor, o olaydan dolayı şuan beni düşünüyor mu ondan bile şüpheliyim.

Sen ne önerirsin özetle hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimcini

pes etme hep kızın yanında ol yeter ben 1 yılda sonuca ulaştım

çok kızın yanında bulunmayı sevmem. kişiliğim uygun değil pısırıklar kılıbıklar gibi hep yanında olmak ters tepki yapar bence.
    senin hatun senden gerçekten hoşlanarak mı çıktı dostum?

• quote:

Orijinalden alıntı: needformoney

pes etme hep kızın yanında ol yeter ben 1 yılda sonuca ulaştım
    Eğer hoşlandığı biri varsa tipik arkadaş olarak görüyorum vakası, ısrarlarını devam ettirirsen muhtemelen bu cevap ile karşılaşacaksın. Yanlış anlama ama kızın gözünde stepne görevi görüyorsun. Sen selamını vermeye devam et ama aşırı ilgi gösterme. Anlayacağın vitesi 2'ye tak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

Eğer hoşlandığı biri varsa tipik arkadaş olarak görüyorum vakası, ısrarlarını devam ettirirsen muhtemelen bu cevap ile karşılaşacaksın. Yanlış anlama ama kızın gözünde stepne görevi görüyorsun. Sen selamını vermeye devam et ama aşırı ilgi gösterme. Anlayacağın vitesi 2'ye tak.

Alıntıları Göster
    Bence çok üzerine gitme.Yani 2.ye çekip konuşma.Tamamen takmıyormuş gibi de yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

ne stepnesi ya daha kızla ilk kez konuşuyoruz selam sabahımız bile yok

valla arkadaşlar her kişi farklı bir şey söylüyor onun için kendi bildiğimi, içimden geldiği gibi yapıcam. cuma günü buraya sonucu yazarım.

• quote:

anlatım mükemmelde hocam ne yapayım o zaman? anca ondan cevap gelmesini mi bekleyeceğim? kız zaten başkasından hoşlanıyor, o olaydan dolayı şuan beni düşünüyor mu ondan bile şüpheliyim.

İçinde bulunduğunuz ruh haline anlam verebilmek gerçekten çok güç.

Lütfen bu yazdıklarımı art niyet aramadan ve sindirerek okuyunuz,size karşı hiçbir şahsi kötü düşüncem yada topluluk içerisinde imajınızı zedelemeye çalışacak bir tutum ve davranışım yok,belirtmek isterim.

Büyük ihtimalle üniversiteye yeni başladınız,ailenizin bulunduğu şehirden farklı bir şehirde ikamet ediyorsunuz,kafa dengi arkadaş bulmakta oldukça zorlanıyorsunuz ve hoşunuza giden bu kızın derdinize derman olacağını düşünüyorsunuz.

Yanılıyorsunuz.

Kadınlar problem sebebidir.Hiçbir sorununuza yardımcı olamayacakları gibi üstüne kendi sorunları ile de boğuşmanızı beklerler ve isterler.Bu da bir süre sonra inanılmaz bir sıkıntı ve bunalıma yol açar.

Sözü geçen kızı görmeden önce de normal bir şekilde hayatınıza devam ediyordunuz.Kızı fark etmeniz bile yeni sayılabilecek bir olay.Bu kadar kısa sürede hayatınızda ne değişti?

Bu kız sizin için bu kadar elzem mi? Olmazsa olmaz mı?

Şu an sizi düşünse ne olur,düşünmese ne olur?

Kaptırmayın bu kadar kendinizi,duygularınıza yön verebilmeyi öğrenin biraz.Hiçbir derdiniz yokken kendinize dert çıkaracak durumlar oluşturmaya çalışmayın,rahat olun biraz.

Yapabileceğiniz tek şey beklemek.
    Bunu inanın sağda solda yazan abidik gubidik ''Kızları etkileme sanatı'' başlıklı,devamını okumak için hesabıma para yatır Ben de sana e-book olarak yollayayım yazılı başlıklardan esinlenerek söylemiyorum.
    Sizin mantığınızda ilerleyerek,''Böyle yaparsam,kendimi tanıtırsam Benden hoşlanır.'' diye düşünerek kaybettiğim onlarca kızdan sonra edinilen tecrübeler neticesinde yazıyorum.

Aşk işleri de dayak yeme işleri gibidir.Yediğiniz en güzel dayaktan sonra huzura erişirsiniz,bu dayaktan sonra kavga etmeyi öğrenirsiniz.Yine mağlubiyetleriniz olur ancak bu sadece sizden kaynaklı sebeplerden değildir,rakibin sizden daha tecrübeli olmasından dolayıdır.

Üniversiteye başladığım ilk yıllar Ben de sizin gibiydim.Kızlara kendimi yeteri kadar anlatabilirsem,onlarla yeteri kadar samimi olabilirsem onlar için oldukça etkili bir erkek olacağımı düşünüyordum.Ancak yaptığım işlemler sonucunda geldiğim nokta onlar için etkili erkek olmaktan çok uzaktı,onlar için bir kız arkadaş kadar yakındım,öyle ki kimisi omzumda sevdiği erkek için bile ağlıyordu,dert yanıyordu.

Sonra bir gün tak etti.Onlar için alternatif erkek olma düşüncesinden tamamen koptum.Tam tersine işlemeye başladım.Aldığım sonuçlar daha iyiydi.

Kadınlara ''Def ol git başımdan,işim var.'' diyebilmeyi öğrendim.

Kadın zihninin işleme mantığı yoktur ama çoğu zaman ters işlemektedir.Bunu bilerek hareket edin.

Onlar için ideal bir arkadaş olmaktan ziyade gerçek bir erkek olduğunuzu gösterin.Yeri geldiğinde ''Başlarım arkadaşına,Beni ilgilendirmez.'' diyebilmeyi de aklınız başka yerdeyken yorum yapmadan dinleyebilmeyi de öğrenin.

Şu an beraber olduğum Sevgilime üniversitedeki ikinci yılımın sömestr sezonunda teklif etmiştim.Aldığım cevap sizinkine çok benzerdi ''Ama sevdiğim,tam olarak bitiremediğim bir ilişkim var Benim.''.

''O zaman Bana daha fazla laf düşmez,bol şanslar Sana.'' dedim ve bir daha ne aradım,ne mesaj attım ne de sordum.Ki bu kız ile çoğu zaman aynı sınıfta ders işliyorduk.

Bu sırada yatağa uzanıp kızı düşünmedim yada Donanım Haber'e konu açıp ''Ne yapabilirim acaba?'' diye cevap beklemedim.Hayatıma kaldığı yerden devam ettim.Gezdim,tozdum,eğlendim,başka kızlar ile çıktım,sınıfa misafir öğrenci olarak getirdim.

Yaklaşık 5 ay sonra durum tersine dönmeye başladı.Bu kez başkasını seven kız istemsizce Bana doğru gelmeye başladı.Direkt olarak kabul etseydim yine onun istediği olmuş olacaktı.''Şu an bir ilişkim var ve mutluyum,başkasını düşünmüyorum.'' dedim. Hiç sebepsiz,ilişkim olmadığı halde 2 ay daha bekledim.

Şu an 2,5 yıl oldu ve ''Bitti.'' lafıma bile tahammül edemeyecek düzeyde.

Bir kadına gerçekten değer verene kadar burnunu mümkün olduğunca yere sürtün.

Uzaktan tanıdığınız bir kadının cazibesine hemen kapılmayın.Sizi peşinden koşturmasına izin vermeyin.Bunları yaptığınız anda bitersiniz.

Siz yine de ''Seviyorsan git konuş.'' mantığında ilerlemek istiyorsanız devam edin.Benzini biten araba yokuşa kadar itilir.Zaten sonrasında daha büyük bir hayal kırıklığıyla kalbinizi onarmaya çalışırsınız.
  • quote:

quote:

İçinde bulunduğunuz ruh haline anlam verebilmek gerçekten çok güç.

Lütfen bu yazdıklarımı art niyet aramadan ve sindirerek okuyunuz,size karşı hiçbir şahsi kötü düşüncem yada topluluk içerisinde imajınızı zedelemeye çalışacak bir tutum ve davranışım yok,belirtmek isterim.

Büyük ihtimalle üniversiteye yeni başladınız,ailenizin bulunduğu şehirden farklı bir şehirde ikamet ediyorsunuz,kafa dengi arkadaş bulmakta oldukça zorlanıyorsunuz ve hoşunuza giden bu kızın derdinize derman olacağını düşünüyorsunuz.

Yanılıyorsunuz.

Kadınlar problem sebebidir.Hiçbir sorununuza yardımcı olamayacakları gibi üstüne kendi sorunları ile de boğuşmanızı beklerler ve isterler.Bu da bir süre sonra inanılmaz bir sıkıntı ve bunalıma yol açar.

Sözü geçen kızı görmeden önce de normal bir şekilde hayatınıza devam ediyordunuz.Kızı fark etmeniz bile yeni sayılabilecek bir olay.Bu kadar kısa sürede hayatınızda ne değişti?

Bu kız sizin için bu kadar elzem mi? Olmazsa olmaz mı?

Şu an sizi düşünse ne olur,düşünmese ne olur?

Kaptırmayın bu kadar kendinizi,duygularınıza yön verebilmeyi öğrenin biraz.Hiçbir derdiniz yokken kendinize dert çıkaracak durumlar oluşturmaya çalışmayın,rahat olun biraz.

Yapabileceğiniz tek şey beklemek.
    Bunu inanın sağda solda yazan abidik gubidik ''Kızları etkileme sanatı'' başlıklı,devamını okumak için hesabıma para yatır Ben de sana e-book olarak yollayayım yazılı başlıklardan esinlenerek söylemiyorum.
    Sizin mantığınızda ilerleyerek,''Böyle yaparsam,kendimi tanıtırsam Benden hoşlanır.'' diye düşünerek kaybettiğim onlarca kızdan sonra edinilen tecrübeler neticesinde yazıyorum.

Aşk işleri de dayak yeme işleri gibidir.Yediğiniz en güzel dayaktan sonra huzura erişirsiniz,bu dayaktan sonra kavga etmeyi öğrenirsiniz.Yine mağlubiyetleriniz olur ancak bu sadece sizden kaynaklı sebeplerden değildir,rakibin sizden daha tecrübeli olmasından dolayıdır.

Üniversiteye başladığım ilk yıllar Ben de sizin gibiydim.Kızlara kendimi yeteri kadar anlatabilirsem,onlarla yeteri kadar samimi olabilirsem onlar için oldukça etkili bir erkek olacağımı düşünüyordum.Ancak yaptığım işlemler sonucunda geldiğim nokta onlar için etkili erkek olmaktan çok uzaktı,onlar için bir kız arkadaş kadar yakındım,öyle ki kimisi omzumda sevdiği erkek için bile ağlıyordu,dert yanıyordu.

Sonra bir gün tak etti.Onlar için alternatif erkek olma düşüncesinden tamamen koptum.Tam tersine işlemeye başladım.Aldığım sonuçlar daha iyiydi.

Kadınlara ''Def ol git başımdan,işim var.'' diyebilmeyi öğrendim.

Kadın zihninin işleme mantığı yoktur ama çoğu zaman ters işlemektedir.Bunu bilerek hareket edin.

Onlar için ideal bir arkadaş olmaktan ziyade gerçek bir erkek olduğunuzu gösterin.Yeri geldiğinde ''Başlarım arkadaşına,Beni ilgilendirmez.'' diyebilmeyi de aklınız başka yerdeyken yorum yapmadan dinleyebilmeyi de öğrenin.

Şu an beraber olduğum Sevgilime üniversitedeki ikinci yılımın sömestr sezonunda teklif etmiştim.Aldığım cevap sizinkine çok benzerdi ''Ama sevdiğim,tam olarak bitiremediğim bir ilişkim var Benim.''.

''O zaman Bana daha fazla laf düşmez,bol şanslar Sana.'' dedim ve bir daha ne aradım,ne mesaj attım ne de sordum.Ki bu kız ile çoğu zaman aynı sınıfta ders işliyorduk.

Bu sırada yatağa uzanıp kızı düşünmedim yada Donanım Haber'e konu açıp ''Ne yapabilirim acaba?'' diye cevap beklemedim.Hayatıma kaldığı yerden devam ettim.Gezdim,tozdum,eğlendim,başka kızlar ile çıktım,sınıfa misafir öğrenci olarak getirdim.

Yaklaşık 5 ay sonra durum tersine dönmeye başladı.Bu kez başkasını seven kız istemsizce Bana doğru gelmeye başladı.Direkt olarak kabul etseydim yine onun istediği olmuş olacaktı.''Şu an bir ilişkim var ve mutluyum,başkasını düşünmüyorum.'' dedim. Hiç sebepsiz,ilişkim olmadığı halde 2 ay daha bekledim.

Şu an 2,5 yıl oldu ve ''Bitti.'' lafıma bile tahammül edemeyecek düzeyde.

Bir kadına gerçekten değer verene kadar burnunu mümkün olduğunca yere sürtün.

Uzaktan tanıdığınız bir kadının cazibesine hemen kapılmayın.Sizi peşinden koşturmasına izin vermeyin.Bunları yaptığınız anda bitersiniz.

Siz yine de ''Seviyorsan git konuş.'' mantığında ilerlemek istiyorsanız devam edin.Benzini biten araba yokuşa kadar itilir.Zaten sonrasında daha büyük bir hayal kırıklığıyla kalbinizi onarmaya çalışırsınız.

Alıntıları Göster
    @R0ME'nin dediğide mantıklı ama kızı seviyorsan pek bir şansın kalmıyor.Kız başkasını seviyor oğlan bundan habersiz değildir muhtemelen , yarın birgün oğlanda kızdan hoşlanırsa işin yaş
  • quote:

Harbi bende öyle okudum

• Evvela kızın hoşlandığı çocukla konuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H@B!B

Evvela kızın hoşlandığı çocukla konuş.
    Babasından Hoşlanan Diye Okudum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.