Şimdi Ara

Başkasından hoşlanan kızın aklını nasıl çelerim?(Taktik ustaları gelsin)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
2
Favori
9.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu aralar baya dertliyim bi kız konusunda. evde yalnız yaşayan biri olarak derdimi anlatacak birini bulamadım size anlatayım dedim.

aynı dersi aldıgımız bir kızdan çok hoşlandım. bu kıza hiç muhabbetimiz olmadığı için akşama face de eklemeye yüzüm olsun diye "quiz varmış doğru mu" diye bi soru yönelttim "hayır" diye kestirdi attı. Bende "varmış ama öyle duydum" dedim o da tekrar kafasıyla hayır dedi. kız biraz soğuk bir kız pek gülmez yurtta kızlara somurtarak bakan bir tipmiş. Facebook'unu bir arkadaşın hesabını aldım sağolsun tek tek yorumlara baktım adam akıllı erkek arkadaşı bile yok. Doğum gününü kutlayan kişilere tek tek baktım 1 tane sevgili iması yapan biri yoktu.

Neyse cuma akşamına face den ekledim ne kabul etti ne reddetti. Pazar akşamı mesaj attım gördü cevap atmadı.

Bugün kenara çektim, özet geçersek ondan ilk gördüğüm anda hoşlandığımı(hoşuna gitti güldü) ama sevgilisi varsa peşini bırakacağımı söyledim.

sevgilisi yokmuş ama hoşlandığı biri varmış. bende kısa kestim "tamam o zaman" diyip ayrıldık ordan.

Şuan rahat kafayla enine boyuna düşünüyorum acaba çok erkenden mi kestirip attım diye..Yani mantıken o birinden hoşlanıyo bende ondan hoşlanıyorum o zaman kıza takılmamam için bir sebep yok. Şimdi hep o kızı düşünüyorum sanırım bu kızı ayrı seviyorum yada pek ilgi göstermemesi tatlı geldi..

Cuma günü derslerimiz çakışıyor. Tekrar kenara çekip konuşsam diyorum bu seferde çok mu kıçını kaldırırım diye korkuyorum. Hani tipim gayet iyidir bakılmayacak bir tipim kesinlikle yok ama kız birinden hoşlanıyor malesef bende ondan(erkekte bundan hoşlansa büyük ihtimal çıkarlardı diye düşünüyorum.yani erkek sanırım bundan hoşlanmıyor)

Ağzım laf yapar, tipimde var. Sizce taktiğim nasıl olmalı? Bu kızın aklını nasıl çelerim? Benim tek korkum çok yüzsüz olurmuyum bi daha rahatsız etmeyeceğim diyip 2 gün sonra tekrar kenara çekersem kızı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 17 Ekim 2012; 22:34:31 >
  • Kaybedecek bir şeyin olmadiği sürece her şeyi dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Israrcı ol reddedilebilirsin birdaha dene yine dene birdaha dene 10 kere dene 20 kere dene sonunda kız dayanamayacaktır.Kızın biryerleri kalkarsa hemen bırak o kızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

Israrcı ol reddedilebilirsin birdaha dene yine dene birdaha dene 10 kere dene 20 kere dene sonunda kız dayanamayacaktır.Kızın biryerleri kalkarsa hemen bırak o kızı

10 kere 20 kere denersem kalkmaz mı sence bi yerleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Israrcı ol reddedilebilirsin birdaha dene yine dene birdaha dene 10 kere dene 20 kere dene sonunda kız dayanamayacaktır.Kızın biryerleri kalkarsa hemen bırak o kızı

Hocam o kızın karakteri her kızın kalkacak diye birşey yok
  • İlk yoruma katılıyorum kaybedecek birşeyin yoksa herşeyi dene ki kızın aklı başkasındaysa ya napar eder çelersin yada gider o yuzden acıma
  • Başbakandan hoşlanan kız diye okudum. Yatsam iyi olacak herhalde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliozgller

İlk yoruma katılıyorum kaybedecek birşeyin yoksa herşeyi dene ki kızın aklı başkasındaysa ya napar eder çelersin yada gider o yuzden acıma

bu yorumlar beni mutlu ediyor resmen hocam umarım çok yüzsüz konuma düşmem ya. hani istemiyorum seni diye terslemesini de hiç istemem. o ihtimalden korkuyorum.

@Avesome
    Eyvallah yorumun için dostum.
  • İlk önce kızın karakterini tanımalısın diye düşünüyorum hareketlerini konuşmalarını ilgi alanlarını falan tanı öğren tipini öğrenince ona göre hareket etmelisin diye düşünüyorum

• yüzsüzü oyna yani tekliften önceki haliniz .kızın hoşlandığı buna bakmaz kesin bu üçgende en avantajlı sensin
  • quote:

quote:

İlk yoruma katılıyorum kaybedecek birşeyin yoksa herşeyi dene ki kızın aklı başkasındaysa ya napar eder çelersin yada gider o yuzden acıma

bu yorumlar beni mutlu ediyor resmen hocam umarım çok yüzsüz konuma düşmem ya. hani istemiyorum seni diye terslemesini de hiç istemem. o ihtimalden korkuyorum.

@Avesome

Ben olsam 10 20 kere ısrar eder elde ederım sonra bırakırım ozaman daha tatlanırsın :)
  • quote:

quote:

quote:

@Avesome

Ben olsam 10 20 kere ısrar eder elde ederım sonra bırakırım ozaman daha tatlanırsın :)

peki elde etmek garanti midir bu ısrarda? Garantiyse bu akşamdan itibaren başlıyorumda
  • quote:

quote:

@Avesome

Kaybedecek birşeyin yoksa hiçbirşey kaybetmezsin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@Avesome

peki elde etmek garanti midir bu ısrarda? Garantiyse bu akşamdan itibaren başlıyorumda

Valla morelini bozmak istemem ama ısrar etmek çaresizlik biraz başka çaren yokmuş gibi birşey oluyor ama sen yanıksan bu hatuna gerçektende bir çaren yok yapacaksın mecbur :):)
  • Yukarıdaki yorumların çoğu yanlış.

Kaybedilecek olan hoşlanılan kız olduğu sürece her şeyin denenmesi sadece hoşlandığınız kızın sizden daha çabuk uzaklaşmasına neden olur.

Bir kıza hoşlandığınızı belirttikten sonra ipin çoğu karşı tarafa geçer.Bunu unutmayın.Siz o kız için debelendikçe,peşinden koştukça ipi,kızın eline daha fazla vermiş olursunuz.

Şöyle düşünün;Bir kız sizden hoşlandı ve siz de başka bir kızdan hoşlanıyorsunuz.Kız,size bunu belirttiği anda sebepsiz bir özgüven duygusu yaşarsınız.O kızın daha çok peşinizden koşmasını istersiniz.

Ancak kız,ilgisini çektiği anda bu kez siz ''Acaba ne oldu da birden bu kadar uzaklaştığı.'' diye düşünerek kıza yaklaşmaya çalışırsınız.

Şunu unutmayın,ikili ilişkilerde kadınlar her zaman daha avantajlıdır.Eğer bir erkekten hoşlanma durumları varsa bunu mutlaka hoşlandığı erkek de biliyordur fakat bazı sebeplerden dolayı yüz vermiyordur.O erkek,kız için imkansız olduğu sürece kızın hoşlantısı bir yere kadar zirve yapacak ve sonrasında bitecektir.

O yüzden siz beklemede kalın.Eğer o kızdan hoşlanan başka rakipleriniz varsa,kıza karşı olan duygularınızı belirterek zaten rakiplerinizden öne geçmiş oldunuz.Şimdi sıra hamleleri doğru yapmakta.

Israrcı olmayın.İrdelemeyin.Arkadaşlık isteğinizi geri çekin.Sadece ''Günaydın günaydın,iyi akşamlar iyi akşamlar.'' şeklinde devam edin.Bu sırada tabi normal hayatınıza da devam etmeyi unutmayın.Herhangi bir değişiklik olduğunu hoşlandığınız kıza belirtmeyiniz.

Zaten hoşlandığı kişiden yüz bulamayınca alternatiflere yönelmeye başlayacaktır.

Siz de ilginizi çektiğiniz anda kızın gözünde imkansıza doğru gitmekte olacağınız için çok geçmeden size gelecektir.
  • quote:

quote:

quote:

mıllet kezban davasına ıyıce kafayı yemıs. 20 kere gıdebılecek bı kapasıtede asosyalsen hıc konusma zaten. 20 kereden sonra kız kalkmazsa karakterı kotudur zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

Yukarıdaki yorumların çoğu yanlış.

Kaybedilecek olan hoşlanılan kız olduğu sürece her şeyin denenmesi sadece hoşlandığınız kızın sizden daha çabuk uzaklaşmasına neden olur.

Bir kıza hoşlandığınızı belirttikten sonra ipin çoğu karşı tarafa geçer.Bunu unutmayın.Siz o kız için debelendikçe,peşinden koştukça ipi,kızın eline daha fazla vermiş olursunuz.

Şöyle düşünün;Bir kız sizden hoşlandı ve siz de başka bir kızdan hoşlanıyorsunuz.Kız,size bunu belirttiği anda sebepsiz bir özgüven duygusu yaşarsınız.O kızın daha çok peşinizden koşmasını istersiniz.

Ancak kız,ilgisini çektiği anda bu kez siz ''Acaba ne oldu da birden bu kadar uzaklaştığı.'' diye düşünerek kıza yaklaşmaya çalışırsınız.

Şunu unutmayın,ikili ilişkilerde kadınlar her zaman daha avantajlıdır.Eğer bir erkekten hoşlanma durumları varsa bunu mutlaka hoşlandığı erkek de biliyordur fakat bazı sebeplerden dolayı yüz vermiyordur.O erkek,kız için imkansız olduğu sürece kızın hoşlantısı bir yere kadar zirve yapacak ve sonrasında bitecektir.

O yüzden siz beklemede kalın.Eğer o kızdan hoşlanan başka rakipleriniz varsa,kıza karşı olan duygularınızı belirterek zaten rakiplerinizden öne geçmiş oldunuz.Şimdi sıra hamleleri doğru yapmakta.

Israrcı olmayın.İrdelemeyin.Arkadaşlık isteğinizi geri çekin.Sadece ''Günaydın günaydın,iyi akşamlar iyi akşamlar.'' şeklinde devam edin.Bu sırada tabi normal hayatınıza da devam etmeyi unutmayın.Herhangi bir değişiklik olduğunu hoşlandığınız kıza belirtmeyiniz.

Zaten hoşlandığı kişiden yüz bulamayınca alternatiflere yönelmeye başlayacaktır.

Siz de ilginizi çektiğiniz anda kızın gözünde imkansıza doğru gitmekte olacağınız için çok geçmeden size gelecektir.

Hocam yorumun çok mantıklı çok güzel ancak bir şey demek istiyorum.

Ben gerçekten çok az konuştum o kızla. Hani biraz konuşsam, bi kafede otursak beni tanısa sevecek.

2 gün sonra yani Cuma gününe tekrar kenara çekip daha uzun uzadıya konuşmak istiyorum. İçimdekileri komple dökmek, samimi bir muhabbet ortamı kurmak ve sonunda da telefonunu verirmisin ile biten bir cümle.. Eğer yine olumsuz sonuçlanırsa baya bir sessizliğe gömüleceğim kız için. Kız da sanırım meraklanacaktır.

Ne dersiniz bu taktiğe?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AynştaynınKayıpÇocuğu

quote:

quote:

quote:

mıllet kezban davasına ıyıce kafayı yemıs. 20 kere gıdebılecek bı kapasıtede asosyalsen hıc konusma zaten. 20 kereden sonra kız kalkmazsa karakterı kotudur zaten.

Tek kelime anlamadım
    @R0ME'nin dediğide mantıklı ama kızı seviyorsan pek bir şansın kalmıyor.Kız başkasını seviyor oğlan bundan habersiz değildir muhtemelen , yarın birgün oğlanda kızdan hoşlanırsa işin yaş
  • Saldır gitsin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.