Şimdi Ara

Başkasından hoşlanan kızın aklını nasıl çelerim?(Taktik ustaları gelsin) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
2
Favori
9.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: R0ME

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

anlatım mükemmelde hocam ne yapayım o zaman? anca ondan cevap gelmesini mi bekleyeceğim? kız zaten başkasından hoşlanıyor, o olaydan dolayı şuan beni düşünüyor mu ondan bile şüpheliyim.

Sen ne önerirsin özetle hocam?

İçinde bulunduğunuz ruh haline anlam verebilmek gerçekten çok güç.

Lütfen bu yazdıklarımı art niyet aramadan ve sindirerek okuyunuz,size karşı hiçbir şahsi kötü düşüncem yada topluluk içerisinde imajınızı zedelemeye çalışacak bir tutum ve davranışım yok,belirtmek isterim.

Büyük ihtimalle üniversiteye yeni başladınız,ailenizin bulunduğu şehirden farklı bir şehirde ikamet ediyorsunuz,kafa dengi arkadaş bulmakta oldukça zorlanıyorsunuz ve hoşunuza giden bu kızın derdinize derman olacağını düşünüyorsunuz.

Yanılıyorsunuz.

Kadınlar problem sebebidir.Hiçbir sorununuza yardımcı olamayacakları gibi üstüne kendi sorunları ile de boğuşmanızı beklerler ve isterler.Bu da bir süre sonra inanılmaz bir sıkıntı ve bunalıma yol açar.

Sözü geçen kızı görmeden önce de normal bir şekilde hayatınıza devam ediyordunuz.Kızı fark etmeniz bile yeni sayılabilecek bir olay.Bu kadar kısa sürede hayatınızda ne değişti?

Bu kız sizin için bu kadar elzem mi? Olmazsa olmaz mı?

Şu an sizi düşünse ne olur,düşünmese ne olur?

Kaptırmayın bu kadar kendinizi,duygularınıza yön verebilmeyi öğrenin biraz.Hiçbir derdiniz yokken kendinize dert çıkaracak durumlar oluşturmaya çalışmayın,rahat olun biraz.

Yapabileceğiniz tek şey beklemek.
    Bunu inanın sağda solda yazan abidik gubidik ''Kızları etkileme sanatı'' başlıklı,devamını okumak için hesabıma para yatır Ben de sana e-book olarak yollayayım yazılı başlıklardan esinlenerek söylemiyorum.
    Sizin mantığınızda ilerleyerek,''Böyle yaparsam,kendimi tanıtırsam Benden hoşlanır.'' diye düşünerek kaybettiğim onlarca kızdan sonra edinilen tecrübeler neticesinde yazıyorum.

Aşk işleri de dayak yeme işleri gibidir.Yediğiniz en güzel dayaktan sonra huzura erişirsiniz,bu dayaktan sonra kavga etmeyi öğrenirsiniz.Yine mağlubiyetleriniz olur ancak bu sadece sizden kaynaklı sebeplerden değildir,rakibin sizden daha tecrübeli olmasından dolayıdır.

Üniversiteye başladığım ilk yıllar Ben de sizin gibiydim.Kızlara kendimi yeteri kadar anlatabilirsem,onlarla yeteri kadar samimi olabilirsem onlar için oldukça etkili bir erkek olacağımı düşünüyordum.Ancak yaptığım işlemler sonucunda geldiğim nokta onlar için etkili erkek olmaktan çok uzaktı,onlar için bir kız arkadaş kadar yakındım,öyle ki kimisi omzumda sevdiği erkek için bile ağlıyordu,dert yanıyordu.

Sonra bir gün tak etti.Onlar için alternatif erkek olma düşüncesinden tamamen koptum.Tam tersine işlemeye başladım.Aldığım sonuçlar daha iyiydi.

Kadınlara ''Def ol git başımdan,işim var.'' diyebilmeyi öğrendim.

Kadın zihninin işleme mantığı yoktur ama çoğu zaman ters işlemektedir.Bunu bilerek hareket edin.

Onlar için ideal bir arkadaş olmaktan ziyade gerçek bir erkek olduğunuzu gösterin.Yeri geldiğinde ''Başlarım arkadaşına,Beni ilgilendirmez.'' diyebilmeyi de aklınız başka yerdeyken yorum yapmadan dinleyebilmeyi de öğrenin.

Şu an beraber olduğum Sevgilime üniversitedeki ikinci yılımın sömestr sezonunda teklif etmiştim.Aldığım cevap sizinkine çok benzerdi ''Ama sevdiğim,tam olarak bitiremediğim bir ilişkim var Benim.''.

''O zaman Bana daha fazla laf düşmez,bol şanslar Sana.'' dedim ve bir daha ne aradım,ne mesaj attım ne de sordum.Ki bu kız ile çoğu zaman aynı sınıfta ders işliyorduk.

Bu sırada yatağa uzanıp kızı düşünmedim yada Donanım Haber'e konu açıp ''Ne yapabilirim acaba?'' diye cevap beklemedim.Hayatıma kaldığı yerden devam ettim.Gezdim,tozdum,eğlendim,başka kızlar ile çıktım,sınıfa misafir öğrenci olarak getirdim.

Yaklaşık 5 ay sonra durum tersine dönmeye başladı.Bu kez başkasını seven kız istemsizce Bana doğru gelmeye başladı.Direkt olarak kabul etseydim yine onun istediği olmuş olacaktı.''Şu an bir ilişkim var ve mutluyum,başkasını düşünmüyorum.'' dedim. Hiç sebepsiz,ilişkim olmadığı halde 2 ay daha bekledim.

Şu an 2,5 yıl oldu ve ''Bitti.'' lafıma bile tahammül edemeyecek düzeyde.

Bir kadına gerçekten değer verene kadar burnunu mümkün olduğunca yere sürtün.

Uzaktan tanıdığınız bir kadının cazibesine hemen kapılmayın.Sizi peşinden koşturmasına izin vermeyin.Bunları yaptığınız anda bitersiniz.

Siz yine de ''Seviyorsan git konuş.'' mantığında ilerlemek istiyorsanız devam edin.Benzini biten araba yokuşa kadar itilir.Zaten sonrasında daha büyük bir hayal kırıklığıyla kalbinizi onarmaya çalışırsınız.

cok haklisiniz. fikirlerim degisti bile denilebilir.pm attim size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 18 Ekim 2012; 9:12:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

Benzer durumda olan bazı arkadaşlar Özel Mesaj aracılığı ile sorunlarını belirtmiş.Tek tek cevap yazmak yerine burada kullanıcı adı belirtmeden genel ve toplu bir cevap vermek daha iyi ve doğru olur diye düşünüyorum.

Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi karşılıklı ilişkilerde tecrübe her zaman daha ön plandadır.Başından ciddi ve sorunlu bir ilişki geçip,problemli bir şekilde ayrılan erkekler genel olarak bir sonraki ilişkilerinde çok daha başarılı olmaktadır.

Bunu matematik problemleri gibi de düşünebilirsiniz.Aranız matematik ile iyi olmayabilir,sevmeyebilirsiniz.Fakat genel anlamda başarılı olabilmek için ve bir sonraki aşamaya geçebilmek için benzer sorular üzerinde defalarca çözüme ulaşmaya çalışmanız gerekebilir.Ancak tüm sorular ne yazık ki birbirine benzemez.Mutlaka farklı soru tipleri ile de karşılaşırsınız.

Bunun için de kadınları farklı kategoriler altında toplamalı ve kategorilere özel taktikler geliştirmelisiniz.

Daha önce de mevcut konu başlığı ile benzeşen konulara oldukça uzun cevaplar yazdığım,özel mesaj aracılığı ve SMS yolu ile yardımcı olmaya çalıştığım arkadaşlar oldu.Bunlardan bir kısmı sadece verdiğim taktik ve yöntemler ile sonuca ulaşmaya gitmediği için,sürekli yenilikler arayıp mevcut çerçevede yeni yöntemler geliştirdiği için istedikleri sonuca vardılar ve kimi arkadaşların şu an hala ilişkileri devam etmekte.Ancak sevdiği/hoşlandığı kız ile beraber iken SMS yoluyla sürekli yardım isteyen arkadaşlar ne yazık ki sahip olduklarını bile elinden kaçırdı.

Şunu unutmayın,her ne kadar herkesin gönlüne göre bir ilişkisi olmasını istesem de herkesin karakterine uygun ve yaşam tarzına bağdaşık taktikler üretemem.
    Biraz müstehcen bir deyim vardır;''El s.kiyle gerdeğe girilmez.'' diye.Bu sizin kılavuzunuz olsun.

Erkeklerin aklında,hoşlandığı kıza yaklaşmadan önce oluşturmuş olduğu genel bir takım yargılar vardır;

*Acaba reddeder mi?
    *Çıktığı var mı?
    *Bu kız 8/10'luk bir kız,hayatta Bana bakmaz.
    *vs.

Öncelikle bu tür yargılarınızı hoşlandığınız kadına yaklaşmadan önce kesinlikle ortadan kaldırmalısınız.Eğer bir kadına şüphe ve tereddüt ile yaklaşırsanız daha kötü bir şekilde arkanızı dönüp,uzaklaşmak zorunda kalırsınız.

En beğenmediğiniz kız bile emin olun size edilen çıkma tekliflerinden kat kat daha fazlasını almıştır.Bu yüzden kendilerine göre bir savunma ve eleme mekanizması geliştirirler.

Siz kendi zihninize ve duygularınıza tam anlamıyla hakim olabildikten sonra başkasının zihninin altında yer alan gerçekleri görebilirsiniz.Ve onları istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz.

Bu yönlendirmede elbette sözlerin ve hareketlerin rolü büyük.Ancak ilk adım sözcüklerle başladığı için hareketlerin rolü biraz daha arka planda kalmaktadır.Bir kızla tanışmak için yanına gittiğinizde masumane bir şekilde dizine dokunsanız bile ''Sapık'' olarak adlandırılabilirsiniz.

O yüzden kelimelere odaklı girişler yapmak çoğu zaman daha mantıklıdır.

Bir kadına yaklaşırken ''Selam'' demek ile ''Merhaba'' demek arasında bile çağrışım açısından farklılıklar vardır.Bu yüzden kelimelerinizi iyi seçmeniz gerekmekte.Bunu da ancak bol bol okuyarak aşabilirsiniz.

Kadınlara yaklaşırken ''Selam'' demek ''Merhaba'' demeye oranla daha fazla muhabbeti beraberinde getirir.Merhaba'nın söylenişinde bile bir uzaklık ve soğukluk vardır.Selam'ı ise genel olarak sık görüştüğümüz kişilere söyleriz,içtenlik ve samimiyet barındırır.Karşıdaki kişi ''Merhaba'' sözüne surat asıp geçerken ''Selam'' sözüne karşı kendisini cevap vermek zorunda hisseder.

İlişkilerde de zaten bu mantık ile ilerlemek sizi başarıya götürür.Önemli olan kıza nasıl çıkma teklifi edeceğiniz yada ona,onu sevdiğinizi nasıl söyleyeceğiniz değildir.Önemli olan karşıdaki kişinin ''Biz neyiz?'' gibisinden sorular sormasını sağlamak ve sizin onu sevdiğinizi söyletmenin yollarını aramasıdır.

Her kıza aynı taktikle yaklaşıp,doğru sonuca gidebilmek zaten oldukça zordur.Sizin nasıl ki bir ilişkide kıstaslarınız varsa kadınların da kendi karakter özelliklerine uygun kıstasları vardır.Bunu anlamanın en kolay yolu da hoşlandığınız kadının karakterini anlamanızdan geçer.

Her kadın ağırbaşlı,oturaklı erkeklerden hoşlanır diye bir kaide yok.Kimisi fırlama,muzip,yerinde duramayan tiplerden hoşlanır.Siz bu kriterlere uymuyorsanız ne kadar yakışıklı olursanız olun,ne kadar paranız olursa olsun içinde bulunduğunuz statüden çıkamazsınız.Buna ''friend zone'' olarak tabir edilen durum da dahil.

Ancak şu da bir gerçek ki,kadınlar ileride olası çocukları için çocuklarına en uygun babalık edebilecek adamı ararlar.Eğer bir kadına,daha o söylemeden istediğini verirseniz sizi bir daha bırakamaz.

Bunun için de kadın dilini iyi anlamanız gerekmekte.Kadınlar direkt olarak ''Ben bunu istiyorum.'' demez.İstediği şeyleri sizin bulmanızı ister,bunun için ima eder durur.

Eğer yurtta yada evde otururken canı sıkılmışsa ''Canım çok sıkılıyor,hadi beni dışarıya çıkart.'' diye bir söz duyamazsınız.Buna karşılık olarak gelen söz ''Dışarıda da hava ne güzel değil mi?'',''Ne güzel yağmur yağıyor.'',''Oturmaktan da kıçım uyuştu.'' benzeri sözlerdir.

Kadınların empati yeteneği,erkeklere oranla inanılmaz ölçüde gelişmiştir.Eğer bir kadınla konuşurken lafı getireceğiniz noktayı kadın siz söylemeden önce anlarsa gözünde düşersiniz.Bu yüzden onun aklını başka yönlere çekerek hiç ummadığı bir anda söylemek istediği şeyi söylemelisiniz.

Erkek,bir arkadaşı zor durumdayken onun için mantıklı,bireysel çözüm önerileri aramaya çalışır.Kadın ise kendisini arkadaşının yerine koyar,onun yaşadığını kendi yaşamış gibi hisseder,üzülür,ağlar.

Bir kadına yaklaşırken aklınızdan çıkarmamanız gereken bazı kurallar bulunmakta.

-Kadınlar psikolojik olarak,bulundukları ortamdaki sözü geçen erkeğe yani baskın olan erkeğe yakınlaşma eğilimindedirler.
    Bu baskınlık tabi ki ortama göre değişir.Ancak en basitinden sınıfta,en ön sırada oturup,hocanın her söylediğini not tutan erkek öğrenci,diğer erkek öğrencileri not alabilmek için etrafına toplayabildiği için baskındır.Kızlar daha çok onun etrafında toplanır.
    Ancak siz o öğrencinin,size not getirebilmesini sağlıyorsanız işler değişir.

-Kadınlar,dışarısı tarafından kötü sözle anımsanacak olmaktan korkar.
    Sınıfınızda olan bir kız ile başarılı bir tanışma evresi geçirmiş olup,direkt en samimi arkadaşınızın yanına gidip,kıza bakarak imalı imalı konuşursanız kızın gözünde büyük ihtimalle bitersiniz.Çünkü o konuşmanın içeriği kız tarafından bilinmediği sürece aklında ''kötü'' olarak çağrışım oluşturur.Çoğu erkek bu detayı atlar.Ancak siz o kıza bakıp,arkadaşınıza dönüp gülerek bir şey söylerseniz kız kendince ''kaşar'' damgası yemiş gibi olur.

-Kadınların cinsellik korkusu.
    Özellikle bizim gibi toplumlarda kadınlar sokakta tacize uğradıkça,sözlü sataşmalara maruz kaldıkça tüm erkekleri benzer bir statü içerisinde görürler.Cinsellik için bir kadına zarar verebileceğimizi düşünürler.Bu yüzden erkeklere karşı uzun duvarlar örerler.

-Baskı altında kalmak.
    Yine bizim gibi erkek egemenliğinin baskın olduğu toplumlarda kadınlar baskı altından çıkabilmek için çoğu zaman erkek desteğine ihtiyaç duyarlar.Ancak güvenebilecekleri tarzdan bir erkeği bulabilmeleri kendi gözlerinden neredeyse imkansız olduğu için bireysel olarak bu duvarın üzerine çıkmaya çalışırlar.Ancak bu olağanüstü bir çaba gerektirir.18 yaşında üniversiteye başlayıp,hayatını nasıl yönlendirebileceğini düşünerek karar vermeye çalışmak yada verdiği karara uygun hareket edebilmek kadınları ciddi bir yük altında bırakır.

-Kadınlar da en az erkekler kadar cinselliği sever.
    Bu konu oldukça açık ve net.Zaten cinsel yapılarımızın farklılıkları bile kadınların seksten ne kadar çok zevk aldığını göstermekte.Ancak kadın,kendisine bu zevki ürkütmeden ve korkutmadan yaşatabilecek bir erkek arama derdindedir.Olası bir hamile kalma durumunda erkeğin bir halt yiyemeyeceği düşüncesi,kadını erkekten uzaklaştırır.

Yukarıdaki maddelerin genel özeti şudur;

*Kadınlar,kendileri için en ideal erkeği seçmesi için zamana ihtiyaç duyarlar.Ve en ideal erkek genel olarak toplumdaki baskın olan erkektir.
    *Seks erkeklere özgü bir durum değildir,kadınlar da ister ancak seksin doğurabileceği muhtemel problemler vardır ve buna değecek erkeği ararlar.
    *Kadın biyolojik olarak doğurmaya yönelik bir canlı olduğu halde,toplum içerisindeki statüsünü yükseltme isteği sonucunda yanında olacak erkek arar.

Yukarıda da belirttiğim gibi,tüm kadınlar için ayrı bir kategori oluşturabilmek mümkün değil.Ancak yukarıdaki maddelere göre kadınları belli kategoriler altında inceleyebilir ve buna göre doğru taktikler geliştirerek istediğimiz sonuca ulaşabiliriz.

İlişki açısından; Deneyci yada Yatırımcı

Bazı kadınlar kendileri için en ideal erkeği deneme-yanılma yöntemi ile bulurlar.Bu sayede zamandan kar etmiş olurlar.Peşinde birden fazla erkeğin gezdiği kadınları görmüşsünüzdür.Bunlar genel olarak bir erkeğe ilişki açısından olumlu yada olumsuz bir şey söylemezler.Kendisine yazan 5 erkek varsa,5 ile de görüşür,konuşur,mesajlaşır.İçlerinden kendisi için en uygun erkeği seçer.

Yada kendisine teklif eden erkekleri belli bir kıstas içerisinde değerlendirir.Kültürü,bakımı,tipi vs. Buna göre de kendisine yaklaşan erkeğe ''Olur'' yada ''Olmaz'' diye net bir cevap verir.''Olur'' dediği erkek için daha çok çabalar,eksiklerini kendi istediği doğrultuda kapatmaya çalışır.

Cinsellik açısından; Kabul eden yada Reddeden

Kadınlar için cinselliğin en az erkekler kadar önemli bir yeri olduğunu söylemiştim.Ancak toplumsal etkenli korkulardan dolayı bazı kadınların bu duruma farklı yaklaştığı da bir gerçek.
    Etkileyici bir buluşma sonrası bir takım yakınlaşmalar yaşanabilir.İleriye gidilebilir.Zaten kaçınılamaz bir sondur bu.Bu durum sonunda kızın arkadaş meclisi kız etrafında toplanır ve gece ile ilgili sorular sormaya başlar.
    Kız bu sorulara ''Evet,çok etkili bir gece yaşadık ve beraber olduk.'' diye de cevap verebilir ''Sadece gezdik tozduk,sinemaya gittik,bir şey olmadı.'' diye de cevap verebilir.
    Kızların bir çok arkadaşı vardır ancak burada göz önüne alınacak nokta,onun en yakın arkadaşlarına ne cevap verdiğidir.

Hayat algısı; Gerçekçi yada Hayalperest

Kadınların fizyolojik,biyolojik ve psikolojik olarak çocuk yapmaya ve aile kurmaya yatkın bireyler olduğunu belirtmiştik.Ancak bazı kadınlar doğru erkeği buldukları zamanlarda bu yöne doğru ilerleyebiliyorlar.Eğer kadın,bu erkeğe şu an için ihtiyaç duymuyorsa ve genel olarak okumaya ve kariyer sahibi olup,statü yükseltmeye bakıyorsa ''Gerçekçi'' kategorisi altındadır.

Ancak ideal erkeği bulup,geleceğe yönelik toz pembe rüyalar alemindeyse ''Hayalperest'' kategorisindedir.Kendisi ile ilgilenecek erkek arama durumundadır.

Yukarıda yer alan kategoriye göre hedef durumundaki kızı incelemek ve sonuca ulaşmaya gitmek daha mantıklı bir durumdur.

Örneğin bir kızla tanıştınız yada bir süre uzaktan kızı takip ettiniz.Aklınızda zaten kız ile ilgili bir kategori çıkmaya başlar.

Örneğin kız; Deneyci,Kabul eden ve Gerçekçidir.
    Bu 3 kategoriye göre bir program izlersiniz.Bu tip kızlar zaten fazla uğraştırma meraklısı değildir.Erkekleri kategorileme sistemleri daha gelişmiştir ve istediklerini aldıktan sonra bir daha sizinle uğraşmazlar.Yada onun için uygun bir erkek olursunuz ve rahat stilde bir ilişki yaşarsınız.

Örneğin ~Lion King~ 'in bahsetmiş olduğu kız anlattığı kadarıyla;

Yatırımcı,Reddeden ve Hayalperest grubundadır.Belirli kıstasları eşliğinde bir erkekten hoşlanır,onda görmediği şeyleri kendisi eklemeye çalışır,bu sırada başka erkekler ile ilgilenmez,büyük ihtimalle yaşadığı cinselliği reddetme eğilimindedir ve büyük ihtimalle onun hoşlanıp,ondan hoşlanmayan erkek ile evlenip,çocuk sahibi olup mutlu aile tablosu çizmeyi düşlemektedir.

Yani standart bir Türk kızıdır.Bu gibi tiplere fazla yüz vermeye gelmez.Anında kendisini Prenses Diana gibi görmeye başlar.Bu yüzden bir kere olumsuz cevap aldıktan sonra peşinden gitmemekte fayda vardır.Bunu karşınızdaki kişiye sert bir tokat attığınızda bir süre ne yapacağını bilememesi durumu ile benzetebilirsiniz.Kimse tokat yemekten hoşlanmaz.Sürekli hafif tokatlarla karşı tarafın sinir katsayısını yükseltirseniz en sonunda sert tokadı yiyen siz olursunuz.Bu yüzden sert tokat atıp yani niyetinizi belli ettikten sonra beklemeye koyulmak daha iyidir.Zaten karşı taraf hafif tokatlarla yeni bir tokat istediğini size istemsizce belli eder.

''Tamamen selamı,sabahı.'' kesin demiyorum.Ancak karşı taraftan böyle bir adım gelmedikçe siz üstelemeyin.Karşısından o yokmuş gibi geçin.Sizinle diyalog kurmak istediğinde ona karşı hisleriniz yokmuş gibi konuşmayı da bilin.

Bu gibi durumlarda kızın etkilendiği ve hoşlandığı erkek tipini iyice analiz etmek gerekmektedir.Kara kaşa,kara göze mi bakar,cebinde parası mı vardır yada iyi bir aile babası olacağını düşündüren şeyler nedir iyice analiz etmek lazım.

Bazı kızlar da deneyci-reddeden-gerçekçi durumunda olabiliyor.Bunlar genel olarak kendisine yaklaşan erkeği elinin altında tutup,başka erkekler ile görüşmeye,onları sınamaya devam edebiliyor.Arada sırada egosu tatmin edilmek istediğinde ilgi gösterip,sonrasında hiç olmamış gibi başka erkeklere yönelebiliyor.
    Eğer kızın istediklerini doğru analiz edebilirseniz,o istemeden ona ihtiyacı olan şeyleri verebilirseniz bu ''frienzone'' durumundan çıkabilirsiniz.

Yine bazı kızlar da kendisine yaklaşan erkekleri tersleyip,başka erkeklere uzaktan sinyal verebilme,uzun süreli göz hapsinde tutma gibi durumlar gösterebiliyor.Bunlara da yatırımcı kız tipi diyebiliriz.Erkekleri terslemesinden reddeden ve aile bakımı durumundan hayalperest kategorisine sokabiliriz.
    Genel olarak ağırbaşlı,karakter sahibi,sessiz sedasız erkeklerden hoşlanırlar.Standart Miroğlu yada Alemdar erkeği de diyebiliriz.
    Ancak ego tatmini gibi durumlar sonucu erkekten hoşlanıyormuş gibi gösterip,yanına yaklaşınca tersleme durumuna sokmak da istiyor olabilir.

Bu gibi durumlarda kadınların aşina olduğu ancak erkeklerin pek yanaşmadığı istihbarat/referans yöntemine başvurmakta fayda vardır.
    Bir erkek arkadaşınızla samimi olduğunuz kadar sınıftan bir kız arkadaşınızla da samimi olmanız size büyük yarar sağlayacaktır.

Daha önce de belirtmiştim,bir erkek hakkında olumlu yorumlar almak ve onun ideal erkek olduğunu düşündüren duyumlar yaymak istemsizce kızın,size karşı ilgi duymasını sağlayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.