Şimdi Ara

BAŞKASININ ADINA BEDAVA TURKCELL FATURALI HAT NASIL ALINIR ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
18.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Noxco

Bende 1 gün nezaretde yatmıştım, hiç gitmediğim bir ilde, hiç kullanmadığım bir telefona hat taktığım için! Tam bir muamma .

bende hırsız oluyordum az kalsın.TELEFON HIRSIZI ÜSTELİK :(

burası türkiye millet (not:bu bir hatırlatmadır )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemApps -- 2 Eylül 2011; 22:27:56 >
  • faturalı hat veremezdi bayi suçludur
  • Başvuruda bulunduğum Avea, Turkcell, Vodafone resmi bayileri, merkezlerine nüfus cüzdanı fotokopisini göndermeden, üzerine herhangi bir yazı eklemek istemiyorlar. İlk önce fotokopiyi dijital ortama aktarıp, daha sonra fotokopi üzerine kaşeleme ve yazı ekleme işlemini yapıyorlar. Sonuçta üzerinde hiçbir işaret olmayan resim dijital ortama aktarılmış oluyor. Bu durum da güvenlik açığı oluşturabilir. MNT işlemleri sırasında resmi bayilerin bu tutumu doğru mudur? İşlemler bu şekilde mi gerçekleşmek zorundadır?
  • benim adımada ave dan sahte faturalı hat açmışlar icra geldi, savcılıga suc duyurusunda bulundum,maddi manevi tazminat davası acıcam şimdi, ama ne yazıkki bu gsm operatörleri için herhangi bir ceza yaptırım kanunu yokmuş bu sahte hattı önleme hakkında......... arkadaşlar ben devletin bimer sitesine (http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr) sıkıntımı ve şikayetimi anlattım, sahte abonelik-açık hat suçları için yasa çıkarmalarını istedim, bu suçtan sadece şahıs yada bayii değil aynı zamanda gsm şirketininde yüklü miktarda ceza alması için yasa çıkarmalarını istedim ve şikayetle bereber ihbarda bulundum, benim gibi binlerce mağdur oldugunu anlattım. arkadaşlar sizlerde benim gibi bimer e şikayet ve ihbarda bulunursanız, aynı zamanda ceza yasası cıkmasını istiyorsanız lütfen yazın.birlikten kuvvet dogar. (http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr)
  • cevapları tam okumadım ama sinirlerine hakim ol.konuyla ilgili belge edin.kesin kazanırsın.
  • aynısı benimde başıma geldi uğraşıyorum buqün itibarı ile haberdar oldum adıma açılan türkcell hat ile dolandırıcılık yapılmış aynı numarayı sonra wodofona taşımışlar şoktayımm halaa beni görmeden benim adıma nasıl hat açılır hadi türkcell kandıda wodofona taşınırken nasıl farkedilmedi adımı karalarlarken böyle adi suçlama ile yanlış ata oynamışlar iyne ile kuyu kazıp bulmaya bu karaktersizlikte parmağı olan operatörlerde nasibini alıcaklardır bukadarı çok fazlaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asikıs -- 25 Haziran 2015; 1:07:49 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.