Şimdi Ara

BAŞKASININ ADINA BEDAVA TURKCELL FATURALI HAT NASIL ALINIR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
18.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konumuzda başkasının adına Turkcell 'den nasıl faturalı hat alınıp kullanılır onu göreceğiz :

1- Herhangi birinin kimlik fotokopisi bulunur
    2- Herhangi bir Turkcell bayisine gidilir
    3- Bayan olmanız sizin için avantajdır ve güzel bir dille güzel bir yalan söyleyip bu kişi adına bir kart alınır
    4- Aldığınız kart 1 ay boyunca kullanılır ve hattan sağa sola 5-10.000 YTL arama yapılır kontör transfer (satışı) edilir.
    5- 0900 lü hatlar aranıp saatlerce hatunlarla sohbet edilir.
    7- Yurt dışında çeşitli servislerden logo melodi vs.. yüklenir
    6- Daha sonra bu kart imha edilir

evet senaryo nasıl ? Güzel dimi. Başıma gelen tam bu şekilde değil ama senaryo çok hoş. Adıma kayıtlı bulunan ve başkasının kullandığı bir hat vardı. BU kişi ile aramda geçen münakaşadan sonra kartı alıp kırdım. Ertesi gün gidip yeni bir kart çıkarttım ve cebimde koydum. Aynı kişi benden sonra gidip yukarıdaki senaryoya uygun bir şekilde ben henüz yeni aldığım kartı bile telefona takmadan benim adıma bir kart çıkartıyor ve kullanmaya başlayıp beni arıyor. O anda gözleriniz faltaşı ağzınız 1 karış kalıyorsunuz Bir başkası sizin adınıza kart alıyor ve kullanıyor Bunu bir Turkcell Bayisi yapmış bugün hemde benim adıma faturalı bir hat. Hani kontörlü hat olsa neyse göz yumarsın sonuçta kontörünü yükler konuşur dersin ama faturalı bir hattı nasıl verirsin kardeşim nasıl

Şimdi ben Turkcell'e dava açmak istiyorum. Tazminat davası, hemde bir tel. 24 saat kapanmadan en pahalı nere ile görüşülür ve ne kadar tutar ise o kadar tutar üzerinden. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Başkasının Adına Bedava Turkcell Faturasız Hat Nasıl Alınır?

Turkcell'in sunduğu bedava faturasız hat hizmetinden yararlanmak için bazı adımları takip etmeniz gerekir. Bu adımları izleyerek kolayca başkasının adına bir Turkcell faturasız hat alabilirsiniz:

• Turkcell bayisine gidin veya Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayın.
    • Hat nasıl alınır sorusunu yöneltin.
    • Gerekli belgeleri ibraz edin. Bunlar genellikle kimlik kartı veya pasaport ve ikametgah belgesi olacaktır.
    • Başkasının adına hat alacağınızı belirtin ve o kişinin kimlik bilgilerini sağlayın.
    • Hat için bir numara seçin.
    • Sözleşmeyi imzalayın.

Hat başvurusu onaylandıktan sonra, yeni hat birkaç iş günü içinde aktif hale gelecektir. Hat sahibi, hattı kullanmaya başlayabilir ve faturasız olarak hizmetlerden yararlanabilir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Başkasının adına hat alırken, o kişinin iznini aldığınızdan emin olun.
    • Hat sahibi, sözleşmedeki tüm koşullardan sorumludur.
    • Faturasız hatlar, aylık fatura ödemesi gerektirmez, ancak kullanılan hizmetler için ön ödeme yapılır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • off.. geçmiş olsun öncelikle. aklıma birşeyler geldikçe yazarım..
  • Geçmiş olsun pişmiş tavuğun başına gelmeyecek bir iş gelmiş başına.

Bence önce kararını ver Turkcell i rezil mi edeceksin, yoksa para mı kazanmak istiyorsun. Eğer para kazanmak istiyorsan Turkcell le görüşüp sağlam bir para karşılığında dava hakkından feragat edeceğini bildir.

Ha bunu bana yaptınız bakın ben size neler yapacam şimdi dersen şöyle sağlam bir avukat bul eti senin kemiği benim şeklinde dava aç.

Son olarak Tcell davayı kaybettiği taktirde zararını o hatayı yapan bayiden alacaktır ki o bayi haketmiş.

Dava konusunda da konuşmak akıl vermek isterdim ama ben okulu yeni bitirmiş bir hukukcuyum Seni yanıltmak istemem ama değişik bir dava olduğu kesin. Bu olayı basına bildirirsen emin ol senle ilgileneceklerdir çünkü bu çok ciddi bir durum. Ayrıca bu hattı bu kadar ihmalle bir terörist e de verebilirler ki başına gelecek işleri düşün.

Söz konusu olay hem borçlar hukukuna hem ceza hukukuna giriyor. Hattı alan kişiyi de sahte evrak, dolandırıcılıkdan dolayı içeri attırabilirsin.

Bunun için yapman gereken tek şey savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmak. Gerisini savcı halledecek. Ancak bu noktadan sonra geri dönüş yok. Yapılan suç kamu düzenini bozduğu için yaptığın ihbar kabül edilecek ve suç Türkiye Cumhuriyeti Kamu Düzenine karşı işlenmiş sayılacak.

Muhtemelen hukuk mahkemesi ceza mahkemesinin kararını bekleyecek hüküm vermek için.

Bu ne yuh demeyin malesef ülkemizde yoğunluk nedeniyle hukuk böyle işliyor.

Gelişmeleri bizimlede paylaşırsan çok sevinirim.

Ha birde çok yüksek tazminat bekleme hatta yüksek tazminat bekleme. Yüksek iste o ayrı konu ama mahkeme komik bir rakama hükmedecek. Sebebi manevi tazminat davaları zenginleşmek için kullanılamaz şeklindeki bir hüküm. Ancak dediğim gibi avukat vs tutarak ben manevi olarak yıprandım aynı zamanda maddi olarak da çok para harcadım şeklinde karşı tarafın ödeyeceği maddi, manevi tazminat miktarını arttırabilirsin.

Ayrıca sormak istediğin birşey varsa pm de atabilirsin.

• Geçmiş olsun bende hem dava açık hakkını araman hemde tazmminat alman taraftarıyım.
  • Valla az önce aradım müş. hizmetleri 2 dk. 26 sn. menü gezmekten başım döndü sonunda sizi müşteri hizmetlerine bağlıyorum dedi ses seda kesildi. Az sonra tekrar deneyeceğim. Birde olay şu şekilde. Bana ait olan bir hattı bir yakınım kullanıyordu. Aramızdaki bir anlaşmazlıktan dolayı sinirlenip kartı kırdım amacım 5-10 gün cezalandırmaktı. Ertesi gün kendim abone merkezine gidip yeni bir kart aldım ama 5-10 gün sonra verecektim ceza bitince. Ama bu kişi benden habersiz ve ben henüz aldığım kartı bile jelatininden çıkarmadan gidip kimlik fotokopimle yeni bir kart almış. Bu kişi yakınım olmayabilirdi dediğiniz gibi bir terör yasadışı i,ş yapan herhangi biride bunu yapabilirdi. Kaldıki şimdi o hatla yapılan hertürlü maddi kayıptan dolayı kimse beni muhatap alamaz çünkü imza bana ait değil. Tazminat olarak 10.000 ytl gibi bir rakam düşünüyorum. Olayı basınada yansıtacağım diğer forum sitesi vs.. ulaşabildiğim her yere yazacağım. Bu iş bu kadar basit olmamalı.

• faturalı hat alırken bildiğim kadarıyla kimlik fotokopisinden başka ikamet adresini gösteren bir fatura ve sahşın imzası gerekiyor.

hattı ilk alırken abone merkezine adresinizi gösteren fatura verildiyse ve sözleşmedeki imza da size ait ise bence hiç bir hak iddia edemezsiniz.

tek bir şansınız var yedek kart çıkartırken atılan imzanın size ait olmadığını ıspatlarsanız (imza sirküleri çıkartıp) turkcell'in başını çok ağrıtabilirsiniz.
  • ilk başta hattı alırken imzalar bana ait elbette ama kart değişikliğindeki imzalar bana ait değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkcell bu durumda sana 1 lira vermez haberin ola. Olan kartı çıkaran abone merkezine olur, ve en fazla abonelik hakları ellerinden alınır, yada o eleman işten çıkarılır. Yani türkcellin suçu değil bu, kartı veren, yani insiyatif kullanan dükkanın sucu.
  • 50-10 bin YTL'lik konuşma yeni aboneyle zor. Hattı yeni çıkaran biri 500-600 ytl gibi konuşunca aynen arıyorlar müşteri hizmetlerinden ve bir kısmını derhal yatırmasını istiyorlar. .
  • ewet hiç bi şekilde Turkcellin suçu yok o bayinin suçu bu.Ayrıca o kadar kolay faturalı hat alınmıyo.Senden bi tane sabit fatura istiyolar senin üzerine olan ve son iki aydan birine ait olan.Başkasının üstüne hem kimlik hem sabit fatura bulacaksın birde gidip o bayiyi bunların senin olduğuna inandıracaksın öyle mi?? Diyelim ki bunu o kadar inandırıcı bi şekilde yaptın, o zman bu o bayinin de suçu değil senin sahtekarlığından başka bişey olmaz...
  • hangı bayıden boyle bır ıslem yapılmıs?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufo

50-10 bin YTL'lik konuşma yeni aboneyle zor. Hattı yeni çıkaran biri 500-600 ytl gibi konuşunca aynen arıyorlar müşteri hizmetlerinden ve bir kısmını derhal yatırmasını istiyorlar. .

aynen öyle oluyor.
    ara ödemeyi yapınca tekrar açıyorlar hattı.
  • Hat açılırken İMZA atıyorsunuz imza sizin değilse size hiçbir şey yapamazlar.
  • www.sikayetvar.com
  • Geçmiş olsun. Millet ne yapacağını şaşırdı iyice. Davanda haklı çıkarsın umarım.
  • türkcell e bişey yapamazsında şubeyi dava edebilirsin...bu benim düşüncem
  • yukarida arkadasimizin dediği gibi iyi bir avukat tutmalısın turkcellin avukatlariyla baş edebilmek için yoksa turkcell bu davadan sıyrılabilir
  • su faturası telefon faturası falan istiyolardı .. ama eğer böyle birşey varsa inşallah vardır dicem senin adına turkcell den o paradan başka abone merkezinden falan iyi para alırsın bu acaip büyük bir hata
  • merak ettiğim birşey var..

bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapıldı mı?

yani biz zararınızı tazmin edeceğiz, hata abone merkezin'indir gibisinden?

eğer yapıldıysa tartışmaya gerek yok gibi..
  • bence herhangi bir hak talep etmeye hakkın yok çünkü zaten hattı alan kullanıyormuş anlattığına göre adam ödediği faturayla ve kimlik fotokopisiyle gittiyse zaten alır bunu senin kimlik fotokopinin adamda işi ne sen önce bunun hesabını vermen lazım yani birşey çıkmaz bundan kimlik fotokopisi olduktan sonra herkes çıkarır o hattın yenisini ayrıca imza falanda istemiyor öyle yerler yani konunun türkcell'le alakası yok tamamen bayi ile ilgili bazı bayiler sadece kimlik fotokopisi ile verebiliyor bazılarıda sadece hat sahibi bizzat müracat ederse veriyor yeni hattı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.