Şimdi Ara

BAŞKASININ ADINA BEDAVA TURKCELL FATURALI HAT NASIL ALINIR ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
18.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar benim bi arkadaşımın akrabasına bu olay geldi inanın buna benzer olay geldi başına ve türkceli aradı durumu anlattı turkcel yol gösterdi savcılığa suç duyurusunda bulun dedi belki inanmassınız 6 ay araştırmadan sonra 3 kişi yakalandı bu 3 kişi de avea vodafon bayi çalışanları çıktı ve benim arkadaşımın akrabası kazandı en güzel yönüde zararım oldu dedi yaklaşık 15 bin tl gibi ve hepsini alacak diye karar verildi valla bunu yapan veya yapanlar canı yanacak bu tür sorunlar kimin başına gelirse bence hiç durmasın savcılığa suç duyurusunda bulunsun yüzde yüz kazanacak kafası rahat olsun sustukça dahada beter şeyler çıkıyor bilginiz olsun ve arkadaşamıza geçmiş olsun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital47

selam arkadaşlar benim bi arkadaşımın akrabasına bu olay geldi inanın buna benzer olay geldi başına ve türkceli aradı durumu anlattı turkcel yol gösterdi savcılığa suç duyurusunda bulun dedi belki inanmassınız 6 ay araştırmadan sonra 3 kişi yakalandı bu 3 kişi de avea vodafon bayi çalışanları çıktı ve benim arkadaşımın akrabası kazandı en güzel yönüde zararım oldu dedi yaklaşık 15 bin tl gibi ve hepsini alacak diye karar verildi valla bunu yapan veya yapanlar canı yanacak bu tür sorunlar kimin başına gelirse bence hiç durmasın savcılığa suç duyurusunda bulunsun yüzde yüz kazanacak kafası rahat olsun sustukça dahada beter şeyler çıkıyor bilginiz olsun ve arkadaşamıza geçmiş olsun ...

geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda çözüme ulaşır.

forumda daha önce uyarılarımız olmuştu, TC kimlik numaranıza kayıtlı hatları kontrol ediniz:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=45142927

• senin yerinde olsam direk savcılığa başvururum..

hattı senin üzerine açmışlar sen onu kapattırıyorsun ve ısrarla adam tekrar bunu açtırabiliyor. bu nasıl mümkün oluyor .. hattı açtıran da turkcell de güzel bir davayı hak etmişler bence..

hiç durma ve savcılığa şikayet et.. bu hattı açtırabilen kişi.. yarın hat sayısını da arttırabilir. nasılsa ses çıkaran yok diyebilir. herhangi bir suça karıştırılabilirsin.. bence bu risklerin hiç birini bekleme. !!
  • 800 senelik konuyu hortlattığınız için tesekkurler.

sen turkcelle dalavere edicene önce git o hattı senin adına çıkaranı bul (konuyu baslatan arkadaşa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

800 senelik konuyu hortlattığınız için tesekkurler.

sen turkcelle dalavere edicene önce git o hattı senin adına çıkaranı bul (konuyu baslatan arkadaşa)

Turkcell senin mi ? Adam haklı her istediğini söyler bayiide turkcellede sonra turkcelle araları düzelir sanamı kaldı avukatlık markalara tapmanızı anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

800 senelik konuyu hortlattığınız için tesekkurler.

Turkcell senin mi ? Adam haklı her istediğini söyler bayiide turkcellede sonra turkcelle araları düzelir sanamı kaldı avukatlık markalara tapmanızı anlamıyorum

1.TURKCELL BENİM DEĞİL, UMRUMDADA DEĞİL
    2.ADAM HAKLI ZATEN, TERSİNİ SÖYLEYENDE YOK.
    3.AVUKATTA DEĞİLİM.
    4.MARKA TAKINTIMDA YOK, ALLAHTAN BAŞKA TAPTIĞIMDA YOK..

DA;
    SENİ NEDEN BUKADAR RAHATSIZ ETTİ BENİM YAZDIKLARIM ?
    SENİN TAPTIKALRINA BİŞEY DİYENMİ OLDU?
    SEN AVUKATLIĞINADA KULLUĞUNADA DEVAM ET İSTEDİĞİN GİBİ. AMA BİLİP BİLMEDEN SIRF YORUM OLSUN DİYE YAZMA ORAYA BURAYA..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 3 Ağustos 2011; 2:12:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SKELETER

Geçmiş olsun pişmiş tavuğun başına gelmeyecek bir iş gelmiş başına.

Bence önce kararını ver Turkcell i rezil mi edeceksin, yoksa para mı kazanmak istiyorsun. Eğer para kazanmak istiyorsan Turkcell le görüşüp sağlam bir para karşılığında dava hakkından feragat edeceğini bildir.

Ha bunu bana yaptınız bakın ben size neler yapacam şimdi dersen şöyle sağlam bir avukat bul eti senin kemiği benim şeklinde dava aç.

Son olarak Tcell davayı kaybettiği taktirde zararını o hatayı yapan bayiden alacaktır ki o bayi haketmiş.

Dava konusunda da konuşmak akıl vermek isterdim ama ben okulu yeni bitirmiş bir hukukcuyum Seni yanıltmak istemem ama değişik bir dava olduğu kesin. Bu olayı basına bildirirsen emin ol senle ilgileneceklerdir çünkü bu çok ciddi bir durum. Ayrıca bu hattı bu kadar ihmalle bir terörist e de verebilirler ki başına gelecek işleri düşün.

Söz konusu olay hem borçlar hukukuna hem ceza hukukuna giriyor. Hattı alan kişiyi de sahte evrak, dolandırıcılıkdan dolayı içeri attırabilirsin.

Bunun için yapman gereken tek şey savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmak. Gerisini savcı halledecek. Ancak bu noktadan sonra geri dönüş yok. Yapılan suç kamu düzenini bozduğu için yaptığın ihbar kabül edilecek ve suç Türkiye Cumhuriyeti Kamu Düzenine karşı işlenmiş sayılacak.

Muhtemelen hukuk mahkemesi ceza mahkemesinin kararını bekleyecek hüküm vermek için.

Bu ne yuh demeyin malesef ülkemizde yoğunluk nedeniyle hukuk böyle işliyor.

Gelişmeleri bizimlede paylaşırsan çok sevinirim.

Ha birde çok yüksek tazminat bekleme hatta yüksek tazminat bekleme. Yüksek iste o ayrı konu ama mahkeme komik bir rakama hükmedecek. Sebebi manevi tazminat davaları zenginleşmek için kullanılamaz şeklindeki bir hüküm. Ancak dediğim gibi avukat vs tutarak ben manevi olarak yıprandım aynı zamanda maddi olarak da çok para harcadım şeklinde karşı tarafın ödeyeceği maddi, manevi tazminat miktarını arttırabilirsin.

Ayrıca sormak istediğin birşey varsa pm de atabilirsin.

Yeni bir hukuk mezunu olarak olaya hakimiyetiniz için öncelikle tebrik etmek isterim. Süreç aynen dediğin şekilde işleyecektir.

• Benim adımada varmı acaba hemen bakmak gerek.
  • Vay canına hakikaten konu fosillikmiş yav :) Neyse başına gelen varsa güncellik kazanmış oldu
  • Sıkıntılı bir dönem idi, konuyu bile unutmuşum, m.h. ile epeyce telefon trafiği yaşadık ama sonuç ne oldu onu bile hatırlamıyorum :)

Neyse artık, geçmişte kaldı herşey, hayatıma yeni bir düzen verdim geçmişe silgi çektim. Hatırlamak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Sıkıntılı bir dönem idi, konuyu bile unutmuşum, m.h. ile epeyce telefon trafiği yaşadık ama sonuç ne oldu onu bile hatırlamıyorum :)

Neyse artık, geçmişte kaldı herşey, hayatıma yeni bir düzen verdim geçmişe silgi çektim. Hatırlamak istemiyorum.

geçmiş olsun usta..
  • hiçbir şey olmazdı zaten :D adıma 20 ye yakın hat açmışlar kimlik fotokopimi kullanarak. üstüne birde başka operatörlere falan taşımışlar hepsini de aynı şubeden açmışlar. savcılığa vereli 1 sene olacak hala ses yok :) arada bir gidiyorum biz seni arayacağız takip yapılıyor diyorlar :)
  • Geçmiş olsun arkadaşlar...
  • Konu 2007 den 2011 e hortlatılmış dediniz. Haklısınız fakat gördük k, hiçbirşey değişmemiş. İnsanlar ellerini kollarını sallaya sallaya hat çıkartabiliyorlar. Geçtiğimiz gün uyuşturucu kaçakçılığından evimin önünden narkotik beni göz altına aldı. Bana ait hatlardan biri yüzünden. Kelepçe takıldı vs vs. Sonuç olarak polislerde savcıda ilişiğim olmadığına inandılar ve bağlantı kuramadılar. Bunun sonucunda serbest kaldım.
    Turkcell' Müşt hizmetlerine ilgisi olmadığım bu hatların sözleşmelerini ve çıkartılan bayi/bayileri öğrenmek istediğimi belirten nizami bir dilekçe gönderdim.
    Beni arayıp, kimlik kopyamlka yapıldıkları ve sahtelik içermediğini geri döndüklerinde sinirimi ve şaşkınlığımı siz tahmin edebilirsiniz...
    Anne kızlık soy ismi, adres bilgileri (belgelenemez), varsa ndiğer kişisel bilgilerimin tutarsızlığı sözleşmede yeralmış olması gerekmektedir. Üstelik imzamda buna ek olarak yer almaktadır. Nasıl oluyorda sahteciliği ispatlayamıyoruz dediğimde, sözleşmeleri ve bayi bilgilerini bana verdiklerinde bu hatları çıkardığımı kabul etmiş bulunuyormuşum. Savcılıktan yol almam gerekiyormuş. Çok iyi koruyorsunuz müşterilerinizi bravo diye görüşmeyi sonlandırdım. Bu sinirle araştırma yaparken üye olduğum bu forumda da buna benzer şeyler okuyunca yazmak istedim.
    Hatları zaten bir telefonumuzla veya en yakın ana bayilerden iptal ettirebiliyoruz. Ama borçlandırırlarsa uğraşırız.
    Fakat ben sadece, suçlu olan bayiyi hukuki olarak karşıma almak isterken, turkcell beni nasıl karşısına alır onu anlamadım. Şimdi konu döndü dolaştı ve turkcelle benim aramda kaldı.
    BU kadar basit olamaz, katili var sapığı var yarın bir gün bunlar çıkınca nasıl uğraşacağız.
    Şimdi hatlar reklam yapıp duruyor. "Numaradan hattın kimin üzerine olduğunu 1 sms ile öğrenebilirsiniz" Örneğin; sapığın biri milletin karısına kızına sarkıntılık edecek tehtid savuracak. Ondan sonra o numara benim adıma çıkacak. Kapımda delirmiş adamlar olacak. Ya da davalar açılacak.

Arkadaşlar hafife almayın. Herkes üzerine olan hatları bir kontrol etsin. 6 taneden biri çürük çıktı başım belaya girdi diyorum. Başlamadan engel olun!
    Kimse şerefimi riske atamaz.
    Bunların hesabı sorulmalı!

• Bende 1 gün nezaretde yatmıştım, hiç gitmediğim bir ilde, hiç kullanmadığım bir telefona hat taktığım için! Tam bir muamma .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Bende 1 gün nezaretde yatmıştım, hiç gitmediğim bir ilde, hiç kullanmadığım bir telefona hat taktığım için! Tam bir muamma .

Büyük geçmiş olsun hocam. Üzerimize kaç hat var nasıl öğrenebiliriz? Huylandım şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

Bende 1 gün nezaretde yatmıştım, hiç gitmediğim bir ilde, hiç kullanmadığım bir telefona hat taktığım için! Tam bir muamma .

Büyük geçmiş olsun hocam. Üzerimize kaç hat var nasıl öğrenebiliriz? Huylandım şimdi

Müşteri hizmetlerini arayın. Onlar size söylüyor.
    Birde dikkat edilmesi gereken, kimlik fotokopisi bırakırken, fotokipinin üzerini paraf etmek. Kocaman harflerle çapraz şekilde, falanca işlem içindir diye. Yoksa başka işlerde de kullanıyorlar maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Sıkıntılı bir dönem idi, konuyu bile unutmuşum, m.h. ile epeyce telefon trafiği yaşadık ama sonuç ne oldu onu bile hatırlamıyorum :)

Dosya sırası gelmemiştir. yıllar sürebiliyor. Fakat 2007 de yaşamışsın. 2011 de benim başıma daha kötüsü gelmiş. yani yıllar sonra sırası gelse bile peşini bırakma lütfen. Bırakanlar
    yüzünden başkalarınında canı yanmaya devam edecek. Birşeyleri değiştirmek lazım.
    Tekrar daha kötüsünü yaşamayacağın ne malum? Benim davamda 2008 den beri sürüyormuş. Ancak 2011 de bulmuşlar beni...
    Ayrıca bilmen gereken birşey daha var. Eğer sana mahkeme çağrı yaparda gitmezsen, 2 ay senden cevap alamazlar ise, takipsizlikten dava düşüyor. Suçlular aynı yaptıklarına devam edebiliyorlar.

• quote:

Dostum benide tutacaklardı da savcı gerek duymadı. >Şükürler olsun. Geçmişler olsun. KOnu bayilerin bu hatları çıkartması değil. Bu açığa turkcell gibi kuruluşların engellemek için kural veya prosedür koymamaları yani denetimsizlik.
    Müşterisini hiç mi korumaz bunlar!!! yeni mi oldu bu? peşini bıraktın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_32563090/mpage_1/f_/key_//tm.htm#32563090

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.