Arkadaşlar siz hiç UFO gördünüz mü ? Ben görmedim. Bu anlatacağım olay ufo görmekten çok çok daha şaşırtıcı ve ilginç bir olaydır. Foruma kayıtlı bir kullanıcı java ve WORLDTHUNDER nickli arkadaşlarımıza benim cep telefon numaramı kullanarak sms atmış. Küfür yazmış. Ben böyle birşey yapmadım ve arkadaşların gelen kutularında benim cep telefon numaram gözüküyor. Neredeyse papaz oluyorduk. WORLDTHUNDER nicki arkadaşın numarasından da bana sms geldi 4-5 tane hepsi küfürlü. Bu arkadaş ta bana sms atmadı. Avukatıyla konuştu gece gece. Size bizim numaralarımızdan mesaj gelirse lütfen dikkate almayınız. Benim mumaram : 0535 275 ** 88 dir.
Arkadaşınki ise : 0555 422 ** 55
İŞTE BANA GELEN SMS LERDEN BİR TANESİ.
Geçmiş olsun, gerçekten çok kötü bir olay. Bir de telefon no larınızı forumda biryerlere mi yazmıştınız aynı anda. Bu kişi no'ları nerden biliyor.
2. El bölümüne ilan veriyoruz ya oraya yazmıştım ben. Diğer arkadaşlar da aynı şekilde.
Evet gördüm demek sadece mağdur olan biz değilmişiz.
Bundan yaklaşık 3 sene kadar önce böyle bir program vardı bende. Mesaj gönderen numara olarak istediğinizi yazabiliyordunuz. Hata arkadaşlara şaka olsun diye birinin numarasından diğerine "Olm okulda kavga çıktı acilen gel" gibisinden birşeyler yazıp baya bir eğlenmiştim. Geçenlerde yine arama yaptım ama bulamadım aynı tür bir program. Demek ki hala var böyle şeyler...
Arkadaşlar be bir bedava SMS topiğinde yazmıştım bilmem hatırlayanınız veya okuyanınız varmı acaba. kimse durduk yerde kimseye bedava bişey vermez bu bedava SMS olayı milltin başına çorap örer birgün demiştim ..adamlar BEDAVA SMS ADI ALTINDA SAYFA YAPIYORLAR SONRADA MİLLETİN CEP TELEFON NOLARINI ALIP ÇEŞİT ÇEŞİT MANYAKLIKLAR YAPIYORLAR..BUNDAN SONRA sanırım daha dikkatli olursunuz Bedava Sirke baldan talı değildir. sirke herzaman sirkedir.... bunu unutmayın
Arkadaşlar be bir bedava SMS topiğinde yazmıştım bilmem hatırlayanınız veya okuyanınız varmı acaba. kimse durduk yerde kimseye bedava bişey vermez bu bedava SMS olayı milltin başına çorap örer birgün demiştim ..adamlar BEDAVA SMS ADI ALTINDA SAYFA YAPIYORLAR SONRADA MİLLETİN CEP TELEFON NOLARINI ALIP ÇEŞİT ÇEŞİT MANYAKLIKLAR YAPIYORLAR..BUNDAN SONRA sanırım daha dikkatli olursunuz Bedava Sirke baldan talı değildir. sirke herzaman sirkedir.... bunu unutmayın
Ehe güzel yaklamış tebrikler
Bu arada başkasnın numarasından SMS yollamak o kadar da zor bişi değil fakat herkes bilmiyor, bilmesin boşver
Hocam peki beni arayıp ta gece gece rahatsız edenleri, haksız yere küfürleri ben ne yapacam ?
SMS FLOOD İSİMLİ BİR PROGRAMLA İSTENİLEN KİŞİNİN TELEFON NUMARASI YAZILARAK her yere,her telefon numaarasına rahatca sms yollandıgını bizzat biliyorum. Hepinize geçmiş olsun.Bu tür hareketler yapan ve insanları birbirlerine düşüren kişileri kınıyorum. Tekrar geçmiş olsun.saygılarımla.
Negative bazı işler bazı kişiler için çocuk oyuncağı olmakla beraber bazıları içinse çok zordur ben herzaman söylemişimdir bazıları forumda bişeyler sorup öğrenmek istiyorlar ama bu öğrenmek istedikleri şeyleri gerçekten kendileri içinmi soruyorlar yoksa başkalarına zarar vermek içinmi soruyorlar bunu iyi anlamak lazım... başkasının numarasından SMS göndermek tabiki kolay ama bunu kötüye kullananlar olabileceği için açıklamamakta yarar var:)
quote:
Orjinalden alıntı: Negative
quote:
Orjinalden alıntı: enginer804
Bu arada başkasnın numarasından SMS yollamak o kadar da zor bişi değil fakat herkes bilmiyor, bilmesin boşver
Ah eski günler netbulpower wardı... Özledim ya... Walla.. .)
...GeÇMiŞ oLSuN BiLaDeR...
dün aynı problem bende vardı...
-- ADAM BENİM NUMARAMDAN BANA : "SANA ARABA BEGENİYORUM,NASIL BİR ŞEY İSTERSİN." DİYOR -- AZ SONRA GALERİCİ BİLMEM KİM ARIYOR;DİYOR Kİ "NERDE BU ARABA.96TOYOTA VARMIŞ YA.." DİYOR
NEYSE ARABA ALIŞVERİŞLERİ SORUN DEĞİL DE MİLLETE KÜFÜR DE YAZINCA PROBLEM OLABİLİR DEDİM VE HATTI KAPATTIM...BENİ ÇOK ESKİDEN TANIYANLARINIZ VARSA Kİ BENİM ADIMA REHBERDE GÖRÜNMEYEN 100DEN FAZLA TURKCELL HAT VAR...
NOT : ŞİMDİLİK DEVRE DIŞI BIRAKMAN SENIN ACINDAN DA İYİ OLUR..BİRİ SENİ ARADIGINDA(NE KÜFÜR EDİYON DİYE) HAT KAPATILMIŞ OLDUGUNU GÖRÜNCE ANLAYACAKTIR HERALDE...
arkadaslar daha oncelerı fransanın orenge fırması turk sırketlerını destekledıgı bır donemde messenger pro ısımlı programla 007 nolu telefondan bıle mesaj gonderebılırsını ısteyen ındırıp ıncelesın demosunda 5 tane hak verıyor
Terbiyesizlik kınıyor ve geçmiş olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: Negative
quote:
Orjinalden alıntı: enginer804
Aman negative, şimdi sana PM lar yağacak
arkadaşlar bunlar türk mobil sporu adına görmek ve duymak istemedigimiz bir takim olaylar. lutfen
Ben bu olayı 6-7 aydır yapıyorum.eski kız arkadaşımı yeni erkek arkadaşımdan ayırdım.eski ev arkadaşımıda kız arkadaşından ayırdım daha sayısız nimetlerinden faydalandım olayın.Ama son 1-2 haftadır kapattılar artık yollayamıyorum.sadece sınırsız sms atabiliyorum.Ben bununla ilgili topik açıp herkese sitenin ismini vermiştim ama adminler 10 dakikda topiği sildiler.
quote:
Orjinalden alıntı: melantis
arkadaşlar bunlar türk mobil sporu adına görmek ve duymak istemedigimiz bir takim olaylar. lutfen
yeşillik olsun diye konuşmak buna deniyor herhalde