Şimdi Ara

Başkasının pasaportuna IMEI kaydettirme devri kapandı (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
946
Cevap
13
Favori
74.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selaminaleikum

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Çok boş yaptın hacı. Allah akıl fikir versin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selaminaleikum S kullanıcısına yanıt
    Ben şimdiye kadar her türlü vergimi kuruşu kuruşuna ödemiş bir vatandaşım. Başka bir ülkede 1500 birim paraya en son çıkmış bir model telefon alabilirken, bırak telefonu adamlar 2000 birim paraya iş görecek bir araba alabiliyorken biz sadece bırak telefon almayı, almış olduğumuz cihazın kaydına 1500 tl ücret ödüyoruz. Senin burada bu bize ödettirilen fahiş vergileri sorgulaman gerekirken kaçağa geçit yok diyerek saçmalıyorsun. Hoş zaten bu ülkede bir ürün alırken birde devlete aldığın için sen alışmışsın galiba biraz maddi durumunda iyi, ona buna işine bak vergini öde diye boş yapıyorsun. Bu sebeple Allah akıl versin dedim.
    Şimdi otur biraz daha düşün "Gitte vergi öde" demek kolay aslan parçası olmayan şahıs

• quote:

Orijinalden alıntı: selaminaleikum

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Umarım bu mesaj ironidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T Square

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: noGret

3 yıl boyunca kendiniz kullanmanız gerekiyor. 3 yıl sonrasında hat sahibi sınırlaması kalkıyor ve telefon her hat ile çalışıyor.

IMEI kaydederken kimlik no veriyorsunuz, operatörde zaten var, eşleyiveriyorlar.
    bu yil kurali nerede yaziyor?
    bulamadim

• Yurtdışından aldığım telefon bozuldu ve tekrar yurtdışına gönderdiğim servise,adamların değişeceği tuttu telefonu,600₺ ilken kaydetmiştim.
    Şimdi yenisi geldi kayıtsız,bu durumda yapılabilecek birsey var mi?
    Bilgisi olanı konuya bekliyorum

• emre the king kullanıcısına yanıt
    Değişim belgesi ile BTK'ya başvurup IMEI kaydını yeni cihaza aktarabiliyorsun. Apple Store'dan ilgili belgeyi talep et ve BTK'ya başvur. Yasal prosedür bu ve daha önce cihazı yurtdışında değişim gören pek çok kişi bunu yaptı. Yalnız ilk kayıtta iki IMEI de kaydedilmiş olmalı. Aksi halde BTK işlem yapmaz.

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Ben de merak ediyorum bunu

• asgari ücret 2000 lira telefon kaydı 1500 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: T Square

Alıntıları Göster

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    3 yıl sonra tüm hatlarla çalışmasını soruyorsunuz galiba. Forumda bir arkadaş BTK ile yazışmasını koymuştu diye hatırlıyorum. 3 yıl sonra tekrar kayıt hakkı verdiğinden mantıklı oluyor yoksa ömür boyu kullanmak lazım telefonu.
  • 3 yıl sonunda hat sınırlaması kalkıyor mu? ikinci elde rahat rahat satabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayıp oluyor beyler -- 14 Eylül 2019; 17:16:26 >
  • ayıp oluyor beyler A kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu nasıl teyit edebiliriz arkadaşlar bilgisi olan var mı

• 3 yıl sonra tekrar kayıt hakkının çok manası yok kim alsın 3 yıllık aleti üstüne de kayıt parası ödesin falan

• Arkadaşlar bu sahibinden vb sitelerde satılan yani tr de satışı olmayan telefonlarda durum nasıl olacak oradan one plus 7 pro alacaktım. Sorun imei de sorun yaşarmıyım ki ?
  • Kiz arkadasim kendi adina yurtdisindan almis oldugu telefonu dun itibariyle kendi passportuna kaydettirdi, ancak hatti babasi uzerine kayitli oldugundan dolayi telefonun kullanilamiyor suan, eger hatti kendi kendi ustune alabilirse bu bi cozum olur mu? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim

• Evet hattı kendi üstüne alırsa kullanabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirket hatti kullanan birisi yurtdisindan kendisi telefon getirdiginde kayit ucretini odedi ve kendi pasaportuna kayit ettircek ama hat kendinin degil .bu durumda nasil bir islem uygulaniyor .bilgisi olan var mi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.