Şimdi Ara

Başkasının pasaportuna IMEI kaydettirme devri kapandı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
946
Cevap
13
Favori
74.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacxtr

geçmişi etkileyen bir uygulama değil. eğer yasa çıkmadan siz zaten kayıt yaptırdıysanız. Hayır yaptırmadınız ve şu sıralar yaptıracaksanız sizide ilgilendiriyor.
    31 mayistan once kayit olanlari etkilemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizin nasıl bir sorununuz var? Gelir vergisinin yanı sıra satın aldığınız her şeyden kdv alındığının farkında değilsiniz sanırım? Bunun yanı sıra akaryakıt, sigara veya alkollü içkinin yanı sıra limonataya kadar ürünlerden kdv üzerine ötv alınıyor. Siz kiminle dalga geçiyorsunuz. Burada söylenen doğrudan ve dolaylı vergilerin tamamıdır.

• bide insanlara hizmet ediyoz derler bu sülükler .başka ülkelerin aklına gelmiyor bu tarz şeyler içi dışı bozuk bunların

• mantık hatası var bunda satarken nolcak 1 sene sonra

• yasalar geriye donuk islemez. saygilar.

• xiaomi alır imei atarız biz de.

• calisir hocam. sim kilidi imei bazli acilip kapaniyor cunku. cihaz bazli engelleme olmaz. kaldi ki halihazirda da bu yapiliyor zaten, pasaportu olmayan imei kopyaliyor. saygilar.

• Amerikadan telefonu getirir kendi pasaportuma kaydettiririmde bu kadar zorlaştırmanın ne anlamı var. Koymayın o kadar vergiyi bizde ülkemize kazandıralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Oğuzhan Aydemir

Gene yalan konuşuyorsun gelirin %50'si hiç bir zaman alınmıyor vergi olarak aşağıda 2019 yılı gelir vergisi takvimini paylaşıyorum yardımcı olabildiysem n mutlu bana 🤗🧐🤗

Gelir Vergisi Kanununun 103 üncü maddesinin birinci fıkrasında yer alan gelir vergisine tabi gelirlerin vergilendirilmesinde esas alınan tarife, 2019 takvim yılı gelirlerinin vergilendirilmesinde esas alınmak üzere aşağıdaki şekilde yeniden belirlenmiştir.

18.000 TL'ye kadar                                                                                                     % 15

40.000 TL'nin 18.000 TL'si için 2.700 TL, fazlası                                                        % 20

98.000 TL'nin 40.000 TL'si için 7.100 TL, (ücret gelirlerinde 148.000 TL'nin

40.000 TL'si için 7.100 TL), fazlası                                                                              % 27

98.000 TL'den fazlasının 98.000 TL'si için 22.760 TL, (ücret gelirlerinde

148.000 TL'den fazlasının 148.000 TL'si için 36.260 TL), fazlası                                % 35
    haklısın

kaçan kdv ler ne olacak? verilen onlarca hava paraları? harçlar vs ler. ben yalancıyım ülke norveç zaten. populer konulara bak vergi vergi vergi.

vergi kalkınmanın temelidir ancak bu şekilde olmaz. ötvsiz mazot bile oldu 5 lira. olayı sadece gelir vergisi olarak görme. dolaylı vergilerle cebimizden giden paraları düşün.

• medyxnet kullanıcısına yanıt
    Benim anladigim kadariyla kanunda "Seyahat eden kisinin deniyor." Yani kisinin gidip gelmesi gerekiyor, cikis / giris damglarina bakiyor olabilirler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rryzen

Hangi telefon olduğuna göre değişir
    Xperia Compact X1 veya Google 3aXL
    Acaba eski telefonun imei adresini buna nasil kopyalacagiz. Onu arastirmam lazim
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Ekonomik kriz olan bir ülkede iki saray birden yapılır mı?
  • Moribito kullanıcısına yanıt
    Bende yunana gider gelirim telefon amerikadan gelir yine kaydettiririm diye düşündüm. Hatta garanti olsun diye amerikadan gelen telefonun kutusunu açtırırım gümrük kontrolünden şahsi telefonum diye geçirtirim burada da kendime kayıt ettiririm diye düşündüm
  • medyxnet kullanıcısına yanıt
    Ne hallere dustuk.. G8 e girip, super guc olucaktik..
  • Moribito kullanıcısına yanıt
    hocam öyleyiz zaten amerika aslında bizi kıskanıyor :D
  • Yürürlüğe 15 gün sonra girecek diyor. Bu süre içinde yapanlar ne olacak peki ?

• asıl gaye bireysel kullanımı azaltmak değil, bu işin ticaretini yapanlara köstek olmak,

artık pasaport kayıtlı telefonu satamayacaksınız, BİTTİ
  • BUNLARIN DERTLERİ MİLLETE HİZMET!
    Hizmete de bakın. :)

• Doğru mu anladım.

Telefon aldım kendi hattımı taktım. 2 yıl sonra sattım. satın alan adamın hattı bu telefonda çalışmayacak? yani yurtdışından getirilen telefonlar 2. el olarak satılamayacak artık?

Şuan kayıt yaparsam bu kurala tabi olacak mıyım? Yurtdışı telefon var şuan elimde kaydettirmeyi düşünüyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.