Şimdi Ara

Başkasının pasaportuna IMEI kaydettirme devri kapandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
946
Cevap
13
Favori
74.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Mi 8 Lite 128 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-8-lite-128-gb-ithalatci-garantili-pm-HB00000EUG1D

www.technomarket.bg
    Мобилен Телефон XIAOMI MI 8 LITE DS BLACK 128GB - Техномаркет
    https://www.technomarket.bg/telefoni/xiaomi-mi-8-lite-ds-black-128gb-09169635

Aradaki farkın sebebi nedir arkadaşım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarabbim içimden geçenleri biliyorsun. AMİN 🙏

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    hattı imei kayıt öncesinde devretsen sonrasında kullanıcısı başka biri olsa yine mi olmaz?
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    İmei atılmış yurtdışı cihaz kullanıyorum , benimkinde sorun olacak mı ? Ve yasadan sonra imei atılmış cihazlarda durum ne olacak ?
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    elbette bu şekilde sıkıntılı bir durum oluşabilir ama tanıdık birisi olursa ayrıca hattın kullanıcısı ben olursam herhalde bu şekilde olur. ya da android kullanacaksın imei attıracaksın.
  • bu çokomelin işi gücü boş işlermi anlamadım

• Xiaomi aldım, imei attım kullanıyorum. Kafam rahat. İmei yazmanın da önüne geçerlerse o zaman bıçtık.

• eşim yabancı, türkiyeye yerleşti telefonunu kullanamıyor
    ya 2 yıllık telefona 600 tl haraç vericem, ya da iphone 6s'i çöpe atıcam
    para lazımsa mantıklı vergilerin miktarını artır, böyle hukuksuz saçma sapan işlerle vatandaşın cebinden parasını almaya çalışmak nedir?

• Devir Vestel devri
    Gidip kendime Vestel telefon alayım ya ne de olsa yerli ne yaparlarsa yapsınlar adam getirip IMEI çakıyor olay tamam ha iPhone alacaklar artık çinli telefonlara rağbet edecekler ne edek

• Ulan erkeğim, benim bile memelerimi sağa sağa diz kapağıma indirdiler , nasıl bir sömürü bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma Yahşi Batı soygun sahnesi geliyor....Anlayan anladı.

• Ne cep telefonuymuş arkadaş ya. Düşün şu milletin yakasından. Salın gitsin artık.

• Hizmet uzerine hizmet, hizmete bogulduk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 17 Mayıs 2019; 13:30:29 >
  • Tr den tam zamaninda kacmisim imei kaydi nedir ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı haber neden 2 defa giriliyor ? Başkasının pasaportuna IMEI kaydettirme devri kapandı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hangi ülkedesiniz

• Arkadaşlar BTK yı aradım gerekli bilgiyi aldım Eğer cihazınız resmi kayıtlı ise sorun yok ayrıca 31 Mayıstan sonraki cihazları kapsıyormuş bu yasa Bilginize.

• _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    Gene yalan konuşuyorsun gelirin %50'si hiç bir zaman alınmıyor vergi olarak aşağıda 2019 yılı gelir vergisi takvimini paylaşıyorum yardımcı olabildiysem n mutlu bana 🤗🧐🤗

Gelir Vergisi Kanununun 103 üncü maddesinin birinci fıkrasında yer alan gelir vergisine tabi gelirlerin vergilendirilmesinde esas alınan tarife, 2019 takvim yılı gelirlerinin vergilendirilmesinde esas alınmak üzere aşağıdaki şekilde yeniden belirlenmiştir.

18.000 TL'ye kadar                                                                                                     % 15

40.000 TL'nin 18.000 TL'si için 2.700 TL, fazlası                                                        % 20

98.000 TL'nin 40.000 TL'si için 7.100 TL, (ücret gelirlerinde 148.000 TL'nin

40.000 TL'si için 7.100 TL), fazlası                                                                              % 27

98.000 TL'den fazlasının 98.000 TL'si için 22.760 TL, (ücret gelirlerinde

148.000 TL'den fazlasının 148.000 TL'si için 36.260 TL), fazlası                                % 35

• zeusavda kullanıcısına yanıt
    iss turknet :))

• Sıra imei atılan telefonlar için yasa çıkmasına geldi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.