Şimdi Ara

Başkasının pasaportuna IMEI kaydettirme devri kapandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
946
Cevap
13
Favori
74.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki telefonu satarken ne olacak? sadece sıfır cihazlar için geçerli herhalde bu durum..
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    en kötü kullandığın hattı da kardeşinin üzerine devreder öyle devam edersin.
  • Bu iktidar kendi milleti için hiç mi iyi bir şey yapmaz arkadaş!
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkeagle66

en kötü kullandığın hattı da kardeşinin üzerine devreder öyle devam edersin.
    Devredemem cunku cihaz tahahutleri var, zaten tc kimlik no uzerine olayi 30 mayistan sonra gecerli olacak. O yuzden bi kibris yapip geleyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 ay kullanım süresi var telefonlarda neden uğraşıyorsunuz alır alır kullanır satarsınız kayıt yapacak birisine

• Beyler bu yasa yürürlüğe girdi mi? Yoksa bugün yarın bir akrabamın üzerine kaydettireceğim, bize vurmaz değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: limoncuabi

8 ay kullanım süresi var telefonlarda neden uğraşıyorsunuz alır alır kullanır satarsınız kayıt yapacak birisine
    Gerçekten çok mantıklı tebrikler!!! Herkes 8 ayda bir telefon değiştiriyor değil mi?
  • imei atılan telefonlar patlar piyasada bavulcular bu sefer bunlara abanacak

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhancosar8

Beyler bu yasa yürürlüğe girdi mi? Yoksa bugün yarın bir akrabamın üzerine kaydettireceğim, bize vurmaz değil mi?
    15 gün sonra yürürlüğe girecek yazıyor, yani 15 mayısta yayınlandığına göre ay sonuna kadar vaktin var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhancosar8

Beyler bu yasa yürürlüğe girdi mi? Yoksa bugün yarın bir akrabamın üzerine kaydettireceğim, bize vurmaz değil mi?
    30 mayistan sonra yuruluge girecek

• quote:

Orijinalden alıntı: darkeagle66

Her şey güzel hoş peki diyelim ben telefonumu kendi pasaportuma kaydettirdim, 1 sene sonra sıkıldım veya paraya sıkıştım satmak istiyorum, satamayacak mıyım?
    Satamazsın alanın elinde kalır. Resmen yurtiçinden almamız için her şeyi yapıyorlar.

• Allahım şunlardan kurtulduğumuz günleri göster bize amin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • volkans33 V kullanıcısına yanıt
    Daha ziyade cari açık olmasın ülkeden döviz çıkmasın tl değer kaybetmesin istiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Satamazsın alanın elinde kalır. Resmen yurtiçinden almamız için her şeyi yapıyorlar.

Alıntıları Göster
    büyük ihtimalle o işi de ek vergi ile hallederiz, e devlet üzerinden telefon devri olur ve bunada devletimiz devir ücreti alır.
  • Her şey çok daha güzel olacak len

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geldimmigordun -- 17 Mayıs 2019; 12:53:46 >
  • Benim Telefon I phone 7 plus Başka birinin Pasaportuna kayıtlı telefonu alalı Bi 6 ay oluyor Benim telefon kapanırmı sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokkurt1071

Benim Telefon I phone 7 plus Başka birinin Pasaportuna kayıtlı telefonu alalı Bi 6 ay oluyor Benim telefon kapanırmı sizce ?
    benim ip 7 plusuma daha dün sms geldi

Başkasının pasaportuna IMEI kaydettirme devri kapandı

• Kayıtsız cihaz satanlar büyük ihtimalle indirime gitmek zorunda kalacak, kanun yürülüğe girene kadar sattılar sattılar yoksa cihazların çoğu ellerinde patlayacak.
  • Bitmiş ülkemizin çöküşü hızlanıyor. Halka bakma halkı yanında iste... Gerçi halkımız da akıllı değil pek 😏

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.