Şimdi Ara

Başkasının Yerine Sorumluluk Sınavına Girmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi kız söyledi az önce.Benim yerime girer misin falan diye..

Yakalanırsak ne olur?

• Yapmayın etmeyin. Büyük sözü dinleyin. Yakalanırsanız ve başınızdaki gözetmenler gıcık tiplerse iş polise, ordan mahkemeye ve savcılığa intikal ediyor. Ona göre benden söylemesi.
  • Kıza benzer halin varmı ?
  • Nitelikli sahteciliğe girer söyliyimAyrıca bu kadar saçma birşey olabilir mi ya kız yerine erkek sınava girer mi hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Yapmayın etmeyin. Büyük sözü dinleyin. Yakalanırsanız ve başınızdaki gözetmenler gıcık tiplerse iş polise, ordan mahkemeye ve savcılığa intikal ediyor. Ona göre benden söylemesi.

Hadi ya..Kötüymüş.. Tırstım bi an.

Ben de onu dedim..Kız yerine erkek girer mi sınava diye..Dikkat etmiyo hocalar.İsmi saklarsın falan dedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::SadeceÖğrenci:: -- 29 Ağustos 2009; 13:31:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ::SadeceÖğrenci::

quote:

Yapmayın etmeyin. Büyük sözü dinleyin. Yakalanırsanız ve başınızdaki gözetmenler gıcık tiplerse iş polise, ordan mahkemeye ve savcılığa intikal ediyor. Ona göre benden söylemesi.

Ben de onu dedim..Kız yerine erkek girer mi sınava diye..Dikkat etmiyo hocalar.İsmi saklarsın falan dedi..

Valla ben üstüme düşeni yapıp söyleyeyim de. Sonra başınız ağrımasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ::SadeceÖğrenci::

quote:

Læ kullandırtma kendini başına bela alıcan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

Nitelikli sahteciliğe girer söyliyimAyrıca bu kadar saçma birşey olabilir mi ya kız yerine erkek sınava girer mi hiç

Yaa harbi komedi, Hani birbirine benzeyen 2 kişi sınava giriyor tamam da,

Bu ne saçma bir öneri böyle yahu
  • Ben girdiğim zamanı hatırlıyorumda. Hocalar gerçi beni tanıyordu ama herkesin kimliğini kontrol etmişlerdi. Önce kimliğe sonra surata bakıyorlar. Bir yamuk olursa Rey Mysterio 619 stili bir vuruşla nakavt olursun.
  • quote:

O kadar abartma bence, sadece disipline verirler okadar.
  • benim çıkarım ne demedinmi erkek olsa anlarımda kız bide bence ona reddedemiyceği bi teklif yap
  • Çok sakat bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 13 Şubat 2010; 0:41:13 >
  • Aynen öyle hocaların falan dikkat ettiği yok.
    Ama okulun girişinde yoklama alınıyor orda yakayı ele verirsiniz.
    Ya yoklama alınmadan hemen sınavın olduğu sınıfa gidiceksin yada bu işe kalkışmayacaksın.
    Sınava giren hocalar eğer tanıdıksa orda da yakalanma ihtimali var.
    Yani riske girmeye değmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.