Şimdi Ara

Başkent Üniversitesi 2019 Girişlilere tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başkentte 2.sinifim gelecek arkadaşlar sorularınız varsa cevaplayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• Hocam bennn. Diş fakültesini kazandım (burslu)
    Bağlıca kampüsü

1- genel olarak kampüs hayatından bahseder misiniz
    2- ulaşım açısından servisler varmış, onu anlatabilir misiniz
    3- yemek işleri nasıl oluyor, özel üni diye en çok ondan korkuyorum, ücretler nasıl yemekhanenin filan
    4- üninin sağladığı spor şeylerin ücreti nasıl, yüzme spor salonu olanakları filan var mı
    5- ek burs nasıl oluyor, koşulları ne ve çıkma şansı var mı
    6- genel olarak vereceğiniz tavsiye var mı

• 7- yatay geçiş var mı devlete

• 12galatasaray12 kullanıcısına yanıt
    1- kampüs fena değil cogu üniversite de kampüs olmadiğini veya kuru tarla oldugunu dusunecek olursak oturup sohbet edebileceginiz bi agaçlik cardaklar var hemen yaninda yiyecek içecek alabileceğiniz yer de var kış için kafeleri güzeldir teras kafe özellikle cogu gunumuz orada geçti. Büyük bir kutuphane var internetten bakabilirsin buyuklugune. Araba sayisi biraz fazla ama onlara göre otoparkta çok fazla acemi sofor cok dikkat etmek lazim :D
    2- tüm servisler ücretsiz sihhiye servisi var saat başi kalkar. Semt servislerinin de rotasi var şansıma benim evimin yakinda 8.25de evden cikar 8.30da biner 8.55 gibi okulda olurum gayet rahat kimseyi birakmazlar her semte en az 4-5 servis var.
    3- yemekler biraz pahalı en ucuz 10tlye doyarsiniz benim programim gereği haftada 2 kere yiyordum yemekhane de çorba sulu yemek + 1 ürün 12 tl. Tabi biz teras kafeye gidiyorduk 15 tlye pizzalar hamburger menüler tavuk yemekleri et yemekleri filan oluyor normal yemekhaneden daha lezzetli oldugu için 15 liraya gayet iyi doyuyorduk. Şu açıdan bakıyoruz 5 tl ulasim ucreti vermiyoruz gunluk ee normal okullarda 4-5 liraya yiyorsun ama yemekler yağda yüzüyor. Biz 3-5 fazla verip keyifle karnimizi doyuruyoruz. 3-5 menunun fotografi var istersen ozelden atayim :D
    4-spor işi zayif kucucuk bir salon var 1-2 gun gittik ama olmuyor ama buyuk saha var koşu filan yapiyorsan etrafinda dönebilirsin kimse olmuyor zaten.
    5- sanirim 3.50 ortalamayi gecmek gerekiyor bir de sayisi belli 3.50 ortalamayi gecip 3.90 filan yapanlar olursa onlar alir sana sira gelmesi zor olur tabi daha detaylari vardir arastirmak lazim.
    6- Aptal kesim fazla ücretli burslu farketmez. Tam burslu okuyup sağda solda ben tam bursluyum diyerek gezip bir de zenginlerle yarismaya calisip parasini boşa harcayan aptallar da var. Aşırı zengin olup gerçekten nazik olan iyi niyetli insanlar da fazla. Yani her burslu iyi olmadigi gibi her ucretli de kotu değil. Kimse kimseye pek karişmaz etrafta arabasi olmayan gelmesin seklinde takilan moronlar varmis duyduguma göre onlara hiç kulak asma ben ve yakin arkadasim tum sene servis ve otobusle gelip gittik ki okulun buyuk bolumu servislerle gidip geliyor zaten. İnternet okulun içinde gayet iyi. Kulüpler gayet iyi ve maddi durum iyi oldugu icin okulda fazla kulüp var eğleneceğini dusundugune gir kesinlikle, dans kulüplerine katilip yurtdisina bile gidebilirsin :D muhendislik kazansaydin yapay zeka veya robot yapimi filan gayet iyi olurdu. Aklıma birsey gelirse eklerim sormak istedigin olursa ekleyebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sen ne yaptın Allah razı olsun :D

Liseye giderken görürdüm, şansıma benim sokağın altından geçerdi hep, inşallah hâlâ duruyordur :D

Hocam bi de devlete yatay geçiş var mı diye sormuştum ama.
    Bi de hiç önemli değil ama üşenmezsen menünün fotoğrafı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: 12galatasaray12

Hocam sen ne yaptın Allah razı olsun :D

Liseye giderken görürdüm, şansıma benim sokağın altından geçerdi hep, inşallah hâlâ duruyordur :D

Hocam bi de devlete yatay geçiş var mı diye sormuştum ama.
    Bi de hiç önemli değil ama üşenmezsen menünün fotoğrafı olabilir
    Hocam ben de bu sene kazandım Başkent'i bakalım nasıl olacak eğitim öğretim hayatımız :D

Yatay geçiş konusuna gelirsek var hocam öyle vakıftan devlete ya da devletden vakıfa geçiş yok diye birşey yok geçebilirsin yani.
  • N3F3S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam :)

Teşekkür ederim cevap için. Hiç fikrim yok yatay geçiş hakkında da bilmiyorum niyetleniyorum yine de

• quote:

Hayırlı olsun hocam :)

Teşekkür ederim cevap için. Hiç fikrim yok yatay geçiş hakkında da bilmiyorum niyetleniyorum yine de
    Hocam ben de kendim için düşünüyorum ama ben %50 burs kazandım ve ücreti çok yüksek ondan düşünüyorum(Sağlık Yönetimi)

Yani %100 burs kazanmışsınız ve bence Başkent sağlık bölümlerinde(tıp,diş,hemşirelik gibi) vakıf üniversitelerinde ilk 5 e oynar yani bu yüzden bence burs kaybetme gibi bir süreç olmadığı sürece değiştirmeyin üniversitenizi.
    Evet hocam biliyorum, çok güzel bir üniversite. Zaten sadece Hacettepe için değiştirmek istiyorum 😅. 0,3 puanla kaçtı o yüzden biraz da umutluyum. Olursa güzel olur ama olmazsa da olmasın. Zaten 2. sıradaydı Başkent, bildiğim için yazdım.

Teşekkür ederim yorumun için

• quote:

Evet hocam biliyorum, çok güzel bir üniversite. Zaten sadece Hacettepe için değiştirmek istiyorum 😅. 0,3 puanla kaçtı o yüzden biraz da umutluyum. Olursa güzel olur ama olmazsa da olmasın. Zaten 2. sıradaydı Başkent, bildiğim için yazdım.

Teşekkür ederim yorumun için
    Ortalama kasacağız o zaman hocam yapabileceğimiz birşey yok minimum bence 3.30 un üzeri olmalı ki yatay geçiş işlemi daha da kolay olsun.
    Haklısın hocam. Bi rahat bırakmadı bu eğitim sistemi bizi (:

• Makine mühendisliği hakkında bilginiz var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.