Şimdi Ara

Baskent Üniversitesi Kolçaklı Sandalye Büyük Sorun Acil Yardimm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ya sinav yerim aciklandi Baskent Universitesi Hazirlik okulu 1. Kat no 110 sinifta giricekmisim sinava bunu ogrenince babam direk ordaki bir hocayi aradi hocada ordaki siniflarin cogunun kolcakli sandalyeli oldugunu soyledi ama benim sinif oyle mi bilinmiyor, bilen biri varsa yardim edebilir mi yada baskentli arkadasi olan varsa bir sorabilir mi

• kolçaklı sandalyede sınav yapacaklarını sanmıyorum
  • Oluyormuş geçen seneden bundan çeken çok olmuş tahta falan yaptiriyorlarmis ama olmaz oyle sey ya tahta falan fayda etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: alonsok

Oluyormuş geçen seneden bundan çeken çok olmuş tahta falan yaptiriyorlarmis ama olmaz oyle sey ya tahta falan fayda etmez
    Bende başkent üniversitesinde giricem kolçaklı olursa zor olur benim için hele birde kalemi değişik tutuyorum dahada zorlanırım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEHHANI -- 13 Mart 2014; 22:13:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Bende başkent üniversitesinde giricem kolçaklı olursa zor olur benim için hele birde kalemi değişik tutuyorum dahada zorlanırım :(

Kardesim yanlis anlasilma olmasin baskent universitesinin tamaminda degil bu sadece hazirlik okulundaki siniflar boyle kolcakli sandalyeymis
  • quote:

quote:

Kardesim yanlis anlasilma olmasin baskent universitesinin tamaminda degil bu sadece hazirlik okulundaki siniflar boyle kolcakli sandalyeymis

Bende hazırlık okulunda gireceğim bağlıca kampüsü
  • quote:

quote:

quote:

Bende hazırlık okulunda gireceğim bağlıca kampüsü

Aynen kardesim gecmis olsun sanada kolcaklida giriceksek cok kotu ben soyliyim yani olacak is degil aklim almiyor optik nereye konulur kitapcik nereye konulur nasil rahat edilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bilgisi olan yok mu ya yardim lutfen
  • Ben google dan ve başkentin sitesinden baktım onlardan değil de masa vardı. Umarım kolçaklı değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stumaster

Ben google dan ve başkentin sitesinden baktım onlardan değil de masa vardı. Umarım kolçaklı değildir.
    geçen yıldan giren varsa bilgilendirebilir mi kardeşim de orda gircekmiş kolçaklıysa bitti sınav onun için 195lik adama kolçaklı sıra mı olur be
  • quote:

Orijinalden alıntı: touen

geçen yıldan giren varsa bilgilendirebilir mi kardeşim de orda gircekmiş kolçaklıysa bitti sınav onun için 195lik adama kolçaklı sıra mı olur be

Aynen bende 1.90ım kilo 90 yani eğer kolcaklıysa büyük sıkıntı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: touen

Aynen bende 1.90ım kilo 90 yani eğer kolcaklıysa büyük sıkıntı

Alıntıları Göster
    Gözüme uyku girmedi valla bilgisi olan paylaşsın

• Beyler babamın arkadaşının dediğine göre hazırlık binasında bazı sınıflar bölüm bazıları hazırlık sınıfıymış. Bölüm sınıflarında masa hazırlıkta kolçaklılar varmış. Yarın gidip bakıcaz umarım açık olur.
  • Benim masama bakmislar normal masaymis kardesim darisi basina
  • quote:

Benim masama bakmislar normal masaymis kardesim darisi basina

Dikkat et değiştirmesinler
  • Yok hocam benim siniftaki tum herkesin sirasi normalmis
  • quote:

Yok hocam benim siniftaki tum herkesin sirasi normalmis
    Zaten öyle bi durumda fark edilir herhalde.
  • 2011'de ygsye bizzat orda girdim, aynı bina hatta sınıf da böyle birşeydi :D
    Gayet güzeldi sırası, kolçaklı değildi yani.
  • quote:

Arkadaslar ya sinav yerim aciklandi Baskent Universitesi Hazirlik okulu 1. Kat no 110 sinifta giricekmisim sinava bunu ogrenince babam direk ordaki bir hocayi aradi hocada ordaki siniflarin cogunun kolcakli sandalyeli oldugunu soyledi ama benim sinif oyle mi bilinmiyor, bilen biri varsa yardim edebilir mi yada baskentli arkadasi olan varsa bir sorabilir mi

Ben başkentte okuyorum hazırlık binasında A110 B110 C110 D110 hepsinde kolçaklı sandalye var.
  • Hocam a blok 10 nolu salon hakkında nasil bilgi edinebilirim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.