Şimdi Ara

Basket safsatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşten güçten geliyorum. Forumu açıp bakıyorum futbol takımımızla ilgili taraftarın gündemi nedir ? Transfer söylentilerine taraftarın tepkisi nedir ? Acaba gelecek futbolcularla ilgili analizler nedir ?

Genel tartışma konusu basket tartışma safsatalarıyla dolu. Bu forumda futbol bölümü olduğu gibi basketbol bölümü de yok mu ? ee var...

Gidin orada yazın ne istiyorsanız orası da canlansın hem. Ben 31 yaşındayım basketboldan nefret ediyorum. Bu yaşıma kadar asla ilgimi çekmemiş. Fenerbahçe NBA şampiyonu olsa umrumda olmaz. Aferim der geçerim.

Yöneticiler bu işle mümkünse ilgilensin. Forum bölümleri amacına yönelik kullanılsın. Bizim taraftardan başka da kafa ütüleyen yok bu konuda.

• Bende disiplinden yanayim. Hatta tartisma transfer konusunda ottan bktan dolu mesaj var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de futbol her şeydir. Fenerliler boşuna basketle övünmeye çalışıyorlar. Futbol takımı başarılı olsa yüzde doksanı basketin yüzüne bakmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Trump -- 23 Haziran 2019; 21:53:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Futbol'da ters ayak dönemi
    13 yıl önce açıldı
    Beşiktaş Basketbol Ana Konusu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.