Şimdi Ara

Futbol'da ters ayak dönemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
13.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Messi, Ronaldo, Ribery, De Mari futbolun en iyileri. Hepsi de ters ayaklı kanat oyuncusu. Savunma yapabilen oyuncular karşısında zorlanan teknik adamlar, çareyi ters ayaklı kanat oyuncularında buldu. Bende sol ayaklı bir sağ kaant futbolcusuyum sizce sol ayağım soldamı oynamam daha faydalı yoksa sağdamı ?

• Niye siz cin misiniz gardaşlar?
  • sola çekip sert şut vuruyosan sağda oyna ama çizgiye inip orta açıyosan solda oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strahd von Zarovich

Niye siz cin misiniz gardaşlar?

İnsanız gardaş robben ribery di maria ronaldo gibi yıldızlar ters kantlarda oynuyorlar ayaklarına göre içeri katedip daha iyi gol atabilmek için yani ayakalrı terse bakmıyor onlarda insan
  • quote:

İlk defa şöyle bi' mesaja güldüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Todd

quote:

İlk defa şöyle bi' mesaja güldüm.

Valla ne diyeyim, ilk defa böyle mesaj yazdım
  • Öncelikle ters ayaklı kanat oyuncuları, savunma yapabilen oyuncular olduğu için değil hücum futbolu değer kazandığını için oluştular. Eskiden çoğu takım kapanıp kanatlardan orta vs. organizasyon yapıyorken günümüzde üst düzey takımlar kanatlarda dibe inmeden ceza sahasına giriyor bkz messinin sağdan ronaldonun soldan içeri girmesi veya vurması gibi... Kısacası durum takımın futbol anlayışına bağlı eğer sen hızlı koşabilen sağlam bir oyuncuysan niye ters ayakta kanat oynamayasın hem daha rahat şut çeker hem daha rahat içeri girip tehlike yaratırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel_

sola çekip sert şut vuruyosan sağda oyna ama çizgiye inip orta açıyosan solda oyna

Toplara çok iyi vurabiliyorum ortalarımda iyi ama sağ kanada geçtimde orta açamıyorum sadece iyi çalım atıp içeri giryorum ya pas ya şut soldada kaleye vuramıyorum pas orta sadece
  • sana nasıl rahat gelıyorsa oyle oyna . Ben ofansif oynuyorum , ataklara katılıyorum ama sağ ayağım
  • Ben hızlıym şöyle bi ters durm söz konusu solda oynadım zaman çalım atmaıyorum dip çizgide mecburen orta oda tutarsa ama sağ çizgide oldum zamanda çalım atıyorum süper falso verebiliyorum sağdan sola çekip ortalıyabiliyorum ama dip çizgiye indimde kaptırabiliyorum sağ ayağım çok kötü hiç kullanamıyorum diyebilirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoooLBanned

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel_

sola çekip sert şut vuruyosan sağda oyna ama çizgiye inip orta açıyosan solda oyna

Toplara çok iyi vurabiliyorum ortalarımda iyi ama sağ kanada geçtimde orta açamıyorum sadece iyi çalım atıp içeri giryorum ya pas ya şut soldada kaleye vuramıyorum pas orta sadece

o zaman içerde kafa vurabilen kule varsa sola geç ayağına top isteyen forvet varsa sağa geç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.