Şimdi Ara

Basketbol ayakkabısı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaşım 14 boy 1.87-1.90 arasında kilom 76 (e tabi boy olunca :D ) basketbol ayakkabısı arıyorum pek zıplayamadığım için iyi zıplatan bir şey olmalı kobe 9 em low önerdiler ama türkiyede bulamadım bulunan yer varsa atar mısınız Hyperdunk 2014 e baktım güzel geldi ama şekilli bişey olsun istiyorum az çok hem hyperdunk guardlar içinmiş sanırsam ben pivot oynuyorum şöyle ayağı iyi kavrayan güzel zıplatan ayakkabı önerebilirmisiniz?

• Hyperdunk pivot için uygundur alabilirsin, bi de boyunla fazla övünme o zayıflıkla bi omuza bakarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten boy Allah vergisi :) Bu arada uygun fiyata kobe 9 low buldum çok arada kaldım kobe 9 elite low mu hyperdunk mu yarın gidip alacağım acil söylerseniz sevinirim
  • LoneFreak L kullanıcısına yanıt
    Ayakkabı zıplatmaz, kendin zıplarsın
    Bu arada fiziğimiz benziyor boy 1,87 kilo 67 ama ben guard oynuyorum ayakkabı da jordan cp3 vii güzel ayakkabı tavsiye ederim

• Merhaba hyperdunk aldım ve SÜPER %100 tavsiye ederim

• Fiziğimiz benziyor demişsin nasıl atışlarımı ve zıplamamı geliştirebilirim

• LoneFreak L kullanıcısına yanıt
    Öncelikle atışların tabirle "bilek" olmalı. Basketçilerin attığı gibi. Atış zor bir tarz olsa da blok yeme olasılığını düşürür. Bu atışı yapabilmek için bilek gücü gerek. Stil çalıştıkça da oturur. İnternetten bir iki video izle kobe shooting style, curry shooting style bunları potanın dibinden çalış. Örneğin ben 100 kere atıp bir adım geri çekelerek 1 ay içerisinde boyalı alan ve dışarısından çok başarılı bir atış sahibi oldum. Aynı zamanda atış oturduktan sonra sürekli çalışman gerek ki formunu kaybetmeyesin. Yeterli gücü sağlamak için şınav da çalışabilirsin.

Zıplamak ise bana göre mental bir şey bazen Smaç basacak kadar zıplarken bazı maçlar da potaya bile değemeyebiliyorum. Geliştirmek için Jimnastikçilerin yaptığı bacak esnetme hareketleri yararlı olur. Halteri omzunda sabit tutup bacaklarından aldığından kuvvetle eğilip kalkarsan çok faydalı oluyor. Koşmak da bacak gücüne faydalı bir antrenman. Çok çelimsiz olmadığın sürece çalışarak çalışarak geliştirirsin. Bu arada kaç yaşındasın ve ne amaçla geliştirmek istiyorsun :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayakkabı Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2001 liyim gelişmek isteme amacım hmmm , açıkçası lisede okul takımındakilere kıyak geçiyorlar ama tabi bu değil , en iyilerden biri olmak kendimi geliştirmek ve alleyle smaç basabilmek bunu yaptığımda zirverde bırakacağım (şaka) , kendimi geliştirmem lazım ve tam 90 derecelik bir açıyla duruyor kol ama atarken kolum sallanıyor ve çok kaslı değilim duvara dayanıyorum sandalyeye oturur gibi o geliştirir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.