Şimdi Ara

Basketbol Bölüm Seviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugüne kadar 2012 yılından beri düzenli gerek Efes sayfasında olsun gerek diğer sayfalarda olsun bir çok basketbol ile ilgili gelişmeyi yorumladım. Basketbolu elit bir spor ve kendine has orjinal taraftarı olduğu için seviyorum. Ama bugüne kadar hiçbir takıma kötü söz ya da hiç kimseye durduk yere kötü bir söz söylememe rağmen (bana ya da takımıma şunları dedi diyen varsa çıkartsın göstersin) benim tuttuğum takım olan Efes ve şahsıma sürekli hakaretler, tartışma çıkarıcı sözler, laf atmalar oluyor. Arkadaşlar burası bir forum, herkesin istediği yere yorum yapması normal ama burada kimse kimseye düşman değil. Seviyeyi artık bu kadar düşürmeye gerek yok. Efes, hiçbir taraftar grubu olmayan sadece eğlence amaçlı insanların gidip maçlarını izlediği bir şirket takımı. Bugüne kadar da Efes'în hiçbir takımla düşmanlığı kavgası olmadı. Beşiktaş ile son günlerde sahadan çıkma muhabbeti oldu ama bu olayın Efes kulübüyle bir alakası yok. Takımı çeken başkan. Burada bu olay yüzünden Efes sayfasına ve Efes taraftarına kin kusmaya gerek yok. Yeter artık! Biz kimsenin düşmanı değiliz neden herkes bize düşman? Bir laf atma derdinde?

• Tipik Beşiktaş taraftarlığı. Zaferi kaldıramayan bir yapıları var. Gönlünüzü ferah tutun hocam, finalde 4'lediğimizde kendilerine geleceklerdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.