Şimdi Ara

Basketboll hakkında !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 mac ustune ilk yarı mac sonucu oynanabılıyormus sanırım

şimdi iki mac bildigim zaman bana en az getırısı ne kadar olur tahmınınce sımdı 2 mac ıcın 4 ganyanmı carpılacak yoksa sadce 2 ganyan mı misal ornek vereyım

ilk yarıyı bıldım 2,5
    bu 1. macın
    ikinci yarıyıda bıldım 2,5

ilk yarı bildim 3,0
    buda 2. macın
    ikinci yarıyıda bıldım 2,5
    ----------------------------------------
    46.875 bu sekılde mı insallah anlatabılmısımdır

• quote:

Orijinalden alıntı: hasbar

yazdıklarından bir şey anlamadım ama 2 mac oynadın ılk yarı ms olarak 1-1 2-2 ise 2.25 oran var 1-2 2-1 oynarsan 4 oran var hangisini oynadıysan carpacan

dostum bılmedıgım ıcın mazur gor kusura bakma sımdı ılk yarı mac sonuclarında heryarı ıcın bır ganyanmı oluyor yoksa her yarı ıcın ayrı bır ganyanmı oluyor

yukarda belırttıgım gıbı 2 mac oynadık

mesela 2 farklı macın ılk yarı ve mac sonuclarını bıldım

nasıl bır ganyan carpımı oluyor merak ettıgım bu inşallah bu sefer anlatabılmısımdır sanırım benımde yazdıkalrından anladıgım kadarıyla yarılarda farklı durum olrsa 4 aynı durum olursa 2 ganyan oalcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcurt -- 11 Ocak 2010; 20:28:09 >
  • quote:

ilk yarı maç sonucu oynadıysan hem iy hem ms bileceksin aynı anda bunun oranıda 1-1 ve 2-2 için 2.25, 1-2 2-1 için 4 dür tabi handikaplarada dikkat etmen lazım

dusuncem su aslında dostum bıraz rısklı ama olasılıkları oynıycam yanı sonunç ne olursa olsun bılmıs olucam ama onemlı olan yatırdıgım parayı kurtarabılırmıyım .. o yuzden sordum kac ganyan carpılacak dıye :)
    2,5x2,5x2,5x,2.5 = 39 oluyor ve yatırdıgım parayı kurtarıyorum benım aradıgım bu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozcurt

quote:

ilk yarı maç sonucu oynadıysan hem iy hem ms bileceksin aynı anda bunun oranıda 1-1 ve 2-2 için 2.25, 1-2 2-1 için 4 dür tabi handikaplarada dikkat etmen lazım

dusuncem su aslında dostum bıraz rısklı ama olasılıkları oynıycam yanı sonunç ne olursa olsun bılmıs olucam ama onemlı olan yatırdıgım parayı kurtarabılırmıyım .. o yuzden sordum kac ganyan carpılacak dıye :)
    2,5x2,5x2,5x,2.5 = 39 oluyor ve yatırdıgım parayı kurtarıyorum benım aradıgım bu

o şekilde olmaz 2 maçıda bildiysen 3 ihtimal var 1.ihtimal 2.25 carpı 2.25 yani 5 2.ihtimaı 2.25 carpı 4 yani 9 3.ihtimal 4 carpı 4 16 tüm ihtimalleri oynarsan 16 kolan yapar yani kar edemezsin

ewt dostum o zaman kar edemeyız bılmedıgım ıcın gecen gece aklıma gelmıstı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.