Bildirim
.::: Basketbol mu ? / Futbol mu ? :::.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
.::: Basketbol mu ? / Futbol mu ? :::.
(En Son Oy Tarihi: 12.10.2023)
Giriş
-
futbol savaştır, futbol holiganlıktır, futbol adam bıçaklamaktııır! -
8 yıl futbol oynadım, şuan 6 aydır basket oynuyorum.. şimdi 8 yıl futbol oynadığım için acıyorum kendime.
basketbol süper bişey yaa. hele şu block u koyduğun çıkan ses ve herkezin size bakması.. -
Bilirim o sesi -
Bence kesinlikle basketbol çünkü oyun boyunca her dakika heyecan her dakika farklı sayı,block süper bişe ya ama futbol oyle değil gol olana kadar yıl oluo biri hareket yapmayı düşünse bile uygulayamıyor -
futbolu çok iyi oynarım ama basket oynamayı futbla yeğlerdim -
Sol ayağımı ve elimi mukemmel kullanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 18 Mayıs 2008; 22:51:11 > -
Futbol -
futbol nedeni yok -
Basketbol -
nereye futbol
lütfen biraz streetball izleyin bir sürü haraket yapan grup var bunların en güçlü adayı and1 başlarındada nba ballers ' ın baş kahramanlarından HotSauce var .... normalde baskette ayak yoktur ama streetball da ayağıda katıyolar futboldan pek bir fark kalmıyor baskette çeviklik ve hızlı göze hoş olan basketten 10x daha fazla haraket var kesinlikle basketbol ... 7 yıldır basket oynuyorum ama bana futbol bassket kadar güzel gelmiyor.. -
futbol bee sorulcak soru degil bence :D -
Futbolda sonucun ne olacağı başlardan az çok bellidir.Ama baskette her an her şey değişebilir. -
quote:
Orjinalden alıntı: emreovic5
nereye futbol
lütfen biraz streetball izleyin bir sürü haraket yapan grup var bunların en güçlü adayı and1 başlarındada nba ballers ' ın baş kahramanlarından HotSauce var .... normalde baskette ayak yoktur ama streetball da ayağıda katıyolar futboldan pek bir fark kalmıyor baskette çeviklik ve hızlı göze hoş olan basketten 10x daha fazla haraket var kesinlikle basketbol ... 7 yıldır basket oynuyorum ama bana futbol bassket kadar güzel gelmiyor..
Hocam sana aşırı katılıyorum -
Basketbol hem daha estetiktir, hem de izlemesi zevklidir. Ama futbolun oynaması daha zevkli bana göre. -
kimse futbol demesin beyler basketbol. ben basketbol oynayabilsem hiç bırakmazdım ama yetenek yok futbol bana çok kolay geliyor ama küçüklükten beri oynuyorum belki ondandır. basketbolun karizması ayrı oluyo. baskette birde paslar-kurallar-hareketler falan daha kompleks. tekrar basketbol diyorum -
quote:
nereye futbol
lütfen biraz streetball izleyin bir sürü haraket yapan grup var bunların en güçlü adayı and1 başlarındada nba ballers ' ın baş kahramanlarından HotSauce var .... normalde baskette ayak yoktur ama streetball da ayağıda katıyolar futboldan pek bir fark kalmıyor baskette çeviklik ve hızlı göze hoş olan basketten 10x daha fazla haraket var kesinlikle basketbol ... 7 yıldır basket oynuyorum ama bana futbol bassket kadar güzel gelmiyor..
C.Ronaldo
Ronaldinho
Messiyi izle hareketlere bak sonra konuş, hele topu kaleye doğru vurduğunda o falso süper birşey, baskette sizi ateşliyicek bir taraftar bile çok az bulunur golü attığında o sevinç basketin neresinde var, sevinç coşku üzüntü bunların hepsi futbolda baskete göre fazlasıyla var...
-
quote:
Orjinalden alıntı: OzCrash
quote:
nereye futbol
C.Ronaldo
Ronaldinho
Messiyi izle hareketlere bak sonra konuş, hele topu kaleye doğru vurduğunda o falso süper birşey, baskette sizi ateşliyicek bir taraftar bile çok az bulunur golü attığında o sevinç basketin neresinde var, sevinç coşku üzüntü bunların hepsi futbolda baskete göre fazlasıyla var...
hocam sende nba-tv nin fragmanlarını izle ayrıca basket seyircileri daha saygın oluyor futbolda holiganlar çok var
-
soru mu buda tabıkı futbol tüm dünyada oynanılıyor nerdeyse
birde futbolu güzelleştiren adamlar varsa ronaldınho ronaldo gibi doyum yoktur
bende süper oynarım futbolu amotör futbolcuyum zaten -
defence defence diye bağırıyorlar ya pfff
Benzer içerikler
- muhabbet kuşu sallabaş hastalığı
- ekrem abi eşi trafik kazası
- troy ve visa farkı
- takip isteğini bekleten kız
- antepsin şurup kullanıcı yorumları
- dünyanın en büyük vinci
- suudi arabistan
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X