Şimdi Ara

.::: Basketbol mu ? / Futbol mu ? :::.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 12.10.2023)
Giriş
  • Sizce en estetik görünüşlü spor hangisi ? Ve Neden ?

vs.

• futbol savaştır, futbol holiganlıktır, futbol adam bıçaklamaktııır!
  • 8 yıl futbol oynadım, şuan 6 aydır basket oynuyorum.. şimdi 8 yıl futbol oynadığım için acıyorum kendime.
    basketbol süper bişey yaa. hele şu block u koyduğun çıkan ses ve herkezin size bakması..
  • Bilirim o sesi
  • Bence kesinlikle basketbol çünkü oyun boyunca her dakika heyecan her dakika farklı sayı,block süper bişe ya ama futbol oyle değil gol olana kadar yıl oluo biri hareket yapmayı düşünse bile uygulayamıyor
  • futbolu çok iyi oynarım ama basket oynamayı futbla yeğlerdim
  • Sol ayağımı ve elimi mukemmel kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 18 Mayıs 2008; 22:51:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beşiktaş Basketbol Ana Konusu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Futbol
  • futbol nedeni yok
  • Basketbol
  • nereye futbol

lütfen biraz streetball izleyin bir sürü haraket yapan grup var bunların en güçlü adayı and1 başlarındada nba ballers ' ın baş kahramanlarından HotSauce var .... normalde baskette ayak yoktur ama streetball da ayağıda katıyolar futboldan pek bir fark kalmıyor baskette çeviklik ve hızlı göze hoş olan basketten 10x daha fazla haraket var kesinlikle basketbol ... 7 yıldır basket oynuyorum ama bana futbol bassket kadar güzel gelmiyor..
  • futbol bee sorulcak soru degil bence :D
  • Futbolda sonucun ne olacağı başlardan az çok bellidir.Ama baskette her an her şey değişebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreovic5

nereye futbol

lütfen biraz streetball izleyin bir sürü haraket yapan grup var bunların en güçlü adayı and1 başlarındada nba ballers ' ın baş kahramanlarından HotSauce var .... normalde baskette ayak yoktur ama streetball da ayağıda katıyolar futboldan pek bir fark kalmıyor baskette çeviklik ve hızlı göze hoş olan basketten 10x daha fazla haraket var kesinlikle basketbol ... 7 yıldır basket oynuyorum ama bana futbol bassket kadar güzel gelmiyor..

Hocam sana aşırı katılıyorum
  • Basketbol hem daha estetiktir, hem de izlemesi zevklidir. Ama futbolun oynaması daha zevkli bana göre.
  • kimse futbol demesin beyler basketbol. ben basketbol oynayabilsem hiç bırakmazdım ama yetenek yok futbol bana çok kolay geliyor ama küçüklükten beri oynuyorum belki ondandır. basketbolun karizması ayrı oluyo. baskette birde paslar-kurallar-hareketler falan daha kompleks. tekrar basketbol diyorum
  • quote:

nereye futbol

C.Ronaldo
    Ronaldinho
    Messiyi izle hareketlere bak sonra konuş, hele topu kaleye doğru vurduğunda o falso süper birşey, baskette sizi ateşliyicek bir taraftar bile çok az bulunur golü attığında o sevinç basketin neresinde var, sevinç coşku üzüntü bunların hepsi futbolda baskete göre fazlasıyla var...

• quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

quote:

nereye futbol

C.Ronaldo
    Ronaldinho
    Messiyi izle hareketlere bak sonra konuş, hele topu kaleye doğru vurduğunda o falso süper birşey, baskette sizi ateşliyicek bir taraftar bile çok az bulunur golü attığında o sevinç basketin neresinde var, sevinç coşku üzüntü bunların hepsi futbolda baskete göre fazlasıyla var...

hocam sende nba-tv nin fragmanlarını izle ayrıca basket seyircileri daha saygın oluyor futbolda holiganlar çok var

• soru mu buda tabıkı futbol tüm dünyada oynanılıyor nerdeyse
    birde futbolu güzelleştiren adamlar varsa ronaldınho ronaldo gibi doyum yoktur
    bende süper oynarım futbolu amotör futbolcuyum zaten
  • defence defence diye bağırıyorlar ya pfff
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.