Şimdi Ara

.::: Basketbol mu ? / Futbol mu ? :::. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

.::: Basketbol mu ? / Futbol mu ? :::.

(En Son Oy Tarihi: 12.10.2023)
Giriş
  • basketbol hocam.Dribling,smaç ve en önemlisi bloklara hastayım
  • Futbol diyenlerin estetik zevkine ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

quote:

Orjinalden alıntı: emreovic5

nereye futbol

lütfen biraz streetball izleyin bir sürü haraket yapan grup var bunların en güçlü adayı and1 başlarındada nba ballers ' ın baş kahramanlarından HotSauce var .... normalde baskette ayak yoktur ama streetball da ayağıda katıyolar futboldan pek bir fark kalmıyor baskette çeviklik ve hızlı göze hoş olan basketten 10x daha fazla haraket var kesinlikle basketbol ... 7 yıldır basket oynuyorum ama bana futbol bassket kadar güzel gelmiyor..

C.Ronaldo
    Ronaldinho
    Messiyi izle hareketlere bak sonra konuş, hele topu kaleye doğru vurduğunda o falso süper birşey, baskette sizi ateşliyicek bir taraftar bile çok az bulunur golü attığında o sevinç basketin neresinde var, sevinç coşku üzüntü bunların hepsi futbolda baskete göre fazlasıyla var...

hiç bir maçı canlı olarak izledinmi ? falsoyu herkes veriyor ben bile futbol bilmesem bile falso verebiliyorum ne olmuş falso verince önemli olan netice gol olup olmaması orası ayrı bir olay her futbol maçı heyecanlı geçcek diye birşey yok 0-0 bitip kaleye çekilen şut bile olmayabilir ama baskette her maç zevklidir hele King Kevin Garnett'in üzerinden smaç vurduysa o maç başka bir maçtır ama futbolda öle olan çok az şey tamam futbolu izlemesi zevkli olabilir bende severim ama basketteki o zevki bana vermiyor...

• Bunu DH Futbol-Basketbol oylaması olarak değiştirseydin keşke Futbol dünyada daha fazla ilgi görüyor Basketbol ABD 'de fazla ilgi görüyor.
  • ya baskette sürekli atıyorsun. Attığın sayının bir değeri yok futbolda tek gol at üstüne yat
  • Basketboll Tek Geçerim
  • Valla ikisini de oynuyorum.Bazen basket bazen futbol çekici geliyor.
  • Futbolu sevmeyenler Türkiye ile sınırlı kalmış bence
  • her ikisi de spor sonucta her ikisini de yapıyorum
  • basketbol
  • basketbol
  • Futbol oynamak ve izlemekten zevk alırım, ama basketbola da uzak değilim.. İkisini de yoynamaya çalışırım,ama cevabımı soracak olursanız basketbol
  • quote:

Orjinalden alıntı: lost.uur

Sol ayağımı ve elimi mukemmel kullanırım

bende öle
    basket farklı bişe gerçekten block olayı çok muhteşem
    benim boyum çok uzun değil ama block konusunda fena sayılmam benden 10 cm fln uzun çocuğa block bastım
    çocukla baya alay ettiler
    futbol da zevklide her pota olan yer olmuyo
    halı saha fln olmayınca sarmıyo
    o yüzden baskett
  • Sadece F u t b o l
  • Basketbol diyorum.Oynadıkça oynayası geliyor insanın.
  • Futbol...
  • fubolu izlemek basketbolu oynamak güzeldir
  • basketbolun kuralları dahil her şeyi saçma ama futbola baktığında her kural üzerinde düşünülmüş ve yapılmış hiç freestyle seyrettiniz mi youtubede onlar nbde yapılanları ayaklarıyla yapıolar elle değil futbol her zaman liderdi lider ve lider kalacak bu böyle bilinsin
  • 2 side
  •  .::: Basketbol mu ? / Futbol mu ? :::.

Şimdi bidaha düşünün !!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.