Şimdi Ara

.::: Basketbol mu ? / Futbol mu ? :::. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

.::: Basketbol mu ? / Futbol mu ? :::.

(En Son Oy Tarihi: 12.10.2023)
Giriş

Doğduğundan beri futbol oynayan ve lise 1 zamanında o kadar kişi içinde gençlerbirliği altyapısına seçilmiş biri olarak futbol diyorum tabiki... İyi de oynarım hani ... Türk insanının kanında da genel olarak futbol vardır..... Futbol ruhu bambaşkadır ... Futbol kanımızda gezer....
  • basketbol
    3 sınıftan beri oynuyorum şu an lise 1 im çok seviyorum basketi yarın için başka bir okulla maç ayarladık çok zevkli olcak(kesin yencez ama zevkli olcak ) birde boyun uzun olunca daha bir zevkli geliyor(yaş 15 boy 1.95)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeViLThieF

8 yıl futbol oynadım, şuan 6 aydır basket oynuyorum.. şimdi 8 yıl futbol oynadığım için acıyorum kendime.
    basketbol süper bişey yaa. hele şu block u koyduğun çıkan ses ve herkezin size bakması..

Kesinlikle katılıyorum. Blok kadar zevkli bişey olamz ya.boyum 1.70 fakat 1.95 lik adama blok vuruyorum.

hele bloktan sonraki yüz ifadesi paha biçilemez.

O yüzden kesinlikle BASKETBOL diyorum.
  • Futbol ankette daha ağır basar diye düşündüm ... ama yanıldım .. ben yine de futbol diyorum...

Football runs in our blood

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 19 Mayıs 2008; 16:50:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AroLaTH_

Futbol diyenlerin estetik zevkine ben

Tabi canım.
    Gelişine vurulan bir volenin 30 metreden tam doksanlara takılışını izlemenin ne estetiği olur.
  • Her zaman futbol.
  • Her ikiside
  • Basket.
  • Basket baya bi fark atmış sanki
  • Futbolu oynaması,basketbolu izlemesi zevklidir diyen arkadaşa katılıyorum(Çünkü futbol oynarım ama basketten pek anlamam.)Ama bazı futbolu bilmeyen arkadaşlar da C.Ronaldo'nun 1 maçını izleyin falan demiş.Futbolla basketbolun arasındaki farklardan biri de,basketbolda yıldızlar çoğunlukla kurtarıcı olabiliyor maç içinde,fakat futbolda sıkışan oyunda,iyi takım savunması yapan takımlara karşı yıldızlar pek fayda etmiyor.Basketbolda böyle değil.Bir de bir arkadaş uzun olunca basketbol oynaması daha zevkli oluyor demiş,ben de 1.90'ım ve bana da futbol oynamak inanılmaz zevkli geliyor fiziksel açıdan da üstün olduğum için.Yani futbol diyorum
  • Bence boyun önemi yok iki sporda da. Baskette kısa olanda birazda beyin varsa iyi guard olur. Genelde boledir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Futbol ankette daha ağır basar diye düşündüm ... ama yanıldım .. ben yine de futbol diyorum...

Football runs in our blood

Ben biliyodum bole olacagını
  • İnsanların düşüncelerine bir gram değer vermeyen bir toplum olduk çıktık.
    Futbol diyenlerin aklına falan diyenler olmuş.
    Gerçekten garibiz...
  • Pestilimi çıkarana kadar basketbol oynarım
  • Çok iyi futbol oynarım ama basketbol bence çok daha estetiktir...Basketboll yeteneğimde futboldan çok daha fazla 16 yaşımdayım basket topunu ilk kez bu yıl elime alıpta adam gibi oynamaya başladım ama futboldan bacak kasları sağlam bayağı zıplayabiliyorum...Çok aşırı block basarım millet "ooo" falan diyor ama bana hiç estetik gelmiyor block gayet normal birşey bence...Futbol trübünleri holiganlığından tut, takımı ateşlemeye kadar her yönden çok daha iyidir...Kadıköy'e ben genelde maç için gitmem oradaki atmosfer bambaşkadır, takım gol attığında deli gibi aşağılara yığılmak, tanı tanıma herkese sarılıp o coşkuyu yaşamak herşeyden güzeldir...
  • FUTBOL; Hem Oynaması Hemde İzlemesi . . .

Futbol (İngilizce: football), dünyada en yaygın takım sporudur. Başta Avrupa ve Güney Amerika ülkeleri olmak üzere hemen hemen tüm ülkelerde çok sevilir ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından izlenir.
  • Küçükken basketbolu daha çok severdim, ama şimdi futbol diyorum.
  • Basketbol Gibi Oyunmu Var Yaa Futbolu Bilende Oynuyor Bilmeyende Ama Basket Öylemi Yetenek İster Yeteneeek
  • Basketbol ve futbolu estetiklik bakimindan kiyaslamak bile hata. Basketbol havada , karada , denizde her yerde daha estetikdir.
  • 8sene Basket oynadım. Top çemberden geçtiğinde çıkan pff sesini hiçbirşeye değişmem. Üstelik oyun futbola göre çok daha hızlı oynanıyor ve daha çabuk değişebiliyor. Ha burdan futbolu sevmediğimiz anlamı çıkmasın, daha dün halı sahadaydım.. Ama basketin yeri başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria35 -- 25 Mayıs 2008; 10:10:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.