Şimdi Ara

.::: Basketbol mu ? / Futbol mu ? :::. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

.::: Basketbol mu ? / Futbol mu ? :::.

(En Son Oy Tarihi: 12.10.2023)
Giriş
  • Estetik diyen Cristiano Ronaldo'nun tek bi maçını izlesin :)

Ve yine göze hitap eden bişeyler görmek isteyenler Çarşamba 21:45'te StarTV'yi izlesin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rádèøή

Estetik diyen Cristiano Ronaldo'nun tek bi maçını izlesin :)

Ve yine göze hitap eden bişeyler görmek isteyenler Çarşamba 21:45'te StarTV'yi izlesin...

Sınırlama yapıyorsun. Habuki baketbolun her adamı her maçı esetik. Şu maç falan değil aç bi basketbol maçı her dakika ayrı estetik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

Bunu DH Futbol-Basketbol oylaması olarak değiştirseydin keşke Futbol dünyada daha fazla ilgi görüyor Basketbol ABD 'de fazla ilgi görüyor.

Neden müdür ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lost.uur

quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

Bunu DH Futbol-Basketbol oylaması olarak değiştirseydin keşke Futbol dünyada daha fazla ilgi görüyor Basketbol ABD 'de fazla ilgi görüyor.

Neden müdür ?

Herkez NBA'dan bahseder gidipde İngilterenin basket ligini bile bilmiyoruzdur, ama futbolda her ülkenin neredeyse ligi bellidir özellikle avrupa

+

http://www.youtube.com/watch?v=bGi62xp6FxY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TruuChainz -- 19 Mayıs 2008; 12:49:57 >

• Futbol da,basketbol da oynuyorum.

Ama bence de basketbol daha estetiktir.Zaten Türklerin başarılı olduğu alanlardan biridir...Şu an Türkiye ligi bu sezon Avrupa'nın en kaliteli ligi olmuştur.Basket oynamak futboldan daha zevkli gelmiştir bana her zaman.Zaten kızlarda basketcilere daha farklı gözle bakıyo heralde,sırf bu yüzden oynamakta saçma.
  • BasketBoll
  • Bence zentbol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £villiet -- 19 Mayıs 2008; 13:33:24 >
  • bu geceki boston-cleveland maçını herkes izlemiştir umarum 3 saat sürdü serinin son maçıydı lebron - p.pierce kapışması oldu çok süper bir maçtı dediğim gibi boston eledi finalde new orleans - boston olcak
  • Eskiden futbol mu daha estetiktir basketbol mu diye konu açmıştım ama şimdi bulamadım . Herneyse , bana göre basketbol daha estetiktir .
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreovic5

bu geceki boston-cleveland maçını herkes izlemiştir umarum 3 saat sürdü serinin son maçıydı lebron - p.pierce kapışması oldu çok süper bir maçtı dediğim gibi boston eledi finalde new orleans - boston olcak

Lakers noldu müdür ? Elendi mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lost.uur

quote:

bu geceki boston-cleveland maçını herkes izlemiştir umarum 3 saat sürdü serinin son maçıydı lebron - p.pierce kapışması oldu çok süper bir maçtı dediğim gibi boston eledi finalde new orleans - boston olcak

Lakers noldu müdür ? Elendi mi ?

lakers da geçti şimdi s.a - n .o maçının galibiyle final oynayacaklar diğer finaldede detroit - boston bana göre finalde n.o - boston
  • quote:

evt dün gece süperdi mac. lebron - p.pierce kapışmasıda mactan daha süperdi
  • L.A maçlarını kaçırdım o yuzden bilmiyordum. Bence L.A finalist olur. MVP de tabiki Kobe Bryant
  • Çoğukişi futbol diyicek ama tabiki

basketbol
  • Futbolu oynaması , Basketbolu izlemesi zevkli bana göre .

İyi derecede futbol oynarım arada sıradan basketbol oynamaya çalıştım ama hiç bi zevk almadım üstüne canım sıkıldı

Ama Tv'yi açıp futbol izlemem basketbol izlerim .
  • Basketball dan kastınız burda sadece Nba ayrıca Nba showbussiness resmen önemli olan show ve estetiktir buna yatırım yapılır.Tabi ki bu olayları en iyi yapanlar Amerikalılar ve dünyada ilgi çeksin diye araya uluslar arası bikaç oyuncu yerleştirirler Avrupalıların azlığı adamların oyuna olan saygısı ve aşırı disiplinli nedeniyle pek showa kaçmamaları elbette istisnalar vardır vücutları gereği zenciler kadar iyi smaç yapamasalarda oyunu zekalarıyla oynarlar.Nba estetik açıdan öndedir fakat Avrupa liglerine karşı bariz bi üstünlüğü vardır ve Avrupa basketbolu pek o kadarda oturup izlenilecek gibi gelmiyor bana açıkçası.

Futbola gelirsek beşiği Avrupa oldugu için en cok bu ligler izlenir.Kuşkusuz bu oyunu en iyi oynayanlar Güney Amerikalılardır nası basketbolu zenciler daha iyi oynuorsa.Dünya çapında, Avrupada , Asyada , Amerikada turnuvalar düzenlenir müthiş ilgi görür bu turnuvalar kupa veya bir başarı kazanılırsa sokaklara dökülür insanlar kupayla yüzbinlerce kişi sevindirirler, Kaybedenlerde bi o kadarını üzerler.

Evet Nba estetiktir çünkü buna yatırım yapılır.Futbol ise ne kadar sıkıcı olursa olsun eğer takımınızın maçıysa 90 dakika kalbiniz küt küt atar kimi zaman heyecandan izleyemezsiniz estetiği burdadır.

• Basket tabikide
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Futbolu oynaması , Basketbolu izlemesi zevkli bana göre .

İyi derecede futbol oynarım arada sıradan basketbol oynamaya çalıştım ama hiç bi zevk almadım üstüne canım sıkıldı

Ama Tv'yi açıp futbol izlemem basketbol izlerim .

Bi halısaha turnuvası gerçekleştirek o zaman Aslında iyi fikir ya. DH Halısaha Turnuvası
  • basketbol sonucun daha çabuk değişebildiği dolayısıyla daha çok sürprize açık bir oyun
  • ...............
    bu adam varsa birde offff offfff adamım ya

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.