Şimdi Ara

Baskı Devre Programları Hakkında Bilgisi Olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Baskı devre için kullanılan bilgisayar programları hakkında döküman ve bu programların setupları lazım.
    yardımlarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailpasayigit -- 16 Temmuz 2006; 12:59:27 >

• PM attım... gelen kutusuna bak...

forumda kaçak yazılımları koymak yasaktır... bilgin olsun...
  • hamitco banada atsana PM ok lutfeeeeennnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahruti

hamitco banada atsana PM ok lutfeeeeennnn

gelen kutusuna bak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitco -- 16 Temmuz 2006; 18:20:02 >
  • ben de istesem
  • quote:

Orjinalden alıntı: zibidi_gonzales

ben de istesem

gelen kutusunda
  • ne istersenin pm atın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Konuda Bilgisi Olanlar Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hamitco hazır burdayken sana sorayım.ISIS te adım adım çalıştırmayı ben anlamadım ve yapamadım..hex yerine dediğin gibi derleyicinin dosyasını koydum yalnız olmadı.Bir de pbp de bir bas bir de mac uzantılı var.Bir de asm olarak veriyor.Ama asm yi koysam adımları asm dilinde görürüm o zaman da anlamam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 90alper90

hamitco hazır burdayken sana sorayım.ISIS te adım adım çalıştırmayı ben anlamadım ve yapamadım..hex yerine dediğin gibi derleyicinin dosyasını koydum yalnız olmadı.Bir de pbp de bir bas bir de mac uzantılı var.Bir de asm olarak veriyor.Ama asm yi koysam adımları asm dilinde görürüm o zaman da anlamam.

slm alper... benim öğrendiğim kadarıyla olmuyormuş... ama derlerken .cod uzantılı dosya üretiliyorsa onunla bir dene bir arkadaşın dediğine göre olma ihtimali varmış...

ben PIC C kullnıyorum ve .cof uzantılı dosyayı pice yüklüyorum, adım adım çalıştırırken C kod kod satırlarını görüyorum...

umarım sen de PBP ile bunu gerçekleştirebilirsin... çünkü süper bir özellik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitco -- 18 Temmuz 2006; 13:52:02 >

• seri üretim yapmayacaksanızwww.pad2pad.com adresinden bu programı indirin
    ücretsiz ve benim kullandığım en hızlı program.kütüphaneside oldukça iyi
  • PROTEUS
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.