Şimdi Ara

Baskın basanındır :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hep yapmak istemişimdir, ilk basan kişi olup bütün slotları teker teker toplamak. Gece 4 savaşı ilaç gibi geldi

Avın bol olduğu yerlerden birisi: Ancient-Treant slotları

Mage karakterimle kastığım olmazsa olmaz yerlerden birisi, çok ümitliydim ama fazla kişi çıkmadı: Mezarlık

Hiç apede yer bulamazdım ne zaman baksam dolu olurdu, stres attım Bereketli çıktı apeler bayağı
    (resimde uzakta görülen priesti ihmal eder miyim hiç)

Towna girmek gerçekten zor oldu, hp zaten az, afk arkadaşları temizledikten sonra topuk

Köşede kalanı ihmal etmedim

Az ama öz oldu günü kârı: 6k np

Ekleme: NPC'ye yatınca %0.50 gidiyormuş bunu öğrendiğim iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 3 Ekim 2010; 7:14:03 >

• Bana vurdugun dmgte moralin bozulmustu biraz ama savaşta toparlamıssın kendini çokta güzel olmus ellerine saglık :) gece savaşında genelde millet afk oldugu için rahat kasılıyor bu arada şansına ape treant baya boşmus normnalde apede bile iç içe en az 2 party adam olurdu

Ama deyinmeden edemicem senin hp cidden ölü
  • Hp cidden felaket kötü sağlam takı çekmem lazım. ve tabiki lvlda lazım. valla nasıl oldu bilmiyorum ama atak şuanda bdwler olsun, savaşta olsun baya iş gördü nasıl oldu anlamadım.

bir sonraki savaşı iple çekiyorum bu sefer grellere de el atmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrightDaggers

Hp cidden felaket kötü sağlam takı çekmem lazım. ve tabiki lvlda lazım. valla nasıl oldu bilmiyorum ama atak şuanda bdwler olsun, savaşta olsun baya iş gördü nasıl oldu anlamadım.

bir sonraki savaşı iple çekiyorum bu sefer grellere de el atmayı düşünüyorum

o zaman biz senle anlasalım ben follow me diyim sana sen takip et beni savaşta tüm k0sperleri pert
    ama her savaş sonrası 3k npt isterim

• npt sakat iş hocam ya nakitle çözeriz bu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrightDaggers

npt sakat iş hocam ya nakitle çözeriz bu işi

• NP için expden mahrum bıraktın bizi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan*

NP için expden mahrum bıraktın bizi..

eywah npye yatanlar isyana geldi
  • bufflu 2.5k hp ne öyle:S
    ardrem bp lerinde bile daha fazla hp var
  • neyseki char maradondaydı
  • Amma çok ronarklı türedi bu ara ya

Hocam

Dual old roc
    dual old we
    old wp
    old ske bile çeksen şimdilik işini görür.Maliyeti 10 gb ya tutar ya tutmaz
  • o lvl e o hp ne la öyle bufsız sandım bi an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

o lvl e o hp ne la öyle bufsız sandım bi an

curse belt curse heck kullanıyor hadi asas olsa dual dw falanda war dicemdebaşka bişi gelmior aklıma
  • 80 lwl herhangi bi karakterin yanından geçerken ölebilecek bi hpye sahipsin.. old ske old roc old wp idareten kullanmanı tavsiye ederim
  • old w.elerin verdiği 160 hp bonus dışında hiç bir hp veren takım yok kısa zaman zarfında hp için birşey yapamıyorum malesef, ileride inşallah karşılaştırmalı konu açarım. chitinler olmasa herhangi birinden R ile tek yiyeceğim kadar bi hp var
  • Evet AFK olduğumda gelirsen alırım np ni
  • Buarada savaş zamanı olduğu için ne giydiğim belli olmuyor, paper bp zanneden arkadaşlar olabilir statlarım, atak, defans vs aşağıdadır. 300ac+30str+kitap basılı hali bu.

75 lvlda 188 int vermiş oluyorum, böylece krowaz+7 set giyebileceğim. eğer takıları yüksek +da tutabilirsem krowazları hp yaparım, atak kaybı çok olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 3 Ekim 2010; 21:49:37 >
  • Başarıların devamını dilerim hiç yoktan iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.