Şimdi Ara

Başlamadan 1 yıl süren ve devamında biten üzücü aşk hikayesi :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21 yaşındayım. Hayatımda daha bir kez aşık oldum. Kızla merhabalaşırken bile çok heyecanlanıyordum. vs.vs. Burayı fazla uzatıp da ağlamak istemiyorum burada, bu yaşımda.

Hiç bir şeyi Facebook üzerinden yapan birisi değilim, orada bir şeyler yazanlara da ayrıca gıcık olurum vs.vs. Ayda yılda bir gereklilikten, işte lisedekilerle buluşma, onlarla muhabbet, ya da ders konusunda yardım almak için bir şeyler yazarım. Facebook üzerinden yaşamam hayatımı kısaca.

Ama fakat lakin, asıl konumuza gelmek gerekirse, az önce kızın kankası sahil kenarında tanımadığım bi' başka kızla fotoğrafını koymuş. Hmm dedim beni ilgilendiren bir şey yok. Sonra o albümde etiketlenenler diye tekrar bir bildirim çıktı. Burdan sonra fıttırcak gibi oluyorum. O albümde benim sevdiğim kız da etiketlenmiş. Erkeklerle felan alakalı bir şey değil yanlış anlaşılmasın ama ne yazık ki fazla ayrıntı veremeyeceğim. Çok üzüldüm şuan. Çünkü artık eskisi gibi olmaz.

Dalga konusu yapılmasın lütfen, şuan sinir stres el ayak titremesi karışık bir durum yaşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dsnt
    21 yaşındayım. Hayatımda daha bir kez aşık oldum. Kızla merhabalaşırken bile çok heyecanlanıyordum. vs.vs. Burayı fazla uzatıp da ağlamak istemiyorum burada, bu yaşımda.

Hiç bir şeyi Facebook üzerinden yapan birisi değilim, orada bir şeyler yazanlara da ayrıca gıcık olurum vs.vs. Ayda yılda bir gereklilikten, işte lisedekilerle buluşma, onlarla muhabbet, ya da ders konusunda yardım almak için bir şeyler yazarım. Facebook üzerinden yaşamam hayatımı kısaca.

Ama fakat lakin, asıl konumuza gelmek gerekirse, az önce kızın kankası sahil kenarında tanımadığım bi' başka kızla fotoğrafını koymuş. Hmm dedim beni ilgilendiren bir şey yok. Sonra o albümde etiketlenenler diye tekrar bir bildirim çıktı. Burdan sonra fıttırcak gibi oluyorum. O albümde benim sevdiğim kız da etiketlenmiş. Erkeklerle felan alakalı bir şey değil yanlış anlaşılmasın ama ne yazık ki fazla ayrıntı veremeyeceğim. Çok üzüldüm şuan. Çünkü artık eskisi gibi olmaz.

Dalga konusu yapılmasın lütfen, şuan sinir stres el ayak titremesi karışık bir durum yaşıyorum.

Neye delirdin anlamadım? Kızın tabi ki sosyal hayatı olacak. Bir erkekle görmemişsin de ?

• Bu kadar paranoyak olma bence
  • Sosyal hayatla alakası yok. Biraz açayım konuyu madem, yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için.
    Bu kız grubu sahilde dolaşmaya gitmişler sanırım. Tabiki gitsinler iyidir hoştur vs.dir ama. Yanındaki kızlar biraz açık giyinmiş. Benim sevdiğim kız da onlardan da açık giyinmiş biraz. Durumu anlatırken gene sinirlendirdiniz ya.

(olayı din boyutuna çekmeyin, açıktan kastım baya baya açık)
  • Ee ne olmuş açık giyindiyse? Sanki hiç denize, havuza falan gitmiyorsunuz.
  • @Einstein
    Denizdeki havuzdaki fotoğrafını Facebook'a koydun mu hiç?
  • Kızdan uzak dur bence onun iyiliği için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Ketçaplı Turşu
    Uzak duracam zaten.
  • quote:

Sosyal hayatla alakası yok. Biraz açayım konuyu madem, yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için.
    Bu kız grubu sahilde dolaşmaya gitmişler sanırım. Tabiki gitsinler iyidir hoştur vs.dir ama. Yanındaki kızlar biraz açık giyinmiş. Benim sevdiğim kız da onlardan da açık giyinmiş biraz. Durumu anlatırken gene sinirlendirdiniz ya.

Sorunlumusun?
  • Fazla kıskançlıktan bitti diyelim, başlamamıştı ama bitti.
  • quote:

Sosyal hayatla alakası yok. Biraz açayım konuyu madem, yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için.

Ağır şakirt çıktı adam. Sanane hocam isterse çıplak gezer? Neden sinirleniyorsun? Kızın kültürel yapısı böyleyse karışamazsın. Ama şunu belirtiyim "sorunların" var bence.
  • Manyak mısın birader ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34
    Manyak mısın birader ?

bu yoruma cok guldum nedense. Bence de cok kafaya takiyosun hocam gerek yok bu kadarina.
  • annesi babası karışmıyorken sevgilisi bile olmayan sana ne ya?
  • deniz kenarında kazak mı giysin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxeyLady

annesi babası karışmıyorken sevgilisi bile olmayan sana ne ya?

lan varya senin gibilere bir ayar oluyorum anlatamam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.