Şimdi Ara

Başlamak İçin Gitar Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar.Elektro gitara başlamak istiyorum ama bunun daha kolay olması için önce klasik gitarı öğrenmem gerekiyormuş.Bana 100-130 ytl civarı klasik bir gitar tavsiye edebilirmissiniz?
    Not:Bursa'da oturuyorum.

• Önce klasik gitardan başlıcaksın diye bir şart yok.Sen ne çalmak istiyorsan ondan başlarsın.Önce klasik başla lafı satıcıların uydurduğu bir palavra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Choppe®

Önce klasik gitardan başlıcaksın diye bir şart yok.Sen ne çalmak istiyorsan ondan başlarsın.Önce klasik başla lafı satıcıların uydurduğu bir palavra.

+1 Katılıyorum ve bunun içinde eğer yeni bi elektro gitar alıcaksan elektronik bi alet olduğu için iyi bişey almanı tavsiye ederim.Türk markası varsa öle bişi al (ben bilmiyorum şahsen) yoksa İBANEZ al ve sonuna kadar kullan.
  • bakma sen kimsenin lafına öyle illa klasikle başlayacaksın diye bişey yok arkadaşlar da söylemiş zaten. ben de elektrogitarla başladım mutluyum huzurluyum :D IBANEZ GRG170DXL ile başladım yani solağım ama sadece gitarda solağım o ayrı :) halen çalıyorum süper bi gitar. klavyesi pamuk gibi zaten :D çok rahat.
  • Yok hayır zaten hem klasiğim hem elektrom olsun bende istiyorum siz beni yanlış anladınız.Hem klasik öğrenmek hemde elektroya geçmeden önce elimin alışması için söylemiştim.Ama yorumlar için yinede teşekkürler.
  • söylediğin fiyat aralığında bi gitar başlama hevesini yok eder.
    biraz daha para biriktirip en azından cort x-2 türü bişey almanı tavsiye ederim.
  • Elektrodan değil klasikten bahsediyorum ya sadece öğrenmek için şu aralar gitara fazla bir yatırım yapamam ama eğer öğrenebilirsem yazın cort-x11 gibi birşey düşünüyorum.Şimdilik sadece uygun fiyatta bir öğrenci gitarı düşünüyorum.Valencia CG1K nın resimlerini internette gördüm ve siyah olanı çok hoşuma gitti.Çalan birkaç arkadaşım var bu gitarı başlangıç için ideal diyorlar sizin fikirleriniz nedir?
    Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaYK0LiK

Elektrodan değil klasikten bahsediyorum ya sadece öğrenmek için şu aralar gitara fazla bir yatırım yapamam ama eğer öğrenebilirsem yazın cort-x11 gibi birşey düşünüyorum.Şimdilik sadece uygun fiyatta bir öğrenci gitarı düşünüyorum.Valencia CG1K nın resimlerini internette gördüm ve siyah olanı çok hoşuma gitti.Çalan birkaç arkadaşım var bu gitarı başlangıç için ideal diyorlar sizin fikirleriniz nedir?
    Şimdiden teşekkürler.

valencia'nın cg180 modeli fiyatına göre iyi diye duymuştum,ama sadece duydum
    paran varsa yamaha c40 tavsiye ederim. 190 ytl civarı bi fiyatı var.. hem çalarken daha fazla zevk alırsın,hem de ileride sattığın zaman daha çabuk satarsın.ama karar senin tabi ki

• en az 150ytl lik bir gitar alman iyi olacaktır...
  • Klasik gitar'ı elektro gitardan sonra daha rahat çalarsınız.Klasik gitar'ın perde aralıkları elektro gitara göre daha açık olduğu için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.