Şimdi Ara

Başlangıç için Android uygulama konu önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android programlamaya yeni başlıyorum. Başlangıç için hangi uygulamaları yaparak ilerlemeliyim sizce ? Daha önce c++ C# uygulamalar yazdım. C# otomasyon ve kücük çaplı birçok şey yazdım genel olarak bilgim var .Java ile Android studio üzerinde yazıcam .Gerekirse Javascript Json jquery vb. öğrenip ilerlemeyi düşünüyorum.Hangi alanda uygulama yazmayı düşünüyorsun diye sormayın bende karar veremedim tam olarak çok kararsızım

• brkburak08 B kullanıcısına yanıt
    Intent ve service mantığını öğrenmen lazım basit bir uygulama yapabilirsin donanımı kullanabildiğin(kamera,bluethoot,bildirim ledi vs) uygulamaları yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WHITE_Wolf -- 4 Temmuz 2016; 9:59:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Activity olsun, Intent olsun. Layout'lar olsun.

Hesap makinesi olabilir mesela, hesap sonucunu da başka bir activity'de gösterir.
  • Bir yolculuğa çıkmak istiyorsun ve öneri istiyorsun.

Fakat şöyle bir sıkıntı var bu yolculukta tam olarak ne istediğini bilmiyorsun. Biri çıkıp tarihi yerler önerecek diğeri deniz kenarı yerler vs. Ama senin hangisini sevdiğini ve istediğini ne yapmak istediğini bilmediğimiz için ancak verdiğimiz önerilerin hepsi çöp tavsiyelerden başka bir şey olmayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.