Şimdi Ara

Başlangıç için klasik gitar önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, klasik gitar kursuna başlayacağım ama henüz gitar almadım. Dün hocayla konuştum bana "70-80 liralık uyduruk bir şey alma 150 lira civarı bir gitar al" dedi. Yani bütçem 150 lira - 180 lira arası. Sizden başlangıç için beni yormayacak, kaliteli bir gitar önerisi istiyorum. Bu arada daha önce hiç gitar çalmadım hatta elime bile almadım ilk kez olacak. Marka adı, model belirtir ve link de atarsanız sevinirim.

• 400 liradan aşağıya seni 1-2 yıl idare edecek gitar bulamazsın. Bulursan da adı gitar olmaz sunta olur.
    Sunta sesi duymak istiyorsan ve bu gitar neden akort tutmuyor, neden sustaini çok az gibi sorular sormayacaksan 150 liraya gidip alabilirsin bir gitar. o paraya alacağın gitarların hepsi aynıdır. Mobilya artığı tahtalardan gitar yapıyorlar.
    400 liraya Yamaha c40 öneririm. En azından ne çaldığın belli olur. O kadar paran yoksa da 2. el bak.
  • Merhaba gitardan anladığınızı düşünüyorum yorumunuzdan.Ben 6-7 yıl bağlama çaldım 2 yıldır falan elime almıyorum gerçi ama parmaklarım fena değildir.Önerebileceğiniz başka gitar tavsiyesi veya herhangibir tavsiye var mı?Yakın zamanda almayı düşünüyorum.Bütçem 300-500

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monsters156 M kullanıcısına yanıt
    Kendime 2 ay araştırıp piyasada bulunabilecek 1000 tl altı en iyi gitarı aldım geçen yıl: Altamira N100. Sıfır olarak cangöz müzikten tanıdığım vasıtasıyla aldım ve 700 lira ödemiştim. Gitardan çok memnunum.
    Şimdi dolar da şahlandı biraz 800'e verirler mi size bilmem. O kadar param yok diyorsanız; Yamaha c40, Maun yan ve arkaya sahip Martinez Mcg20(10 ya da 30'da olabilir), Admira Juanita, Miguel Angelo MA195'e bir bak.
    Hepsini denedim, en rahat çalıma martinez ve yamaha sahipti. Martinez'de bir de truss rod bulunuyor, sapın atarsa küçük bir işlemle düzeltme şansına sahip oluyorlar gitarda.
    Martinez iyidir bakabilirsin, olmadı Yamaha'ya da bak kesin. Üzecek gitarlar değiller gerçi diğerleri de. Valencia alma diyim bir de.
  • Yorumunuz ve bilgilendirme için teşekkür ederim.Biraz araştırdım ve hep yamaha c40 ın bütçeye uygun ve kaliteli olduğunu söylüyorlar ben de en azından tanıdık bir marka olduğu için böyle düşünüyorum tabi bu kendi düşüncem gitardan pek anlamadığım için :)
    Bu gitarı nasıl temin edersem bi sıkıntı çıkmaz söyleyebilir misiniz? Çünkü internetten almak istemiyorum.Bide alırken kazık yememek için soruyorum nasıl temin etmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    başlangıç olarak elektro gitar
    13 yıl önce açıldı
    klasik gitar yardım
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.