Bildirim
Klasik müzik tavsiyesi
Busstier Portatif Ev Tipi Ekonomik Vakum Makinesi: Hediye Vakum Poşeti ile Gıdalarınızı Taze Tutun : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Busstier-Portatif-Ekonomik-Vakum-Makinesi/dp/B0D934YF3D
3 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Keman ve çelloya örnek veremem ama gitarda Ahmet Kanneci ve Hasan Cihat Örter ülkemizin bulunmaz Hint kumaşları.Her eserleri iyidir.
-Bu konu altında iyi bir liste olursa üst konuya ekleyebilirim ama henüz erken. -
Sarah Brightman'ı seviyorum. Jose Carreras' da güzel. -
1--bach vivaldi - baroque violin d minor
2-andre rieu & the johann strauss orchestra - anniversary waltz
3-chopin - romantic piano classics - fantaisie impromptu
4--richard claiderman - beethoven - love story
5--vivaldi - the four seasons
6--wolfgang amadeus mozart - 25 mozart favorites - violin concerto no 5 in a minor
7--richard clayderman - the blue danube
8--vivaldi, mozart, beethoven, chopin, ravel - bolero de ravel
9--beethoven - violin romance
10--pachelbel - bach beethoven schubert mozart dvorak classics for lovers - cannon in d major
11--richard clayderman -titanic symphony
12--vivaldi, mozart, beethoven, chopin, ravel - dreams of classics - chopin- nocturne
Bunlar en sevdiklerim umarım yardımı olur -
Çok saol hemen indirmeye başlıyorum. Bir de konsere gitmek istiyorum am biletixe girip baktım o kadar çok çeşit varki hangisine gidiceğimi bilemedim. Birde sadece popüler eserleri bildiğimden sanatsal ağırlıklı bişi çıkarsa konserde sıkılırım diye korkuyorum. Neyse ben indiriyim şu şarkıları ufak bi arşiv oluşturiyim. Tekrar teşekkürler. -
Ne demek kardeş her zaman bir de sana The Kronos Quarted diye bir grup tavsiye edeyim,inan bana çok keyif alacaksın.Birde Johnny Depp'in Man who Cried diye bir filmi var,sountrackinde çok sağlam şarkılar var,çeşni olsun sana.Teşekküre gerek yok ,rica ederim... -
richard clayderman nın sevenleri kadar sevmeyenleri de çoktur.Klasik müzik yaparken popüler müzikleri tekrar yorumlamıştır. ben seviyorum baya da parçasını buldum netten.
Diğer klasik müzikleri anlamakta biraz zorlanıyorum ama insanı dinlendiriyorlar açıkcası -
quote:
Orjinalden alıntı: cosef
richard clayderman nın sevenleri kadar sevmeyenleri de çoktur.Klasik müzik yaparken popüler müzikleri tekrar yorumlamıştır. ben seviyorum baya da parçasını buldum netten.
Diğer klasik müzikleri anlamakta biraz zorlanıyorum ama insanı dinlendiriyorlar açıkcası
nerden indirdin arkadaşım richard claydermanları ?benim program indirmiyor çünkü
-
şimdi üst konuya ekliyorum.şimdiden iyi arşiv oldu. -
quote:
Orjinalden alıntı: crema
quote:
Orjinalden alıntı: cosef
Diğer klasik müzikleri anlamakta biraz zorlanıyorum ama insanı dinlendiriyorlar açıkcası
nerden indirdin arkadaşım richard claydermanları ?benim program indirmiyor çünkü
LimeWire PRO 4.9.30 programı ile yaklaşık 70-80 parçası var ayrıca torrent spyda da var.
-
uzakta aramaya ne gerek var!
adnan soygun -yunus emre
fazıl say-black earth
fazıl say-nazım
fazlı say--metin altıok ağıtı
tuluyhan uğurlunun bütün eserleri -
Vokal olarak
Schubert Liedlerden
Standchen
An die Musik
Erlkönig
Schumann Liedlerden
In der Fremde
Intermezzo
Opera olarak eğer yeni bir izleyiciyseniz ağır dramatik eserlerden kaçının daha çok komik opera "opera buffa" tarzındaki eserler ile başlayın.
Sağlam baritonlardan Thomas Quastroff , Dietrich Fischer-Dieskau , Bryn Terfel tavsiye ederim.
Bryn Terfel'in "If Ever I Would Leave You" çok başarılıdır.
Yaylı sazlar için "Max Bruch - Romanze" ve yine "Max Bruch - Kol Nidrei" çok duygusal eserlerdir.
Senfonik eserlerden Tchaikovsky - Fındıkkıran bale süiti Op.71a dinlemesi çok keyiflidir özellikle çocuklara klasik müziği sevdirmek için birebir !
yine Senfonik eserlerden Strauss'un vals ve polkaları güzeldir. -
quote:
Orjinalden alıntı: virtual memory
Keman ve çelloya örnek veremem ama gitarda Ahmet Kanneci ve Hasan Cihat Örter ülkemizin bulunmaz Hint kumaşları.Her eserleri iyidir.
-Bu konu altında iyi bir liste olursa üst konuya ekleyebilirim ama henüz erken.
ya apocalyptica dicem çelloya ama arada elektro girebiliyi ama çok ii dir yane -
Hakkaten şu meşhur klasik eserler hakkında bizi bilgilendirseniz de cehaletten kurtulsak güzel olur -
kımse mozart ın requıem ını yazmamıs .sasırdım...yıllardır dınlerım bıkmam.olmeden once yazdıgı son eserı.hatta tamamlayamadan olmus.
dını muzıkler konu ıtıbarıyla anlamsız ama muzık hayranlık uyandırıcı...lacrımosa'ya ayrı bı dıkkat.
bı de brahms ın ılkbahar seslerı var.
beethoven'dan
moonlıght sonat (ayısıgı sonatı)
bır de bach var tabıı.bach ın eserlerını kuantum fızıgıyle ve matematıkle ılıskılendıren hayranları bıle vardır.ıyıdır guseldır.
bunlar zaten klasık muzık deyınce dınlenen ılk eserler.dort mevsım yazılmıs zaten... -
Franz Josef Haydn'ın 94 ve 104 numaralı senfonilerini dinle... -
HİÇ SEVMEM -
Klasik müzikte önemli parçalar, senfoniler, konçertolar vs.
http://www.digitaldreamdoor.com/pages/best-classic-pop.html
http://www.digitaldreamdoor.com/pages/best-classic-wks.html
http://www.digitaldreamdoor.com/pages/best-classic-symp.html
http://www.digitaldreamdoor.com/pages/best-classic-concerto.html
http://www.digitaldreamdoor.com/pages/best-classic-key.html
Sıralamaların hepsine tam olarak katılmasam da genel olarak listeleri iyi buldum.
-
*Isaac albeniz_leyenda
*bach_toccata-and-fufue-dm
*beethoven_fur elisa
*beethoven_moonlight
*beethoven_symphong5-1
*beethoven_symphong7-2
*chopin_minute-waltz
*chopin_prelude20
-
vivaldi ve bach dinlemeyi seviyorum .
Benzer içerikler
- bergüzar türküsünün hikayesi
- system of a down türk düşmanı mi
- nazende sevgilim anlamı
- qobuz türkiye"de nasıl kullanılır
- 6 telli cura akordu
- müzik indir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X