Şimdi Ara

Başlangıç için makul şehir bisikleti önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şehir içinde hobi spor amaçlı günlük 1-2 saat kullanabileceğim bir bisiklet arıyorum. Bisiklet konusunda hiç bilgim yok. 1000-1300 TL civarına bisiklet önerisi yapabilecek tecrübeli arkadaşlar var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertonurc -- 21 Temmuz 2019; 7:31:16 >

• 2019 model alüminyum kadrolu bisikletler artık 1000 TL'nin üzerinde. 1300 civarı başlangıç fiyatları. Ancak bunların 2018 model elde kalmış sıfır olanları 1000 TL civarı alınabilir. Şunun gibi;

• hwarang kullanıcısına yanıt
    1300 TL'ye kadar çıkabilirim sanırım.
    İnternette geziniyorum bisiklet markaları vitesler frenler falan derken kafam iyice karıştı. Bana çeşitli markalardan önerebileceğiniz 1300 TL bandında modeller var mı ? Ayrıca mümkünse önereceğiniz modeller arasındaki farklar, artılar ve eksiler.

• mertonurc M kullanıcısına yanıt
    TX150 daha iyi tabii ki. Kilitlenebilir maşası var ayrıca arka aktarıcısı daha iyi. Sanırım linkteki 2019 model değil. Muhtemelen 2018 model.
    2019 model yazıyor linkte. Bana 2018 yollama şansı var mı? Yollarsa farkedilmez mi?
    Birde bu fiyat aralığında başka önerebileceğin bisiklet var mı? Yoksa TX150 yeterli midir?
  • mertonurc M kullanıcısına yanıt
    Renk ve fren seçimi yapınca 1565 TL'ye çıkıyor fiyat. Aldatmaca var gibi. Zaten satın alan olmamış. En uygun fiyat 1400 TL şurada;
    urun.n11.com
    Hediyeli Kron Tx150 Kilitli Amortisör - Tx 150 Şehir Bisiklet - n11.com
    https://urun.n11.com/sehir-bisikleti/hediyeli-kron-tx150-kilitli-amortisor-tx-150-sehir-bisiklet-P228967760

Ancak bu 2018 model. 2019 olanlar 1500-1600 civarı. Bence 1 yıl önemli değil. Yine 2 yıl garantili alacaksınız. Yalnızca ikinci ele satarken biraz daha düşüğe alıcı bulur.

Ben bisiklete 1000 TL üstü verecek olsam en az 24 vitesli, çift kat jantlı, kilitlenebilir maşalı ya da düz maşalı bir bisiklet tercih ederdim. TX-150'de bu özellikler var. Bu fiyata özellikleri daha iyi bisiklet pek yok. Var olanlar da Kron kadar sağlam değil. Düz maşalı isterseniz Kron RF -100 28 'e bakın. TX-100 ile aynı özellikleri var ama maşası sabit. Bu yüzden 1 kilo kadar daha hafif TX'lerden.

Artık 2500 TL altı şehir/dağ, 3500 TL altı yol bisikletleri en fazla idare eder konumda. İyi denemez. İyi diyenler de muhtemelen hayatlarında hiç iyi bir bisiklete binmemiştir. Eskiden insanlar Tourney'e burun kıvırırdı, en az Alivio set derlerdi. Alivio olanlar 3500 TL artık. Grup setli dağ/şehir bisikleti üst seviye hariç pek kalmadı, sadece arka aktarıcıyı biraz iyi koyuyorlar, gerisine mümkün olan en ucuz parçalar. Böyle artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwarang -- 21 Temmuz 2019; 20:40:4 >

Corelli Trivor kullanıyorum şuan 1000 tl civarı( 2.0-3.0 modeli) günlük işe gidip gelmek için iyi bir bisiklet ama kesinlikle üst sınıf bisikletlerle kıyaslama yapılamaz bile. iyi bir bisiklet almak için en azından 3000 i gözden çıkarmak lazım şuanda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.