Şimdi Ara

BAŞLANGIÇ MOTORU MT-09 TRACER (ALINDI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Şuan için aklımdan geçen 250cc ile başlamak bu kadar insan yanılıyor olamaz. Büyük ihtimal naked bir motor olacak mt-25 gibi
  • Merhaba Arkdaşlar.

Hayırlısıyla aldık makinayi. İlk izlenim olarak çok rahat bir motor.
  • Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Yurtdışında çok başlayan oluyor yüksek Cc ile ancak ülkemizde pek tavsiye edilmiyor. İnşallah sizin istediğiniz ve beklediğiniz gibi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin. Lakin çok yanlış bir karar. MT-09 orta seviye kullanıcılar için bile tehlikeli bir motor. Başlangıç için en son düşünülecek motoru başlangıç motoru yapmışsınız. Çok yüksek tork ve gaz tepkisi var ve asla hata kabul etmez. 4. viteste dahi tekere gelebilen bir motor. Ben 1 yıldır motor kullanıyorum ve 250 cc ile başladım şu anda 400 cc kullanıyorum. MT-09 hayalimdeki motor lakin henüz bunun için erken. Almışsınız artık bari ÇOK AMA ÇOK DİKKATLİ OLUN LÜTFEN
  • mokur kullanıcısına yanıt
    O da zaten mt25 almış Mt09 değil.

• Umarım öyledir fakat başlıktan MT09 anlıyorum ben de.
  • Merhaba

Başlıktaki gibi mt-09 tracer aldım.Daha henüz aktif olarak trafiğe çıkmadım.Eğitimlere devam ediyorum. Tabi hafta sonu sabah erken saatlerde biraz çıkıp tur atıyorum. Öncelikle güçlü bir motor fakat B moduna aldığınız zaman gazı verdimi altınızdan kaçacak bir motor değil. Cross ta kullandığım sherco 250 motor(45 beygir , 50 nm tork) bile gaz tepkisi olarak b moduna göre daha hırçın bir makine.
  • Artık almışınız,
    Hayırlı olsun,
    Çok dikkatli kullanın,ilk motor genelde en çok yere düşen motordur,
    Düşük cc ve biraz da ekonomik motor almak, acemi için hem maddi hemde manevi olarak çok avantajlıdır,
    Mt-09 en ufak kazada size çok büyük masraf çıkarır.

• Acemiyken kaza yapilmaz. Sürmeyi öğrenince yapılır.

• merhaba

nasıl alışabildin mi, virajlarda gaz açarken arka teker kayma yapıyormu, veya ani gazlamada kontrol zormu?
  • Merhaba

Henüz motorla kanka olacak kadar bir muhabbetimiz olmadı. Söylemesi ayıp ehliyeti elime almadım henüz. Bu sebeple dikkat çekmeden yavaş yavaş kenardan gidiyorum. (bu arada ehliyet sınavını geçtim) B modun da kullandıktan sonra öyle şahlanan bir motor değil kontrol etmekte zorlanmadım hiç. Fakat A moduna aldığında başka bir motor oluyor. Çok konforlu bir motor...
  • acemi42 A kullanıcısına yanıt
    Son durum ne hocam?

• Merhaba Öncelikle

Mesaj yazdığıma göre hala hayattayım:) Hava şartlarından dolayı çok binemiyorum ama eğitimlere devam...

BAŞLANGIÇ MOTORU MT-09 TRACER (ALINDI)BAŞLANGIÇ MOTORU MT-09 TRACER (ALINDI)

• İlerde istediğim motorlardan biri.Şimdilik 250 cc ye devam. Altın elbiseli adam daha yeni inceledi.Kesinlikle lastik değiştirin diyor siz değiştirdiniz mi acep?
  • Lastikleri değiştirmedim. AEA nın bahsettiği avon lastikler şimdi üstünde dunlop d222 sportmax geliyor. Kullanıcıları arasında değişmesi gerektiğini söyleyende var çok memnun olanda... Bana sorarsan dunlop limitleri benim limitlerimin üstünde şimdilik sorun yok...
  • Hayırlı vede geçmiş olsun , altın elbiseli adamın bile fırlatacak güç var dediği bir model.

İleri,süper,olayı aşmış, manyak bir abi yaaa level 93748394 eğitiminde alsanız tecrübe başka eğitim başkadır. O motora max 250 CC ile 15.000/20.000 km yapmadan geçmek..

Fevkalade nin fevkinde yanlış bir seçim olmuş.

Abarttigimi düşünüp, kesinlikle yada kısmen katılmadığını tahmin edebiliyorum.

Bir süre sonra zaten kendiliğinden hak vereceksiniz,o zamana kadar kullanın.

İyi forumlar..

• Mt-09 makine gazı açtığında altından kayar gider.150-200cc makineler gibi sönük kalmaz.Ayrıca istediğin kadar eğitim al ama trafikte motor üstündeyken olaylar farklı oluyor

• Öncelikle hayırlı olsun performansı ciddi seviyede olan bir motosiklet dikkat etmenizi öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU NE CESARETTİR YARABBİ... SENİ TANIMAK İSTİYORUM YİĞİDİM... BENİ MUTLAKA ARA!

ilk defa kullandım bu kalıbı ama tam yerinde oldu sanırım.

Olan olmuş artık. Dikkat et, gaza gelme.
  • Hayırlı ve geçmiş olsun. 100cc cup, 150cc commuter kullandıktan sonra zar zor 250cc alabildim aldıktan sonra bile ciddi ciddi tırstım. Bu ne cesarettir?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.