Şimdi Ara

Başlangıç seviye fotoğraf makinesi tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle hobi olarak fotoğraf çekmeye karar verdim araştırma yapmaya başlayacağım henüz neredeyse sıfırım bu yüzden bir şeyleri kavrayabileceğim pahalı olmayan ekonomik bir fotoğraf makinesi almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum 0 almayı düşünüyorum ve şuan için belirli bir amacım yok gezdiğim yerleri kişileri manzara gece bokeh bunların hepsinde üzmeyecek var mı bilmiyorum 😁 şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama bende sizin gibi düşünüp uzun süredir araştırıyorum. Forumdaki arkadaşların tavsiyesiyle olympus om de m10 mark2 de karar kıldım. 14 42 lens kitiyle beraber 2250 civarı fiyata geliyor sıfırı. Taşıma yönünden dslr makineler kadar kaba değil, gövdesinde 5 eksenli sabitleme (bu da elde çekimlerde baya kolaylık sağlıyormuş), wifi veya bluetooth a sahip vs vs. Kitle gelen 14 42 lens sokak portre fotoğrafçılığında ne kadar başarılı olur bilemem. Ben portre fotoğrafçılığı için 45 mm prime lens alıcam o da 1500 lira filan. Siz manzara da çekecekseniz sanırım 17 mm lens daha çok işinizi görür. Buraya kadar söylediklerim forumdan youtube dan araştırdığım kadar. Yanlış yerlerimi bilgili üstadlar düzeltirse sevinirim. İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır olarak en mantıklısı
    om de m10 mark2 veya A6000 diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.