Merhaba 3D çzellikli bir projeksiyon cihazım var bunun için sinema ses sistemi bakıyordum hazır sistemler ileri de güncellemek adına sıkıntılı geldiği için girşi seviyesi AVR lı bir sisteme yöneldim. Fakat çok fazla bilgim yok. Yardımlarınızı rica ediyorum. Öncelikli amacım 2 boyutlu her türlü filmi / yayını sağlıklı şekilde dinlemek / izlemek. Fakat 3D destekli bir sistem alarakta ilerde ekstra masraf yapmak istemiyorum. Bulabildiğim cihazlar; 1- Denon 1311BK + Pure Acoustic Junior Set................385 USD (Model numarasının sonundaki BK uzantısını pek anlayamadım gerçi) 2- Yamaha Home Theater YHT-294 .............................330 USD (Yamaha AV Receiver'ı yanımıyorsam HTR-3063)
Birde 3.bir alternatif olarak yine Yamaha YHT-196 Home Theatre Sistem.......................275 USD (Bununda AV Recieverı sanırım HTR-2064 ) Diğerlerine göre sanırım biraz geride kalıyor.
Şu an Katar'da yaşıyorum ve bu ürünleri Dubai'den almak gibi bir şansım var. Fiyatlar Dubai fiyatlarıdır.
Yukardaki ürünlerden birini seçmem konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Bende bir Yamaha YHT 196 kullanıcısıyım.Özellikleri bakımından güzel.AV Recieverı HTR 2064 ;) Bass performansı çoook çook etkileyici gelmeyebilir ama Tizz performansı gerçekten iyi.Bunu Logitech z5500 ve z906 kullanan iki kuzenimden de aldım.Bende alırken z906 ile kıyasladım yanyana ve bariz farkı kullaklar hissedebiliyor anlıyacağın.YHT 196'nın bir artısıda ileride değişime açık bir sistem diğerleri gibi kompakt değil.İşin sonu ben YHT 196 tavsiye ederim ama bütçe sağlamsa tabikide üst sistemlere bir göz atmalı ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme