Şimdi Ara

Başlangıçla ilgili bir sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba donanımhaber üyeleri sizlerin yardımına ihtiyacım var sorunum şu şekilde :

Bilgisayarımı açtığımda masaüstüne geldiğinde yerel bağlantısı yaklaşık 45 saniye sonra geliyor bu süreç içinde internete bağlanamadığım gibi başlat çubuğundada bir işlem gerçekleştiremiyorum bu sorun nedendir? ve nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor_332 -- 3 Eylül 2009; 4:33:27 >

• yardımcı olacak biri yokmu?
  • aynı sorun bende de oluyordu ve sandığım kadarıyla antivirüs programından dolayı oluyordu, antivirüs programını kaldıramayacağımdan dolayı da ethernet driverını kaldırıp tekrar kurmayı denedim sorun düzeldi, sen de dene istersen
  • başlat/çalıştır/msconfig/ yapın ve başlangıç ayarlarını tümünü devre dışı brakın bir süre işinizi görürsünüz
  • ethernet driverini yeniden kurdum ama sorun yine mevcut aynı şekilde msconfigdeki tüm ayarları devre dışı bıraktım bir değişme olmadı :(
  • antivirüsün kaspersky sa yapar bende de o problem var. 1-2 dk internete bağlanamıyorum.
  • Hayır avast
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuhaf bir sorunum var
    8 yıl önce açıldı
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.