arkadaşlar pc yi açtığımda otomatik çalışan prg var (yazıcı ,blue tooth quick time vs.)bunların çalışmasını istemiyorum nereden ayarlayabilirim.
Şöyle izah edeyim; Başlat'a tıkla, menüden Çalıştır'a tıkla, kutuya msconfig yaz. açılan pencerede yukarıdaki menüden en sağdaki başlangıç a tıkla. bilgisayarın başlarken açılmamasını istediğin programların kutucuğunu pasif duruma getir. sonra yeniden başlatman istenecek
teşekkür ettim.
selam benim bilgisayarda masa üstünde bir klasör var.bilgisayarı her açışımda o klasörde açılıyor.msconfigdeki tüm şeyleri iptal ettim ama gene açılıyor.klasörü silmeye çalışıyorum kullanıldığı için silinemiyor diyor.güvenli modda açtın pc yi sildim klasörü.bilgisayarı açtığımda ise bilmem ne dosyası bulunamadı......... şekline hataq veriyor.bun u nasılo düzeltirim acaba yardım ederseniz sevinirim
msconfigden yapabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: Pckopatimben
selam benim bilgisayarda masa üstünde bir klasör var.bilgisayarı her açışımda o klasörde açılıyor.msconfigdeki tüm şeyleri iptal ettim ama gene açılıyor.klasörü silmeye çalışıyorum kullanıldığı için silinemiyor diyor.güvenli modda açtın pc yi sildim klasörü.bilgisayarı açtığımda ise bilmem ne dosyası bulunamadı......... şekline hataq veriyor.bun u nasılo düzeltirim acaba yardım ederseniz sevinirim
klasörün içinde ne vardı o klasörü kullanan bir program var onu bulamadığı içinde hata veriyor senin o programı bulup kaldırman lazım.
entuna
kullanıcısına yanıt
merhaba benim bilgisayarımda çalıştır yok ne yaptım yok bulamıyorum şaka gibi. bende durumun aksine pc açtığımda açılmasını istediğim programlar var onu nerden ekleyebilirim? hatta programlar değil web sayfaları var açılmasını istediğim. cvp yazarsanız çok sevinirim....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme