Şimdi Ara

programlar açılmıyor(görev yöneticisinde birikiyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • microsoft word deamon tools gibi bazı programları açmaya çalışırken görev açılmıyor ama görev yöneticisinde exe olarak gözüküyor işlemler bölümünde. tekrar tekrar denediğimde birikiyor. format attığım halde bu problem devam ediyor. Ayrıca sağ tıklayıp yönetici olarak aç dicem ama sağ tıkladığımdada bazen expolorer.exe kitleniyor yeniden başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unique For All -- 26 Nisan 2011; 23:09:42 >

• Kesinlikle bu virüs işi gibi görülüyor D yede bulaşmış heralde nod32 veya daha kaliteli bir antivürüs ile tarat
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

Kesinlikle bu virüs işi gibi görülüyor D yede bulaşmış heralde nod32 veya daha kaliteli bir antivürüs ile tarat

katılıyorum.

tavsiyem eğer imkanınız varsa sistemi iyi bir antivirüs ile taratmanız ardından yedeklerinizi almanız ve komple c d e ne varsa hepsine format çekmenizdir.
  • büyük ihtimal doğru virüs olabilir ama norton 360 5.0 orjinal var tek bir zaman kapatıyorum oda format attıktan sonra windows 7 cracklemek için program kullanırken bundan problem cıkabilirmi
  • çıkacağını zannetmiyorum ama bitdefender proğramı ile taratmanı öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Programlar Gözükmüyor !!!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.