merhaba arkadaşlar. 3 gün önce elektrikler bi anlık gidip geldi ve pcyi tekrar açtığımda başlangıç onarma ve normal olarak başlat diye 2 seçenek çıktı. 5-6 defa onarmayı denedim ama onarılamadı hatası alıyorum. normal olarak başlat dediğimde ise pc 2-3 dk geç açılmaya başladı. açıldıktan sonra herhangi bir performans kaybım yok eskisi gibi çalışıyor, kapanırkande normal hızında kapanıyor. sorun sadece açılırken yavaş açılması. sistem windows 7. sorunu bayağı bi aradım ama net bi çözüm bulamadım konular hep eski, aynı sorunu yaşayanlara sistem çökmüş format at diyenler bile var ne yapılabilir yardımcı olursanız sevinirim.
güncel.
cmd
sfc/ SCANNOW komutu deneyin.
quote:
Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke
cmd
sfc/ SCANNOW komutu deneyin.
maalesef sorun devam ediyor. taramadan sonra ''windows kaynak koruması bütünlük ihlali ile karşılaşmadı'' yazdı sonra restart attım yine aynı.
kukki
kullanıcısına yanıt
Bilgisayarınızda bir problem yok görünüyor. Bence o kadar üstünde durmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke
Bilgisayarınızda bir problem yok görünüyor. Bence o kadar üstünde durmayın.
haklısınız fakat biraz takıntılı biriyim ve merak da ediyorum neden böyle bir sorun oluştu diye sistem dosyalarında bi sorun yok gibi duruyor, dün ramleri ekran kartını falan her şeyi çıkarıp taktım donanımda da sorun yok gibi duruyor ilginç valla.
kukki
kullanıcısına yanıt
Bende sizin gibi takıntılıydım. Windows Hizmetleri'ni kapatır. Her ay Disk Birleştirme yapar, Wise Care, BoostSpeed gibi programlarla ikidebir register'i temizler ve birleştirme yapardım. Sonra dikkat ettim. Ne zaman bir şeye ihtiyacım olsa ya Hizmet kapalı olduğu için hata alır. Bir şey kurmak istesem çalışmaz. Tertemiz format attım ve hiç ellemedim. Dikkat ettim böylesi meğersem daha da hızlı.