Bildirim
Başlat menüsünü açamıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
şunlar denermisiniz:
çözüm1:
ctrl+alt+delete tuşlarına basıp görev yöneticisini açın
explorer.exe uygulamasını bulun ve sonlandır diyin
sonra uygulamalar kısmından yeni görev diyin ve gözat kısmına basıp explorer.exe yi bulun ve seçin
işe yaramazsa diğer çözüme geçin
çözüm2:
bilgisayarı komut istemi ile güvenli modda açın
sfc /scannow yazıp enter a basın
işlem bitince exit yazıp enter a basın ekranda hiçbirşey kalmayacak, sonra ctrl+alt+delete ye basın ve sağ alttaki düğme ile bilgisayarı yeniden başlatın -
ilkinde görev çubuğunda explorer.exe'yi bulamıyorum
ikincisini de beceremedim :/ -
ilkinin olma ihtimali zaten çok düşük o yüzden ikinciyi anlatayım.
önce bilgisayarı kapatın. sonra düğmesine basıp çalıştırın. açılırken sürekli F8 tuşuna basın. bir ekran gelecek yukarı-aşağı tuşları ile meniüdeki komut istemiyle güvenli modun üstüne gelin ve enter a basın. açılınca bir komut ekranı gelecek siyah oraya sfc /scannow yazın işlem bitince exit yazıp enter a basın sonra ctrl+alt+delete tuşlarına basın ve sağ alt köşedeki butona basıp bilgisayarı kapatın. sonra tekrar normal olarak açın. umarım sorununuz çözülür -
bilader burda kafanı karıştımadan seni buraya yolluyorum ve başarılar diliyorum sorunun kesin cevabı buradahttps://bilenlerkabilesi.com/windows-baslat-butonu-tepki-vermiyor-calismiyor-nasil-duzeltilir/ -
İkinize de teşekkür ederim ama bütün alternatifleri denedim yine olmadı :/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X