Şimdi Ara

Bilgisayar Açılırken system32 klasörü açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows başlarken otomatik olarak system32 klasörü açılıyor ,sorun ne olabilir acaba teşekkürler

• Açılırken demişsin ama hangi aşamada açılıyor? Yani bilgisayar açıldıktan sonra otomatik olarak bu dizini mi açıyor yoksa bilgisayar açılmadan önce bununla ilgili bir hata mı veriyor?
  • bilgisayara log in olduktan sonra otamatik olarak windows açılırken açılıyor aşama bu yani
  • Peki sadece bu klasör mü açılıyor? Klasörün açılmasında bir sorun yok. Ancak buradan bir dosyayı kendi kendine açıyorsa bilgisayarında Spy ya da trojan olabilir..
  • evet sadece bu klasör açılıyor spy ve trojan araması yaptırdım ama sorun yok
  • Başlat menüsündeki başlangıçta falan bu klasörün kısa yolu yok mu?
    Ya da msconfig de bu klasör varmı kontrol et...
  • valla her şeyi kontrol ettim başlangıçtada sadece bilgisayar için gerekli olan şeyleri açıyorum ama sorun devam ediyor ,lütfen yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows uygulamaları açılmıyor
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında bir sorun sayılmaz arkadaşım, sadece bu klasörü açıyorsa ve kendi kendine program çalıştırmıyorsa bilgisayara zarar verebilecek birşey olduğunu düşünmüyorum. Bu klasörü açınca senin bilgisayarı kullanamaman gibi bir durum söz konusu mu peki?
  • Bence buna çok fazla kafa yorma sorun bile değil aslında...
  • doğru haklısınız ama insanı uyuz ediyor neyse formatlıyınca kurtuluruz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanguz -- 12 Temmuz 2006; 23:40:14 >
  • belki başlangıça atmıştır.msconfig veya başlat/programlar/başlangıça baktın mı.
  • Yapılandırma ayarlarında başlangıca bir klasör konabiliyor mu? İlk defa duyuyorum, denemek lazım..

Eğer koyulabiliyorsa evet, arkadaşın dediği gibi olabilir..
  • konulmaz olurmu o salak spylar trojenler yok muu...
  • Onlar herşeyi yaparlar hocam

Ben normalde konuyor mu demiştim, yani istesem ben koyabilir miyim?
  • koyarsın ama reg yazman lazım...
  • Peki, sağol.
  • 11 yillik konu ama

simdi telefonla konusurken laptobum acikti . GOT izliyordum bir anda system32 acildi .

Ne kodlama bilirim ne yazilim falan . Daha once hic acmamistim bunu gorunce zaten korkup prizden cekip laptobu kapadim . Bu neden oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.